I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 16. do 22. februara

OVAN – Tokom ovog perioda poslovna situacija može da se iskomplikuje. Vrlo se lako može pokazati da u kolektivu u kom radite imate dosta neprijatelja koji pokušavaju da opstruišu vaš uspeh i dokazivanje kod nadređenih. Merkur u Ribama i Sunce u Ribama doneće vam dosta tajnih neprijatelja na poslu, dok će vaš vladar Mars u Ovnu moguće praviti problem sa novcem koji vam naglo odlazi na popravke kvarova bilo na kolima ili instalacijama u kući. Kada je ljubav u pitanju, tek će početkom marta Venera ući u vaš znak donoseći vam konačno ljubav. Kraj februara je obeležen nejasnim odnosima, tajnim vezama i nesporazumima sa partnerom.

BIK – Poslovna situacija tokom ovog perioda može krenuti u pravcu inostranstva i sve veće potrebe da komunicirate sa ljudima koji dolaze iz daleka. Takođe će vas obuzeti potreba da menjate nešto u svojoj struci ili poslu, da se edukujete ili da menjate sredinu. Nije još vreme za tako nešto, ali ćete generalno tokom ovog perioda voditi mnogo takvih razgovora. Kada su emocije u pitanju, vi ni sami kao da niste sigurni šta želite. Porodica vam je stabilna ali tokom ovog perioda vi konačno po prvi put počinjete da razmišljate o sebi i svojim potrebama. Završavate jedan ciklus tokom ove godine i imate potrebu da krenete ispočetka skoro na svakom polju, kako poslovnom tako i emotivnom. Čini se kao da ste prerasli partnera, željni ste promena.

BLIZANCI – Period koji je pred vama donosi boljitak na polju posla, naročito početak marta koji je inače i najbolji period u celoj ovoj godini za vašu karijeru. Ovaj period otvara mogućnosti da dobijete premeštaj na bolje radno mesto ili aktivniju komunikaciju na polju posla. Sunce u vašem polju posla i Neptun u konjukciji 21. februara doneće vam izuzetne šanse za uspeh, naročito ako radite u oblasti farmacije, hemije, nafte ali i medicine, kulture, obrazovanja. Kada je ljubav u pitanju, tokom ovog perioda budite ipak oprezni, nesporazumi su mogući, a ljubavi koje vam se nude moraju ostati tajna.

horoskop11

I Taxi Zrenjanin

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Pred vama je prilično stresan poslovni period koji počinje 21.februara ulaskom Marsa u Ovna, vaše astrološko polje posla. Stres može biti izazvan pojačanim pritiskom nadređenih da više radite, pravno administrativnim problemima, potrebom da se dokazujete kao i otvorenom kritikom upućenom na vaš račun u vezi posla koji obavljate. Takođe, čuvajte se tokom ovog perioda finansijske „policije“, vi koji radite privatan posao.U ljubavi je situacija značajno bolja, partner može da vam pruži podršku kao i cela vaša porodica. Početak marta može biti skopčan sa novim poznanstvima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dobar poslovni period je pred vama. Lavovi koji nisu zadovoljni poslom trebali bi da se potrude da potraže nešto bolje, naročito posle 21.februara, dobar trend se nastavlja i mogućnosti se otvaraju. Priliv novca će vas iznenaditi i vi konačno isplivavate iz nekih dugova koji su vas pratili dve zadnje godine. Kada je ljubav u pitanju, vi ste trenutno najpovlašćeniji znak, i ako ste usamljeni, u vaš život bi mogla ući starija osoba od vas do 7 godina, razvedena, prilično stabilna. Ovo jeste vaše vreme za uspostavljanje trajnih stabilnih odnosa.

DEVICA – Period koji je pred vama može doneti pad aktivnosti, pad koncentracije i pojačan pritisak na poslu. Izmorio vas je retrogradni Merkur kroz Vodoliju, i njegov ulazak u Ribe tokom ovog perioda samo će dodatno iskomplikovati situaciju jer ste zbunjeni, konfuzni i nemate moć jasnog rasuđivanja. Nemojte potpisivati ugovore i pazite na papire tokom ovog perioda, a ako možete – odmorite se. Kada je ljubav u pitanju nekako tokom ovog perioda kao da će vam razum ipak biti u prvom planu. Tajne ljubavi su moguće kao i vraćanje na neke stare ljubavi koje bi bolje bilo držati u tajnosti.

horoskop12

 

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Ovo je period u kom je sva aktivnost usmerena na polje radnog mesta, posla ali i zdravlja. Na ovom polju konačno vas očekuju pozitivne situacije pa dajte sve od sebe da uradite što više možete da biste iskoristili dobre prilike koje vam se otvaraju. Konačno ćete biti primećeni od strane nadređenih, a nepravdu koju ste možda na neki način trpeli tokom prethodnog perioda, konačno ćete ispraviti. U ljubavi je situacija povoljna za sklapanje bračnih ugovora i mnoge Vage u dugoj vezi konačno će rešiti da počnu zajednički život sa partnerom. Takođe, raščistiće se neka emotivna situacija koja vas je dugo mučila.

ŠKORPIJA – Pred vama je vrlo važan poslovni period u kom možete dobiti šansu da promenite posao ili da konačno rešite vrlo napetu poslovnu situaciju koja traje zadnje dve godine. Postoji mogućnost da učvrstite svoju poslovnu poziciju ili da započnete nešto drugo baš po savetu pretpostavljenih ili osoba sa kojima ste nešto ranije radili. Potrudite se da tokom ovog perioda budete aktivniji u komunikaciji. Ljubav tokom ovog perioda dolazi preko posla. Slobodne Škorpije, ako menjate radno mesto možete baš u toj situaciji sresti novog partnera. Vaši problemi konačno počinju polako da se rešavaju.

STRELAC – Pred vama je period u kojem ćete morati biti veoma taktični i strpljivi u komunikaciji na poslu. Morate balansirati i veoma voditi računa o tome šta i kome pričate. Neke vaše reči ili postupci iz prethodnog perioda sada se mogu potpuno pogrešno preneti ili protumačiti. Niste u prilici da kontrolišete svoju poslovnu situaciju i zato se potrudite da budete strpljivi i taktični. Kada je ljubav u pitanju, tokom ovog perioda moglo bi doći do sukoba i potpunog nerazumevanja od strane partnera. Prilično buran period sukoba, svađe i nesporazuma. Ovo nije trenutak za započinjanje nove veze, a ako ste u staroj vezi i želite da je sačuvate, bolje da veće rasprave ostavite za neko drugo vreme.

horoskop13

 

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Pred vama je važan poslovni period, veoma dobar za komunikaciju i ispravljanje nekih nesporazuma iz prethodnog perioda. Moguća su kraća putovanja, razgovori sa pretpostavljenima i nove šanse na poslu za neko unapređenje. Konačno izlazite na kraj sa problemima koji su vas veoma pritiskali zadnjih meseci. Na emotivnom planu ste dozvolili da drugi problemi utiču na vaše emotivne odnose tako da je bilo dosta nesporazuma sa partnerom. Sada ljubav ulazi u mirniji period, odlični odnosi sa prtnerom, planiranje nekih kraćih odmora i kontakti sa rođacima iz susednih mesta. Nova ljubav je baš u susedstvu, Bik ili Ovan.

VODOLIJA – Konačno stabilan finansijski period je pred vama, ali i priliv novca i kontrola nad finasijama koju polako uspostavljate. Imali ste veoma mnogo stresa na finasijskom planu zadnjih meseci, kulminacija je dostignuta i posle 21.februara konačno razrešavate dugogodišnju muku po pitanju posla i novca, pašće vam veliki teret sa srca jer ste probleme verovatno nosili sami. Kada je ljubav u pitanju, ovo je vreme ispita za one Vodolije koje su u braku ili dugim vezama. Sada ćete imati priliku da proverite s kim ste proveli svoje vreme i život. Slobodne Vodolije mogu početkom ovog perioda započeti novu vezu.

RIBE – Kada je posao u pitanju, tokom ovog perioda nećete osetiti neke veće probleme, ali i dalje morate nastaviti da se trudite da radite jer se od vas očekuje veće zalaganje i preuzimanje većih odgovornosti. Sada vam se neće isplatiti da odlažete poslovne obaveze i izvrdavate od odgovornosti i obćanja koje ste dali. Na polju ljubavi i porodice je veoma napeta situacija, a prisutna je i loša komunikacija sa partnerom. Već neko vreme vas pritiskaju emotvni problemi i to se nastavlja i tokom ovog perioda. Morate biti strpljivi i sačekati drugu polovinu marta da se situacija smiri.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh