I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 19. do 25. januara

OVAN – Dragi Ovnovi, sledi važan poslovni period. Dugo već čekate promene na poslovnom planu i one su upravo tu. Tokom ove nedelje, naročito od 21.januara kada možete dobiti glas koji ste dugo čekali, a tiče se promene posla. Budite spremni jer će promene nastupiti vrlo brzo. Kada je ljubav u pitanju, moguće je da ste imali manje nesuglasice poslednjih nedelja, tenzija se nastavlja. Muški Ovnovi su u blagoj prednosti nad ženskim pripadnicama ovog znaka. Mars je u ovom periodu isped Venere i tako će biti narednih nekoliko nedelja, ali znajte da je izuzetan period pred vama, možete se veoma zaljubiti.

BIK – Dragi Bikovi, za vas je ovo period satisfakcije kada je posao u pitanju, jer od sredine ove nedelje možete očekivati da sve ono što ste i sami tvrdili da će se dogoditi ili biti problem na poslu, upravo nastupa. Dobićete priznanje ali i pomoć ili ovlašćenje da neke situacije rešavate. Kolege će vam više verovati, a takođe, one kolege koje su imale neprijateljski odnos prema vama, sada mogu imati velike probleme i baš od vas tražiti pomoć. U ljubavi ste nervozni, neljubazni prema partneru, čak razmišljate o promeni, što može u narednim nedeljama postati vrlo realno.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je nedelja u kojoj vaš vladar Merkur kreće u retrogradnost, morate u startu da povećate disciplinu i organizaciju, takođe, morate se čuvati agresivnih ispada, nestrpljenja i konflikata jer je moguće da niste razumeli ono što vam je rečeno. Položaj Merkura u Vodliji u suštini nije štetan po vas iako je retrogradan. To što vam u ovom trenutku nisu dostupne neke stvari, možda je i dobro po vas, ali u svakom slučaju pazite na novac. Kada je ljubav u pitanju, ovo je možda neprijatniji period za zauzete Blizance. Nova ljubav na pomolu te ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi – pazite.

horoskop1

I Taxi Zrenjanin

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, očekujte veoma važan ali i komplikovan period u kom možete rešiti neke suštinske stvari koje vas muče duže vreme. Sve ide veoma sporo sa dosta problema, osećate veliki pritisak i neke stvari ćete raditi po dva, tri puta, ali budite uporni jer je ovo vaša šansa da suštinski rešite problem koji vas dugo muči, a tiče se posla. Kada je ljubav u pitanju, slobodni Rakovi iz prijateljstva mogu preći u ljubav. To se može pokazati kao odličan izbor.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, pred vama je veoma dobar poslovni period u kom retrogradni Merkur od srede može vraćati stare dugove, isplaćivati konačno kredite, doneti novac koji se dugo čeka ili dobiti vest o novim poslovnim mogućnostima. Zato dajte sve od sebe, naročito oni koji žele da menjaju posao. U ljubavi, Venerin tranzit kroz Vodoliju je ovaj put odlično aspektovan, može doneti konačno ozbiljnu i pravu osobu u vaš život, krećite se i prihvatite pruženu ruku prijateljstva.

DEVICA – Drage Device, vama će baš smetati retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura od srede. Čuvajte novac, pazite, mogući su povećani troškovi, kvarovi u kući i rashodi, krađe i gubitci. Kada je posao u pitanju ne oklevajte mnogo, imate ovu nedelju kao rok da se odlučite, a kasnije ćete morati da sačekate bolju šansu. Ni u ljubavi baš ne sijate mnogo, partner vas podbada i svađalački je nastrojen. Takođe, ako ste slobodni i želite novu vezu, može vam se desiti da se nerazumete u komunikaciji i da dođe do ozbiljnijih nesporazuma, te vas osoba do koje vam je stalo naprosto izbegava. Nije vaša nedelja, smirite se.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, pred vama je konačno dobar period. Već dugo priželjkujete promenu radnog mesta ili bilo kakav glas kada je posao u pitanju i on vam može konačno stići od srede. Ako ste nezadovoljni poslom, sada je trenutak da ga promenite. Iskoristite ovu nedelju za traženje posla da biste u narednom mesecu mogli očekivati dobre vesti. Kada je ljubav u pitanju, ako ste u stabilnoj vezi ili braku čuvajte se flerta jer je moguće da upoznate vrlo zanimljivu osobu. Bolje prolaze slobodne Vage jer dileme nema, ljubav je na pomolu.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, već dugo strepite za svoj posao, pred vama je period koji će vam rešiti tu dilemu na najpozitivniji način. Od srede možete očekivati početak vrlo ozbiljnih dešavanja u vašoj firmi i mogućnost razgovora za rešavanje vašeg statusa i pitanja. Sada je trenutak da prihvatate solucije koje vam se nude i da za sebe nađete najpovoljnije rešenje. Kada je ljubav u pitanju, niste baš najbolji u odnosima sa partnerom, slobodne Š0korpije možda bolje da ništa ne pokušavaju ove nedelje.

STRELAC – Dragi Strelčevi, još jedna bitna poslovna nedelja i zato pazite šta pričate, izjavljujete i potpisujete. Ako ste dugo radili besplatno, volontirali ili radili za mali novac, moguće je da baš ove nedelje dobijete vrlo pozitivne vesti o mogućnostima novog posla ili stalnog zaposlenja. Budite disciplinovani i dovoljno skoncentrisani na situaciju. U ljubavi ste prilično nervozni i ulazite u konflikt sa partnerom, nije ovo vreme za ozbiljnu vezu jer izgleda ni vi sami ne znate šta želite.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, pred vama je nedelja u kojoj će vam retrogradno kretanje Merkura otežati poslovne aktivnosti i sporazumevanje sa kolegama. Vama nikada nije bio problem da stvari radite i deset puta ako treba. Sada će vam se to isplatiti, završavate vrlo težak period, i ako budete istrajni i strpljivi, dočekaćete da vam jesen donese velike uspehe na poslovnom planu. Na emotivnom polju, koškanja i ljubomora koju ste osećali zadnjih nedelja polako prestaju, ali vi kao da i dalje niste sigurni u osobu sa kojom ste i koja vam se dopada. Ne treba žuriti, veze sada započete ipak će kratko da traju.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je vrlo komplikovan period, ali na kraju sa pozitivnim rešenjima. Za sve oko čega se već dugo mučite i trudite se da rešite, sada će doći trenutak da možete da uspete. Ukazaće vam se šansa za vrlo ozbiljne poslovne ponude i razgovore oko kojih će vam pomoći baš prijatelji. Vaš trud će se isplatiti. Ne menjajte svoje stavove i fokusirajte se na započeti posao. Kada je ljubav u pitanju, evo nedelje u kojoj vi možete biti iznenađeni reakcijom nekih osoba kojima ste veoma simpatični, ukazaće vam svu pažnju i pružiće vam pomoć.

RIBE – Drage Ribe, sledi napeta nedelja. Vi imate snažnu potrebu da pokrenete stvari i započnete nešto novo kada je posao u pitanju, ali to ne ide baš kako ste zamislili, ne vidite jasno stvari i nailazite na dosta prepreka, prilično ste nervozni i konfliktni i okruženje vas baš ne razume. Usporite, početak godine vam je već pokazao da neće baš ići lako. Tokom ove nedelje ljubav dolazi preko posla, ali mora zbog nečega ostati tajna, zato budite oprezni. Zauzete osobe vam u ovom periodu ne trebaju.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh