I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. novembra

OVAN

Naklonost timskom radu i sprovođenju reformi ispoljava se kroz politički i društveni angažman.Venera u polju karijere vas čini dopadljivim, šarmantnim, tako da se lako snalazite na sceni. Idealno ako se bavite umetnošću ili diplomatijom. Obavićete mnoštvo uspešnih pregovora i finansijskih transakcija. Mars,kao vaš vladar, doprinosi brzom rešavanju situacija i ostvarenju planova. Zaokupljenost karijerom vas udaljava od emotivnog partnera sve do četvrtka. Vikend je rezervisan za porodična okupljanja i relaksaciju. Kontrolišite pritisak.

BIK

Super Mesec je baš u vašem znaku početkom nedelje. Ima jači uticaj na žene i rođene u trećoj dekadi znaka. Može doprineti ispunjenju nekog cilja ili ćete uspeti da svoje planove sprovedete u delo. Ako ste rešili da krenete iz početka ili da se okušate u nečem novom, ovo je odličan period. Mars utiče na karijeru i često je pokazatelj incijative i velikih ambicija. Izvesni su novi poslovi ili brzo rešavanje komplikovanih situacija. Sa bračnim partnerom ste u skladnim odnosima. Sklonost romantičnim maštarenjima ako ste slobodni. Reuma.

BLIZANCI

Iskoristite pozitivne aspekte za brzo rešavanje važnijih poslova. Sve do petka ste u prednosti kada je reč o pravnim i administrativnim problemima. Taktičko posredovanje pomaže da proširite svoj krug delovanja ili da se istaknete u timskom radu. Pred kraj nedelje se savetuje oprez ako potpisujete ugovore. Moguć gubitak dokumenata ili nekih sitnica. Lažne vesti ili izjave mogu vas odvući na pogrešnu stranu ali samo ako ste neoprezni. Venera u polju strasti daje veliku moć privlačnosti a od vas zavisi na koga je usmeravate. Sklonost infekcijama.

RAK

Početkom nedelje je pun Mesec i to u polju iznenađenja. Aspekt donosi obilje ideja, planova koji mogu biti usmereni ka drugim ljudima. Spremni ste za promene ali i da drugima priskočite u pomoć. Odličan aspekt ako se bavite rešavanjem socijalnih problema. Komunikacija sa podređenima je na zavidnom nivou, ali i sa saradnicima, šefovima. Imate uspeha u pružanju usluga, trgovini i organizaciji poslova. Venera u polju braku daje šansu za upoznavanje srodne duše. Ostali uživaju u naklonosti drage osobe. Mogući su problemi sa kukovima i išijalgijom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Kako je Mars u opozitnom znaku dominira hrabrost, odlučnost i potreba za udruživanjem sa drugima. Možete se osloniti na žene ako se bavite javnim poslovima ili zavisite od mišljenja drugih. U svakom slučaju, budite oprezni kada je reč o pravnim poslovima, stvarima koje su od javnog značaja. Većinu poslova obavljate s lakoćom ali ima i onih koje bi najradije zaobišli. Možda ste rastrzani na više strana ,pa  bolja organizacija može biti od ključnog značaja. Sedenje na dve stolice u ljubavi nije najbolja opcija u ovom trenutku. Sklonost upalama i bolovima u donjem delu leđa.

DEVICA

Ovo je period kada ne dižete glavu od posla ali vas to raduje. Za vas je neprirodno da sedite besposleni ili da niste nekome na usluzi. Do petka ste u top formi i brzo rešavate većinu transakcija, administrativnih poslova i svega što se odnosi na saobraćaj i trgovinu. Imate uspeha u privatnom biznisu ili ćete dosta toga raditi kod kuće. Merkur u kući porodice i doma doprinosi boljoj komunikaciji sa ukućanima. Biće gostiju, razmene mišljenja sa bliskom rodbinom ali i prijateljima. Lep period za ljubav, izlaske, uživanje u dvoje. Boravite više na svežem vazduhu.

horoskop1

VAGA

Rastrzani ste na više strana ili dominira ljubav prema raznolikosti. Merkur u polju komunikacije je odličan za razmenu informacija, za kraća putovanja, učenje,korespodenciju. Dobro se prilagođavate različitim izazovima. Aspekt je povoljan za studiranje, obrazovanje i predavanje. Dosta se oslanjate na druge, naročito članove porodice ili ste u poslovnom odnosu sa nekim od njih. Mars u kući ljubavi može značiti strastveno udvaranje ili ljubav na prvi pogled ako ste slobodni. Posvetite više pažnje rekreaciji, vežbanju i kretanju.

ŠKORPIJA

Još uvek ste pod uplivom Sunca a to znači da imate dosta uspeha u karijeri. Aspekt je karakteritičan za  rukovodioce, autoritete i sve koji drugima nameću svoju volju. Sada ste u prilici da ostvarite velike poduhvate, poslove koji iziskuju veću snagu i hrabrost. Možete biti zadovoljni finansijskim učinkom, mada ste prilično štedljivi u poslednje vreme.Venera u polju komunikacije je odlična za umetnike, pisce i sve koji su upućeni na lepotu. Uživaćete u čitanju knjiga ili razmeni ideja sa okolinom. Kao da ste se udaljili od drage osobe. Naučite da se opustite.

STRELAC

Prilično ste aktivni i komunikativni. Merkur u vašem znaku naglašava intelektualne poslove i potrebu za raznolikošću. Kontakti su mogući sa starijim osobama, ili dogovori sa  autoritetima, osobama koje ulivaju poverenje. Preferirate dugoročne poslove  jer mislite na budućnost. Venera u kući zarada donosi dobru materijalnu i finansijsku situaciju. Očekujte i neki poklon ili prijatno iznenađenje koje vam može prirediti emotivni partner. Ipak, još uvek ste uzdržani i retko kome poveravate svoja najdublja osećanja. Putovanja i kretanje deluju lekovito na vas.

JARAC

Na neki način sami kreirate svoju realnost ali se oslanjate i na druge. Zainteresovani ste za nove metode i reforme kada je reč o poslovima . No, svesni ste da pre toga predstoje brojne tehničke pripreme. Merkur u polju tajni je dobar za konsultacije, učenje, savetovanje ali i pravljenje planova. Dok je Venera u vašem znaku, prilično lako ostvarujete snove, posebno kada je reč o umetnosti. Privlačite druge zahvaljujući svom originalnom talentu i istančanom ukusu. Uživate u pažnji i naklonosti suprotnog pola. Osetljivost bubrega.

VODOLIJA

Izuzetno ste ambiciozni i na neki način nestrpljivi kada je reč o napredovanju. Sunce u polju karijere  ukazuje na predan rad, da ste usredsređeni na sebe. Sve do petka ste u svom elementu jer se sve odvija kako ste zamislili. Povedite računa o svojim reakcijama krajem nedelje jer vas neke okolnosti mogu izvesti iz takta. Izbegavajte konflikte i rizične situacije jer ćete samo tako poštedeti sebe i svoje nerve. Okrenite se muzici i drugim umetničkim aktivnostima, emotivnom partneru i svemu što vas ispunjava ljubavlju. Vežbe disanja otklanjaju napetost.

RIBE

Dobri ste u proceni ljudi i situacija, naročito u prvoj polovini nedelje. Merkur ima dobar uticaj na karijeru i status a idealan je za intelektualno  nastrojene predstavnike znaka. Možete imati uspeha u podučavanju, prezentaciji ideja, marketingu, trgovini, posredovanju. Kraj nedelje može doneti premor ako ste skloni traćenju energije u više pravaca. Mars u polju tajni ukazuje na potrebu za radom u tišini ili da ste posvećeni specifičnoj oblasti. Ipak, društveni život ne zanemarujete a ni emotivnog partnera. Obratite pažnju na ishranu.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh