I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 2. do 9. januara

OVAN

Vaš vladar Mars je u polju tajni što se povezuje sa stvaralaštvom, odmorom i  putovanjima. Ako se bavite hotelskim biznisom, pansionima, radite na nekoj klinici, ovo je dinamičan period. Aspekt sa Neptunom podstiče maštu, zanimljive ideje, sklonost inovacijama. Svakako, od presudne važnosti je da se zaokupite nekom delatnošću koja u sebi nosi estetske vrednosti. Uspeh zavisi od pravilno usmerene energije. Od utorka ulazite u specifičan ljubavni period. Moguće su skrivene, tajne, idealizirane ljubavi. Sklonost infekcijama i visokim temperaturama.

BIK

Venera, kao vaš vladar, menja znak od utorka. Delovaće na polje prijatelja, ciljeva,tako da ste skloni burnom društvenom životu. Biće puno poslovnih sastanaka, dogovora, interakcija sa klubovima, udruženjima i stranakama. Presudni uticaj u većini razgovora mogu imati žene ili ćete se više oslanjati na njih. Mogući su poslovni aranžmani sa umetnicima, glumcima, modnim dizajnerima i ljudima iz sveta šou-biznisa. Pozivaju vas na proslave, žurke, slavlja i zabave koje će vam, itekako, prijati. Zaljubljivi ste i puni čežnje. Alergije i problemi sa kožom.

BLIZANCI

Od srede Merkur menja znak, a to znači da utiče na javne i partnerske odnose. Čini vas prijemčivim za ozbiljne i filozofske teme. Dolazi do izražaja vaša organizatorska sposobnost, a bićete u prilici da drugima ukažete na ozbiljne probleme ili propuste. Možda ćete na brzinu otputovati ili donositi hitne odluke. Susreti sa starijim osobama, konsultacije ili vraćanje na stare teme, sve to može biti lajt motiv ove nedelje. Venera inicira zanimljive susrete i poznanstva kroz poslovne kontakte. Ljubav na prvi pogled ako ste slobodni. Problemi sa disajnim organima.

RAK

Mesec je sada u prvoj četvrti tako da ste u fazi kada ulažete dosta truda da završite ono što ste započeli. U četvrtak je prilika da ostvarite ambicije, ili da na ruševinama starog izgradite nešto novo. Skloni ste promenama i odricanjima u cilju postizanja  uspeha, što nailazi na odobravanje okoline. Možete se osloniti na prijatelje, a naročito na žene. Prekovremeni rad je izvestan kada u sredu Merkur promeni znak. Ulazite u lep emotivni period ako ste mlađi i tragate za partnerom. Ljubavi na fakultetu ili na putovanju. Razmišljate o dijeti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce u aspektu sa Plutonom znači da imate jak uticaj na druge. Željni ste dokazivanja i spremni da se borite za svoje ciljeve. Aspekt omogućava sprovođenje novih ideja i  učvršćivanje položaja. Idealno ako stremite vođstvu ili ste na rukovodećoj poziciji. Većina planeta deluje na osmo polje što stavlja finansije u prvi plan. Možete se baviti nasleđem, kreditima, pozajmicima. Sačekajte narednu nedelju ako ste skloni investicijama, novčanim transakcijama. Ovo je period izlazaka, zabave, ozbiljnih razgovora sa emotivnim partnerom. Brzo se regenerišete.

DEVICA

Sve do kraja nedelje je Merkur u povratnom hodu. To znači da se vaši planovi ne realizuju onako kako ste planirali. Ipak, imate sreće jer se sve odvija u vašu korist, iako imate utisak da ste van koloseka. Okupiraju vas privatni i javni poslovi. Ovo je period kada obavljate mnoštvo konsultacija, pregovora, susreta. Od utorka je Venera u sedmom polju partnerstva tako da ćete biti u centru svih društvenih zbivanja. Možete se slobodno prepustiti vođstvu emotivnog ili bračnog partnera. On najbolje zna kako da vam ugodi. Više se relaksirajte.

VAGA

Venera kao vaš vladar menja znak od utorka. Stavlja akcenat na svakodnevne rutinske poslove. Situacija na radnom mestu se popravlja ili će atmosfera među saradnicima biti izuzetno prijatna. Aspekt je povoljan za sve koji se bave kozmetikom, farmacijom, modom i poslovima vezanim za žene.Inicira poslovne veze, dogovore, nove aranžmane. Merkur u trećoj kući je povoljan za trgovačke poduhvate i saradnju sa bliskom rodbinom. Skloni ste hedonizmu i na neki način ste na sedmom nebu  kada je reč o ljubavi. Infekcije urogenitalnog trakta.

ŠKORPIJA

Bitno je da u ovom periodu dobro razmislite o svakom ekonomskom problemu. Merkur deluje na polje novca što može značiti da vam se vraćaju dugovi, isplata koju ste otpisali. Ako imate neku dilemu ili nejasan stav vezan za finansije, najbolje da otvoreno razgovarate sa pretpostavljenima. Naglašeno polje kreativnosti i zabave znači da puno izlazite i ne propuštate kulturne događaje. Venera donosi strastvene susrete i uživanje u ljubavi. U izuzetnoj ste formi i puni energije.

STRELAC

Od srede je Merkur ponovo u vašem znaku. To je planeta komunikacije i čini vas pomalo osetljivim. Pažljivo donosite odluke jer je aspekt indikator neodlučnosti, odlaganja, nejasnih stavova. Okolini ste tajanstveni, zagonetni i zato vodite računa o papirologiji. Moguća rasejanost, sklonost omaškama, gubitku sitnica, ali to neće potrajati dugo. Nije naročito dobar period za veće kupovine i ulaganja. Možete imati problema sa instalacijama ili kvarovima kola i slično. Odličan period za ljubav i sve što se odnosi na porodične odnose. Oprez u saobraćaju.

JARAC

Ovo je period kada ste dosta aktivni i  često putujete. Mars u trećoj kući znači da ne izlazite iz kola ili stalno negde tumarate jer vas ne drži mesto. Aspekt je povoljan za vozače, taksiste, sve koji se bave transportom i trgovinom robe. Vodite računa o dokumentima i svemu što potpisujete ovih dana. Merkur inicira tajne i poverljive razgovore. Skloni ste da svoje planove delite samo sa retkim prijateljima. Venera popravlja raspoloženje, tako da ćete od utorka biti otvoreni za nova poznanstva i romantične veze. Kretanje i sportske aktivnosti su ključ vaše vitalnosti.

VODOLIJA

Naglašeno polje novca i zarada ukazuje na dobre mogućnosti da razvijate poslove. Puni ste inicijative i sposobni da unovčite sve svoje talente. Venera favorizuje umetnike, muzičare, glumce i sve koji se bave medijima. Možda ste skloni trošenju više nego obično ili je ovo period kada dosta ulažete u razvoj privatnog biznisa. Ovih dana ste pomalo nostalgični, skloni vraćanju u prošlost, a nisu isključeni ni susreti sa starim prijateljima. Izuzetno ste atraktivni za suprotni pol i to vešto koristite. Sklonost flertu i zavođenju. Utopljavajte se.

RIBE

Od utorka je Venera u vašem znaku što je fantastičan aspekt za umetnike. Možete se istaći u raznim oblastima kulture,obrazovanja, plesa, baleta, pisanja, slikarstva. Doprinosi pozitivnijem stavu prema svemu što vas okružuje. Bitno je da ne rasipate energiju na više strana i da se fokusirate na ono što je prioritet u sadašnjem trenutku. Merkur u polju karijere inicira važne susrete i razgovore sa autoritetima. Ako razmišljate o promeni posla, sačekajte još neko vreme. Ovo je  najlepši period za ljubav i mnogi će uživati u naklonosti onih koji su im dragi. Uživajte!

Vesna Lalić

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. PROČITAJTE OVDE

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh