I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 18. do 25. avgusta

OVAN – Dragi Ovnovi, pred vama je jedna mirna poslovna nedelja u kojoj možda nećete toliko biti zainteresovani za posao,već višeza zabavu i ljubav. Poslovna saradnja sa prijateljima i planovi oko novog projekta su svakako dobra ideja i urodiće plodom u narednom periodu. Ipak, tokom ove nedelje kao da imate više slobodnog vremena i zato ga posvetite voljenoj osobi, a usamljeni Ovnovi novoj vezi.Naglašeno polje ljubavi može doneti vrlo brz razvoj događaja na emotivnom planu, nova poznanstva sa više interesantnih osoba. Vreme je da počnete da izlazite i prihvatate pozive za sve vrste proslava, jer vam Venerina konjukcija sa Jupiterom u Lavu,može doneti ljubav upravo na nečijem venčanju, krštenju, rođendanu ili velikoj zabavi. Uživajte i pazite kako vozite.

BIK – Dragi Bikovi, biće ovo poslovna nedelja u kojoj vam se savetuje da menjate pristup, trudite se da budete suzdržani i da zadržite svoje mišljenje ili ga bar recite odmereno. Osetićete pritisak poslovnih saradnika i njihovu potrebu da od vas traže mišljenje, podršku i savet, ali se može desiti da to čine dve sukobljene strane. Budite oprezni, naročito u utorak jer vam se može obratiti osoba koja ne govori istinu, ako možete – izbegnite sastanak. Kada je ljubav u pitanju, početak nedelje vas može zateći u konfliktu sa partnerom. Iznenadni napad ljubomore od strane partnera možete izbeći samo ako ne reagujete. Sami tokom ove nedelje sigurno nećete biti, ali je ipak kraj nedelje mnogo mirniji. Osećate da je partner možda ipak u pravu što vam zamera neke stvari, ali vi niste u situaciji da menjate bilo šta.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je prava radna nedelja i sada nije vreme za odmor. Od vas će se zahtevati da preuzmete obaveze i odgovornost koja zahteva stručnost. Pred vama se otvaraju šanse da svi vaši poslovni snovi i zamisli zaista postanu stvarnost. Nije vreme za strah, možete vi to. Sreda i četvrtak su vam posebno važni jer vam donose dobre poslovne vesti. U ljubavi su mogući susreti sa starim partnerom i prijatni razgovori, čak i kraći put za vikend. Imate podršku partnera, ali ipak možete početkom nedelje ući u manji sukob u kom partner samo govori stvari za vaše dobro, saslušajte ga.

horoskop11ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

RAK – Dragi Rakovi, sledi važna poslovna nedelja i vi uopšte ne mislite na odmor. Brine vas novčana situacija i okolnost da vam novac nedostaje i da ćete morati na neki način morati dagapzajmite. Na kraju nedelje priskaču vam u pomoć vaši roditelji ili članovi porodice. Početkom nedelje, naročito u utorak nemojte pozajmljivati novac ili dizati kredit od banaka, sačekajte malo. Cela nedelja je u znaku jurnjave za zaradom pa čak i mogućnosti za dva posla. Kada je ljubav u pitanju, samo će od vas zavisiti da li ćete prihvatiti poznanstvo koje vam se nudi ili podšku vašeg stalnog partnera. Zaista ste veoma zaokupljeni problemima vezanim za novac i materijalno, ljubav je u drugom planu.

LAV – Dragi Lavovi, pred vama je nedelja u kojoj ako niste zadovoljni starim poslom – učcinite sve, pokrenite se i počnite da tražite novi posao. Ne ulazite u konflikte na poslu sa ljudima od kojih zavisite, jer se može veoma loše završiti. Petak je za vas u ovoj nedelji ipak najbolji dan jer donosi neke pozitivne vesti u vezi posla. Vreme je za nove stvari. Za ljubav je ovo veoma dobra nedelja zbog konjukcije Venere i Jupitera u vašem znaku, nova ljubav se smeši. Vrlo se lako može desiti da se naglo zaljubite, uletite u strasnu vezu i upoznate veoma zanimljivu osobu kojoj nećete baš tako lako odoleti. Pripazite ipak, jer se sve može jako brzo završiti.

DEVICA – Drage Device, ulazak Merkura u vaše polje posla može vam doneti niz razgovora sa poslovnim partnerima i dugoročno planiranje nekih poslova koji mogu biti veoma isplativi. Činiće vam se da su svi planovi i obećanja na staklenim nogama, međutim, to se neće pokazati u budućnosti tako. Prihvatite savet prijatelja u vezi posla, pokazaće se kao veoma isplativ. Kada je ljubav u pitanju, od utorka se menjaju stvari na bolje i vi kao da konačno dobijate satisfakciju da je partneru stalo do vas. Imaćete potrebu da kažete partneru sve što vam već duže leži na duši. Možda je vereme za jedan ozbiljan razgovor i raščišćavanje nagomilanog nezadovoljstva.

horoskop12ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, pred vama je mirna poslovna nedelja, međutim, od četvrtka stvari kreću da se ubrzavaju. Dosta novih predloga i najava oko novog posla mogu vas obradovati. Kada je ljubav u pitanju, tu se situacija sve vise komplikuje. Možda ste u vezi sa osobom od koje mnogo očekujete ili su vam ciljevi potpuno drugačiji. Nevolja tokom ove nedelje može nastati jer vam se preko posla može pojaviti još jedna osoba koja vam može biti veoma zanimljiva. Shvatićete da ponekad nije dobro praviti velike kompromise u ljubavi samo zato da ne bi ste bili sami, pokazaće se da ukoliko baš ne volite dovoljno partnera sa kojim ste, možete biti u ozbiljnom iskušenju.Vreme je za jedan ozbiljan razgovor pre nego se upustite u paralelnu avanturu. Svakako, nova ljubav je pred vratima, prihvatite poziv prijatelja za izlazak tokom vikenda.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, niste zadovoljni svojom poslovnom situacijom, i tokom ove nedelje može doći do još većeg nagomilavanja problema, zastoja na poslu i kašnjenja nekog važnog rešenja kao i pitanja novca. Takođe, možete dobiti uvid u namere nekog vašeg poslovnog saradnika što vas može jako razočarati, možete se u utorak osetiti prevarenim. Savet bi bio da se smirite i nađete način da nekim drugim putem rešite problem – nije vreme da burno reagujete. U ljubavi, pred vama nije baš prijatna nedelja i mnogi pripadnici vašeg znaka razmišljaće o prekidu veze. Nesporazumi između vas i partnera dostigli su kulminaciju i vi kao da nemate više živaca da se raspravljate. Sve ovo će vas učiniti dosta nestabilnim – menjaćete mišljenje svaki dan, a to može ostaviti prostora za avanturu i neiskrenost prema partneru. Pripazite se, ovo nije najsjajniji trenutak za vas.

STRELAC – Dragi Strelčevi, veoma važna poslovna nedelja je pred vama, naročito od sredine nedelje kada se ritam menja i vi odjednom dobijate mnogo više poslovnih obaveza koje morate ispuniti do određenog roka. Strelčevi koji nemaju stalni posao, tokom ove nedelje mogli bi dobiti sjajnu šansu da se dokažu i ostanu na poslu. Za ljubav će ovo biti nedelja velikih raspleta i promena. Imaćete priliku da upoznate vrlo zanimljive osobe koje će vam otvoreno pokazivati naklonost, a ukoliko ste u vezi, vreme je za veliku promenu ili-ili. Svakako, ovo je za vas važna nedelja, budite ozbiljni.

horoskop0ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, čeka vas stresna poslovna nedelja u kojoj ćete otvoreno pokazati kolegama da zaslužujete više i da ne želite da budete iskorištavani. Nedelja prepuna obaveza je pred vama, tako da ćete imati utisak da ste u velikoj stisci, zato se odmah organizujte. Prepostavljeni će biti dobro raspoloženi prema vama za razliku od kolega istog ranga. Sada je trenutak da pokažete ko ste i da tražite bolji tretman i status od kolega jer će se vaš trud ceniti. Kada je ljubav u pitanju, niste baš nešto raspoloženi za strast i emocije, više ćete biti skloni da analizirate svog partnera i svoja osećanja, pa čak može doći i do vrlo ozbiljnog razgovora na tu temu. Možda će neki Jarčevi doći do zaključka da su u vezi koja im strašno odvlači energiju i odlučiti se za raskid.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je pomalo kontradiktorna poslovna nedelja, kao i uvek kada ste vi u pitanju. Sa jedne strane, otvaraju se nove poslovne obaveze, paralelni izvori prihoda, mogućnost novog posla. Sa druge strane, rashodi i nedostatak novca vas već opterećuju jer niste u stanju da postignete da zaradite onoliko koliko se potroši. Može vas nervirati upravo to što novac ne odlazi na vas lično, već na porodicu, roditelje, partnera. Iscrpljeni ste, nestabilni i skloni da prasnete. U ljubavi je situacija još komplikovanija – niste zadovoljni posotojećom emotivnom vezom, ali kao da nemate snage da raskinete. Vraćate se starom partneru a i sami znate da to nema baš neku perspektivu. Sa druge strane, teško vam pada usamljenost u ovom trenutku, jer su se sve obaveze sručile na vas. Svakako da nije trenutak za stare ljubavi, nazad se ne vraćajte, imajte strpljenja – pojaviće se neko sasvim novi.

RIBE – Drage Ribe, ovo je nedelja u kojoj se mogu desiti velike poslovne promene, naročito ukoliko se bavite nečim kreativnim, radite posao u inostranstvu ili za strance. Moraćete da se prilagodite sasvim novim okolnostima što vam neće pasti teško. Utorak je vaš dan, i možda da pokušate tada da obavite važan poslovni razgovor ili ćete dobiti vesti koje će vas obradovati, a tiču se posla. U ljubavi situacija nije baš najsjajnija, partner će promeniti pravila, i to vam se neće baš svideti, te ako ste do sada bili nezadovoljni, od sada to ćete biti još više. Vreme je za raskid loših veza koje su vas opterećivale. Slobodne Ribe imaće mnogo više sreće jer će upoznati zanimljivu osobu preko posla.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh