I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 2.do 9.decembra

OVAN – Dragi Ovnovi, ovo je poslovna nedelja u kojoj ćete postati svesni da brzo morate doneti neko rešenje ili odluku jer vas dileme koštaju. Dakle, u vašem slučaju – vreme je novac. Moguće je da postoje različiti stavovi oko toga šta vi treba da uradite, nervozni ste i spremni da se posvađate, ali vam ta „akcija“ ne ide od ruke. Situacija će se promeniti krajem nedelje kada vaš vladar Mars krene u Vagu i kada Merkur konačno pređe u Strelca. Tada ćete i vi konačno prepoznati sami sebe. Na polju ljubavi, kod mnogih Ovnova period koji dolazi biće značajan je po aktiviranju partnerskih odnosa. Ulazak Marsa u Vagu od 8.decembra i njegov boravak u tom sazvežđu skoro 7 meseci, doneće vam potrebu da analizirate i raščišćavate emotivne odnose, ljubav i brak. Mnogi od vas rešiće da pokrenu razvod i prekinu agoniju prisutnu poslednjih nekoliko godina, dok će neki od vas konačno doneti odluku o ozbiljnoj vezi. Trenutno razmišljate o nekoj ljubavi iz prošlosti.

BIK – Dragi Bikovi, konačno ćete od ove nedelje osetiti da se popravlja situacija na poslovnom planu i da se komunikacija sa kolegama ponovo vraća u normalu. Skeptični Merkur preći će ove nedelje iz sazvežđa Škorpije u optimističnog Strelca pa će se i vaše raspoloženje popraviti. Razmišljaćete o kontaktima i saradnji sa inostranstvom, pravnom rešenju i nekim rokovima, i sve u svemu – konačno optimističan period. Kada je ljubav u pitanju, tu baš nema nekih novih mogućnosti. Ovu nedelju ćete možda provesti u razmišljanju i analiziranju postojećeg odnosa. Okrenućete se starom partneru bez obzira što to nije baš najsjajnija opcija, ali je najsigurnija.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, tokom ove nedelje prijaće vam prelazak vašeg vladaoca Merkura iz znaka Škorpije u znak Strelca, najviše zbog toga što će vam popraviti raspoloženje i drugačiji pogled na stvari. Prethodna nedelja bila je obeležena preteranom osetljivošću, razmišljanjima o prošlosti i previše „crnim“ pogledom na situaciju oko vas. Sada se može dogoditi da previše angažovanja na različitim stranama i sa različitim ljudima, dovede do nekih propusta u poslu. Nemojte zato prihvatati neke obaveze bez kojih možete, smirite se malo i odbijte ponekad neku obavezu, neće vam škoditi sada. Ako mogu da vas utešim, onda vam obećavam da će kraj decembra i januar, za vas biti daleko bolji od ovog perioda. Rastrzani ste kako na poslu tako i u ljubavi. Računi i novac vas muče, a opet posla jeste mnogo ali ne onog koji ste očekivali. Ljubav nudi dve opcije, staru za koju i sami znate da nije u redu i bez raloga se mučite, i novu koja će moći da se realizuje tek krajem godine, a sada je nedorečena. Izdržite još malo.

horoskop

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

RAK – Dragi Rakovi, ovo je možda poslednja nedelja optimizma, mira i osećaja uspeha za vas, zato vas molim da se ne opuštate već da razmišljate, jer mere opreza nisu na odmet. Neće vam prijati ulazak Marsa u nedelju u Vagu zbog mnogo čega, a to se već može pokazati krajem decembra, tačnije od 27., kada su mundani aspekti na nebu naglašeni. Dakle razmislite o svemu, da li ima mesta optimizmu? Da li je sada vreme za rizik? Imaćete krajem godine osećaj da se „cepate i delite“ na dva dela, kako na poslu tako i u emotivnom životu. Kuća vam se deli ili emotivni život u kojem se traže radikalne odluke. Takođe, na poslu neko za koga radite može biti smenjen, zbog čega možete biti izloženi velikom pritisku. Obratite pažnju kako se završava ova nedelja i kako započinje sledeća, možda je to zadnja šansa da se povučete.

LAV – Dragi Lavovi, ova nedelja biće za vas prekretnica. Za mnoge Lavove počinje novi poslovni ciklus i ako vam se učini da nova poslovna šansa nije najsjajnije rešenje, strpite se i videćete da je sve u redu. Vama će prijati ulazak Marsa u Vagu krajem nedelje, jer može doneti stabilizaciju na poslovnom planu. Konstantno vas muči novac, stari dugovi ili krediti ali tu nema pomoći – strpite se još godinu dana. Kada je ljubav u pitanju, niste zadovoljni pažnjom koju dobijate, ali definitivno nemate razloga za brigu, stare ljubavi se vraćaju u vaš život i ovo je vreme za ozbiljne razgovore.

DEVICA – Drage Device, pred vama je poslednja mirna nedelja a polju posla i zato bi dobro bilo da je iskoristite za sređivanje poslovnih zaostalih obaveza i razgovora u vezi buduće saradnje, za potpisivanje poslovnih ugovora i rešavanje finansijske situacije. Moram vas upozoriti da ćete verovatno tokom narednih meseci biti malo ugroženi na poslu, toliko da ćete želeti sami da odete ili će kolege sa kojima radite vršiti pritisak da se to desi. Vi ste znak koji ima živce da sve to izdrži. Iskoristite ovu nedelju i sredite svoje papire. U ljubavi, vi ste jedan od retkih znakova koji će u narednom periodu, pa i ove nedelje, imati stabilizaciju emotivnih odnosa. Partner će vam pružiti podršku iako ste imali niz nesuglasica i sumnji. Mislim da će vam sve do marta ljubav biti veoma stabilna, toliko da ćete planirati i zajednički život.

horoskop 1

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, tokom ove nedelje delovaćete dezorijentisano na poslu. Neke stvari na koje ste sigurno računali nisu se desile, a opet krajem poslovne nedelje mogu se pojaviti neki momenti na koje uopšte niste računali. Najgore je kada vas život stavi u dilemu jer niste u stanju da odlučite. Malo ste se izgubili, ali vreme akcije tek što nije počelo. Spremite se za veliki ulazak Marsa u vaš znak od 8.decembra i za veliku akciju. Neke stvari zaista nećete moći da dobijete ali zato se može dogoditi da niz drugih situacija i ljudi na koje niste računali – pokrenete. Pomoć stiže sledeće nedelje i posao konačno kreće. U ljubavi je situacija komplikovanija – zauzete Vage su ove nedelje u fazi da pomišljaju da je sa vezom kraj, kao i da se partner ohladio. Moram vas upozoriti na 25.decembar s obzirom da spadate u grupu kardinalnih znakova koje kače mundani aspekti. Dakle, tog dana će Uran biti u direktnoj opoziciji sa vašim Marsom u vašem znaku, što može dovesti do naglih preokreta i iznenađenja na emotivnom planu. Pustite da vas život nosi.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je nedelja uspeha ukoliko ste student jer konstelacija planeta zaista može dobro da deluje na vas u pogledu ispita. Kada su novac i posao u pitanju, kraj ove i početak sledeće nedelje donose stres od strane kolega i pretpostavljenih jer se vraćate na neki nesporazum od ranije i bivate upleteni u nešto što nema veze sa vama. Neko vas optužuje za nešto što niste rekli ili učinili ili što nije u vašoj nadležnosti. Smirite se i pustite da se stvari malo slegnu. Na emotivnom planu vam je jedino dobro postavljena Venera koja iz Jarca pravi sjajne aspekte sa Saturnom, pa ćete shvatiti da je stari partner najbolje rešenje – pomirićete se sa nekim iz prošlosti.

STRELAC – Dragi Strelčevi, biće ovo pomalo napeta nedelja na poslu, a problemi se ne tiču vas već verovatno nekoga iz kolektiva. Vi morate da ćutite i da se strpite. Najviše energije u ovom periodu trošićete na priču o nekretninama, kući, stanu. Nije baš najsjajniji period za to. Razmišljaćete da prodate nekretninu i kupite nešto na drugom mestu, pa čak i u gradu, u delu koji vam više odgovara. Uspećete u tome, ali tek sledeće godine. Kada je ljubav u pitanju, ove nedelje nastupa zatišje, osećate se usamljenim, izolovanim, razmišljate o nekome iz prošlosti ili nekom novom poznanstvu koje se naglo prekinulo. Tek krajem meseca možete očekivati rasplete, a sada se smirite.

horoskop 2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, napet poslovni period je pred vama. Svesni ste da morate da uvedete neke novine u poslu. Sve više radite, a novca je sve manje. Konkurencija spletkari i ugrožava vas, a to ste mogli saznati tokom prethodne nedelje. Međutim, ništa loše vam se neće desiti. Možete očekivati promenu radnog mesta u okviru iste firme, ili ako ste privatnik, imaćete zaista mnogo posla, bićete rastrzani i zato razmislite o partnerstvu. Po pitanju emocija, ovo je za vas jedan veoma stabilan period u kojem ćete uspeti konačno da se oslobodite nekih stvari iz prošlosti ili bar da definišete sebe. Imaćete veliku potrebu da menjate lični imidž, odevanje, status, i želećete da se drugačije, mnogo ozbiljnije predstavite javnosti.

VODOLIJA – Drage Vodolije, nije vam lako ovih dana kada su posao i novac u pitanju, a rekla bih i zdravlje. Kao da su se sve najvažnije stvari rešavale baš ove i prošle nedelje. To je dobro jer ćete konačno znati na čemu ste, a sa druge strane nije dobro jer ćete morati mnogo da radite bez nekih značajnijih rezultata. Večito ste dužni i uvek imate još nesto da platite. Kada je ljubav u pitanju, vi niste osoba koja je sklona da se prepušta očajavanju, ali već neko vreme niste zadovoljni svojim odnosom sa partnerom i sve vam se čini kao nadmudrivanje i nadigravanje. Ćutite i puštajte da stvari idu, a vreme će pokazati.

RIBE – Drage Ribe, kraj nedelje doneće olakšanje za vas, mada ne i kada je novac u pitanju. Bili ste izloženi pritisku prošlih nedelja i prijaće vam ulazak Marsa u Vagu jer kao da se tenzija smanjuje i vi opet na poslu možete da dišete. Tačno je da će novac biti večita tema, ima ga pa ga nema, ali sve se ipak rešava. Partner vas brine, njegov novac u stvari, jer mislite da donosi pogrešne odluke, a opet, vi tu kao da ništa ne možete. U pitanju je neka njegova imovina, novac ili nasleđe. Povucite se u sebe i pustite ovu nedelju da prođe do samog kraja, kada vas očekuje povoljnija situacija.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh