I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. februara

OVAN – Dragi Ovnovi, ovo je nedelja koja zahteva strpljenje i oprez u poslu. Retrogradni Merkur kroz vaše polje ambicija i prijatelja sredinom nedelje napraviće kvadrat sa Saturnom, što kod vas može stvoriti osećaj nepoverenja i nesigurnosti u poslovne partnere. Imaćete osećaj da vas je neko izdao, da pokušava da vas navede na nešto što ne želite, i možda ste u pravu. Možda biste trebali da odložite neke planirane poslove i potpisivanje nekih ugovora za kasnije. Generalno gledano, tokom cele nedelje preovlađuje osećaj nepoverenja. Slična je situacija i na emotivnom polju – vlada osećaj nepoverenja i sukoba. Trudite se da fascinirate osobu koja je previše slična vama i zato vam i ne ide, predvidivi ste. Neporazumi i loše razumevanje u komunikaciji obeležiće ovu nedelju.

BIK – Dragi Bikovi, tokom ove nedelje imaćete vrlo „žive“ poslovne razgovore. Primetićete da je vašim poslovnim partnerima po svaku cenu stalo da vas ubede u ono što vam prezentuju – obostrani interes. Možda to i nije baš tako, i zato budite pažljivi u komunikaciji, ovaj put ne vidite stvari jasno. S druge strane, otvaraju se vrlo dobri poslovni projekti sa značajnim finansijskim dobicima. Sve u svemu, deluje obećavajuće i moguće je da se neka učinjena nepravda sada ispravi i nadoknadi. Na emotivnom planu, naročito su zanimljivi kraj nedelje i vikend kada se smeše prijatni trenuci provedeni sa partnerom. Iako može da ispadne da više pričate o partnerovim problemima na poslu i njegovoj finansijskoj situaciji, nego o zajedničkim trenucima, ovo će ipak biti prijatan vikend.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, vaš vladar Merkur ove nedelje ide retrogradno kroz sazvežđe Vodolije što vam može doneti dosta problema u komunikaciji sa starim poslovnim partnerima. Nemojte baš ove nedelje raščišćavati stare poslovne veze jer od njih još možete imati koristi iako vam se smeše novi poslovi i unapređenja. Konačno novac na vidiku. Kada su u pitanju potpuno novi poslovni projekti, budite rezervisani koliko god vam ponude izgledale idealno, teško da će od toga nešto realno i biti. U ljubavi polako gubite živce i ulazite u konflikt, čini vam se kao da se sa vama poigravaju i možda ste u pravu. Možda je bolje napraviti kraću pauzu, otići na put ili izlet, tu je baš moguće prijatno iznenađenje i susret sa nekim ko živi u inostranstvu.

RAK – Dragi Rakovi, pred vama je nedelja u kojoj ćete imati naglašenu potrebu da sebe ističete u poslu i da ubedite druge u svoje vrednosti, insistirajući na poslovnoj saradnji. Naglasiće se potreba da se dokazujete i da do sitnica obrazlažete neke svoje planove za posao, međutim od posla izgleda nema ništa. Nije dobro vreme za potpisivanje bilo kakvog ugovora, sve će biti otkazano i vi ćete od srede imati snažan osećaj frustriranosti. Primirite se i ne forsirajte toliko. Kada je ljubav u pitanju, situacija je sasvim drugačija, ulazak Sunca u znak Riba krajem nedelje doneće divne trenutke sa partnerom, potrebu da se planira porodica, potomstvo i zajedničko putovanje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

horoskop3
LAV – Dragi Lavovi, ova nedelja može dosta konfuzno da deluje na vas na poslovnom polju. Generalno, vama ne prija kada Sunce boravi u Ribama jer ne znate šta da mislite o tekućoj situaciji na poslu. Nešto vam tu nije baš jasno, stvari kao da su krenule, zatim odjednom stale, neko je nešto veliko predložio, a zatim se povukao i više se ne javlja. Vi niste sigurni šta da uradite – u ovom periodu se kuće ne kupuju ni prodaju, sve je na neki način laž, iluzija i obmana. S druge strane, stižu vas obaveze koje niste završili a ne možete ni da ih privedete kraju zato što to zavisi od nekog drugog. Čekate poruku koja bi vam dala znak u kom pravcu da krenete. Ove nedelje nećete je dočekati. Na polju ljubavi, vrlo je moguće da malo opterećujete partnera svojom ljubomorom i posesivnošću, i pritom vam je sasvim svejedno. Venerina pozicija u Jarcu svakako da vam ne prija, sačekajte početak marta.

DEVICA – Drage Device, cele ove nedelje nerviraćete se jer vam poslovno okruženje i autoriteti uopšte ne pružaju podršku i razumevanje u poslu – naprotiv, daju vam kontra argumente po pitanju posla zbog čega se možete osećati skroz usamljeno i izigrano. Međutim, otvoriće vam se saradnja sa inostranstvom upkos svemu, budite uporni i igrajte na lične veze i kontakte da biste postigli ono što ste zamislili. Merkur jeste retrogradan, ali krajem nedelje Sunce ulazi u Ribe i zatvara trigon sa Jupiterom što vam može doneti lepe kontakte sa inostranstvom. Kada je ljubav u pitanju, moguće je da malo nervirate partnera svojim komentarima, teranjem inata i kontra izjavama. Nije vreme za takvo nešto, partner je nervozan više nego obično.

horoskop2
VAGA – Drage Vage, na polju posla imate ambiciju da se po svaku cenu dokažete i da radite, čak i ako možda nemate baš jasno definisan ugovor, na određeno ste ili ste možda na probnom radu. Vama će ovaj period proći u dokazivanju sebe samih da ste sposobni i dosta ćete toga naučiti. U glavi su vam planovi o promeni mesta boravka, putovanju i inostranstvu, ali to nije još moguće. Naradićete se i to će se kasnije i isplatiti. Osećate fizičku iscrpljenost. Na emotivnom polju, ovaj retro Merkur iz Vodolije vama donosi neku staru ljubav ili glas od nekog koga dugo niste čuli, takođe i vezu sa nekim ko živi u inostranstvu ili je iz daleka. To nažalost nije ništa što bi delovalo ozbiljno, možda je bolje da sačekate mart.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, biće ovo jedna pomalo konfuzna nedelja u kojoj ćete shvatiti da se u poslu dešavaju krupne promene i da ljudi sa kojima ste radili ranije izgleda više ne računaju na vas. Nesporazumi i dosta nejasnih stvari i laži u poslu zbunjuju vas u tolikoj meri da niste sigurni kome da verujete. Imaćete potrebu da potražite savet nekih osoba sa kojima ste se ranije susretali. Jarčevi ili Ribe će vam pomoći da razrešite dilemu. Kada govorimo o ljubavi, tu ću vas ipak obradovati s obzirom da će Sunce ući u Ribe krajem nedelje i napraviti sjajan aspekt sa Neptunom i Jupiterom. Mogućnost ljubavi sa umetnikom, muzičarem ili osobom koja nosi neku uniformu – uživajte.

STRELAC – Dragi Strelčevi, kada je posao u pitanju moguće je da ove nedelje, u sredu, dobijete poziv za poslovni sastanak ili razgovor koji dugo čekate ili ćete se sresti sa nekim od ranijih saradnika. Muči vas neka situacija na poslu i opterećujete se nečim na šta niste u stanju da utičete, nedovoljno ste plaćeni ili vam kasni novac, za sada to ne možete menjati. Moguće je da vam bude ponuđena neka vrsta unapređenja ali to za sada ne vidim kao pozitivno s obzirom da će vas više opteretiti nego što će doneti suštinsku korist. Na emotivnom planu, ako ste u dužoj vezi ili braku, situacija nije baš najsjajnija, možete ulaziti u konflikte sa partnerom oko nekih starih sukoba. Izgleda da ćete više biti izvan kuće nego sa porodicom. Slobodni Strelčevi, nije vaše vreme za ljubav definitivno, započeti flert ili poznanstvo neće doneti ništa. Opustitie se sa prijateljima.

horoskop1

JARAC – Dragi Jarčevi, tokom ove nedelje, naročito od srede, imaćete potrebu da pozovete nekog starog poslovnog partnera i da sa njim porazgovarate o novom poslu ili partnerskom odnosu. Nisam sigurna koliko je to sada dobra odluka, neki razgovori ili dogovori postignuti sada mogli bi se pokazati kao jalovi kasnije. Možda bi sada bilo pametnije da se okrenete sami sebi i najviše verujete svojoj inicijativi i svojim odlukama. U ljubavi je moguće da se krajem nedelje aktivira vrlo zanimljiv susret sa nekim od vodenih znakova – Riba, Rak ili čak Strelac. Prilično zanimljiv period na emotivnom planu, moguće je vrlo lepo poznanstvo.

VODOLIJA – Drage Vodolije, postali ste „nemogući“ poslednjih nedelja i ko god pokušava da vam se nametne – neće dobro proći. Aspekti jesu naklonjeni i ove nedelje ali morate misliti na period koji dolazi a vezan je za avgust mesec. Sve dok je Mars u Vagi, vama će sve odgovarati jer će stimulisati nove ideje, kontakte sa inostranstvom, nepredvidive nagle zaokrete, potrebu da menjate posao i napravite korenite promene. To će vam poći i ove nedelje za rukom kada možete dobiti veoma važne glasove koje dugo čekate. Možda biste trebali da završite neke papire koji se dugo provlače, da ne biste kasnije imali problema. Kada je ljubav u pitanju, moguće je da se sretnete sa nekim osobama koje niste videli dugo. Pričaćete sa njima ali ćete se setiti i zašto ta veza nije uspela. Venera će tek početkom marta ući u vaš znak, što će vam svakako mnogo više prijati.

RIBE – Drage Ribe, vi ste jedan od retkih znakova kome se smeši poslovni uspeh ove nedelje. Ulazak Sunca u vaš znak i njegov trigon sa Jupiterom i Saturnom doneće zaista dobre vesti i vama posao kreće. Nedavne nesuglasice i nesporazumi nestaju i vi ćete polako da počnete da se vraćate u normalu. Kako vreme bude odmicalo, tokom narednih nedelja i novac će početi da pristiže. Da sam na vašem mestu, igrala bih na sreću ili se okušala u inostranstvu. Verujte u sebe. I na ljubavnom planu je situacija slična, imaćete priliku da se dopadnete nekome ko je vrlo uticajan i za vas nedostižan. Iskoristite tu situaciju krajem nedelje, sve su karte na vašem stolu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh