I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 16. do 22. marta

OVAN – U ovoj važnoj nedelji biste mogli dobiti informacije o novom poslu. Ako vam je obećan posao, upravo ove nedelje biste mogli očekivati konačno ispunjenje. Finansijska situacija se značajno popravlja i vi krajem nedelje konačno stajete na svoje noge i vraćate kontrolu nad svojim životom. Kada je ljubav u pitanju, pred vama je veoma lepa nedelja, moguća su nova poznanstva i početak vrlo lepog druženja koje može prerasti u nešto veoma ozbiljno. Osećate se iscrpljeno i umorno, vreme je za odmor.

BIK – Još jedna važna poslovna nedelja je pred vama, a u njoj ćete biti prinuđeni, naročito od srede do petka, da donesete neke važne poslovne odluke. Morate preseći sa nekim starim stvarima i poslovnim saradnicima i napraviti reda u vašem poslovnom okruženju. Moguć je novi posao i potreba da se edukujete u vezi toga. U ljubavi pravite kompromise mada ste i sami svesni da vas vaš izbor na emotivnom planu trenutno nigde ne vodi, ali pristajete za sada na to. Uskoro će se pokazati da i na tom polju morate seći.

BLIZANCI – Za vas je ovo nedelja satisfakcije, krajem nedelje možete očekivati značajan priliv novca ili izlaz iz nekog novčanog duga. Konačno možete da se opustite i da uživate u plodovima svog rada, nove poslovne šanse su pred vama. Kada je ljubav u pitanju, tokom ove nedelje pratiće vas nesuglasice i nesporazumi sa partnerom, ljubomorisanje sa vaše strane i sklonost da brzo uđete u konflikt. Nemate razloga, partner vas podržava. Grip na vidiku.

horoskop3

I Taxi Zrenjanin

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Pred vama je i važna ali i veoma stresna poslovna nedelja, mnogo nagomilanih obaveza i dugogodišnjih problema koji mogu kulminirati baš tokom ove nedelje. Pomračenje Meseca koje se očekuje 20. marta nateraće vas da dugo odlagane stvari i poslovna pitanja ipak rešavate, milom ili silom. Dugo su vas pratile okolnosti na koje niste mogli da utičete. Posle ove nedelje, situacija se konačno vraća pod kontrolu. Kada je ljubav u pitanju, pojačana nervoza i konflikti posledica su vaše iscrpljenosti i smanjene tolerancije. Izbegavajte sada bitne emotivne razgovore, nije trenutak.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Pred vama je sjajna poslovna nedelja i zaista, upravo tokom ove nedelje vaša sreca konačno se okreće i vi možete osetiti uticaj Jupitera u vašem znaku. Novčani priliv u petak popraviće vam raspoloženje a priznanje i pohvale na poslu uticaće da se konačno opustite i verujete da dolaze bolja vremena za vas. Na emotivnom planu, ovo je nedelja uzleta, čini vam se da vas partner podržava i da vas okruženje veoma simpatiše, to jeste tako ali opet budite oprezni, naročito ako vas okružuju vodeni i zemljani znaci.

DEVICA – Pred vama je važna poslovna nedelja u kojoj ćete vi morati da se veoma brzo odlučite hoćete li ili nećete da prihvatite novi poslovni izazov. Već na kraju nedelje imaćete važan poslovni razgovor u kojem ćete morati da se izjasnite. Nemate razloga da brinete, postićićete sve, uđite u nov posao. Dobijate samopouzdanje kada je ljubav u pitanju zato što vas partner neočekivano podržava. Uživajte u prijatnim trenucima sa partnerom.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Pritisak koji duže vreme osećate na poslu sada kao da se pojačava. Preuzimanje previše obaveza na sebe vam takođe ne pomaže, ali posle ovog perioda stvari će krenuti na bolje. Vage koje nisu u radnom odnosu sigurno će dobiti dugo očekivani posao. U porodici osećaju vašu napetost. Šta god da kažete ili uradite biće pogrešno protumačeno. Mogući razvod i promene u porodici. Promenite navike u ishrani.

ŠKORPIJA – Konačno svi poslovi idu željenim tokom, pa je vreme da se opustite i uživate u postignutim rezultatima. Situacije koje su vam izgledale kao nerešive, sada dobijaju jasan način, kao da sami uviđate šta vam je najbolje činiti.Ako niste do sada dobili otkaz i ostali ste u firmi, zadržaćete posao. Budite romantični i puni emocija kao na početku vaše veze. Pokažite koliko vam je stalo.Bolovi u leđima, moguće injekcije zbog toga.

STRELAC – Budite spremni da rešite sa kim želite da sarađujete i izbegavajte prepirke i neprijatne situacije. Važno je samo da se dobro organizujete, a kreativnost vam nikada nije nedostajala.Trudite se da manje pričate o svojim pretpostavljenima jer bi se to moglo pogrešno preneti. Osetićete potrebu da svo slobodno vreme provodite sa voljenom osobom. Osoba pored vas iskreno vas voli, a vi to osećate. Zdravlje je dobro.

horoskop1

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Krajnje je vreme da završite svoju prekvalifikaciju, ili projekat koji vam je poveren pre više meseci. Ne odugovlačite, ovu šansu morate ozbiljno iskoristiti. Trpeli ste veliki pritisak zadnjih meseci i gomilu prepreka, kolektiv koji vas nije podržavao, a sada je došao trenutak vaše satisfakcije. Otvorite se u emotivnom smislu, jasno pokažite šta vam prija, ali bez uslovljavanja, jer rizikujete svađu ili raskid. Boravak na svežem vazduhu će vam prijati.

VODOLIJA – Ako imate privatni biznis, nikako ne mešajte posao i prijateljstvo, i ne budite bolećivi prema svima koji su u krizi, niste u prilici da im pomažete. Prihvatite obuku ili dokvalifikaciju, jer vam može koristiti u budućem radu. Novi posao je na vidiku – sve što ste radili iz hobija sada se može isplatiti. Lepo provedena nedelja koja će vas uveriti da imate srećan emotivni život. Sada ćete biti sigurni da je vaš izbor partnera dobar. Dopustite svom organizmu da se odmori. Više spavajte.

RIBE – Ovo je ključna nedelja za rešavanje važnih pitanja. Usredsredite se na rešavanje problema, jedan po jedan, a ne svih istovremeno. Nije još vreme za opuštanje u finansijskom smislu. Pripremite se za poslovne probleme, morate biti disciplinovani. Veza koju ste doživljavali kao nepouzdanu sada vam može izgledati sve izvesnija. Partner će vam prUžiti dokaze da misli ozbiljno. Dobro se osećate.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh