I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. marta

 

OVAN

Vaš vladar energije, akcije, inicijative, je u znaku koji kod vas budi želju za nečim novim. Mnogi od vas naginju sportu, rekreaciji, kretanju i to je izuzetno dobar način za konstruktivno delovanje. Ova nedelja je povoljna za razmenu informacija, naročito sa strancima. Poslovno putovanje može biti dodatno opterećenje ali ste svesni da bi svako odgađanje samo nepotrebno iskomplikovalu situaciju. Sada ste u fazi kada razmišljate o osobi koju ste nedavno upoznali. Biće puno prijatnih susreta, slatkih razgovora, udvaranja i zabave.

BIK

Prilično ste pasivni i nezainteresovani za radne obaveze. Ipak, imate sreće jer su kolege i prijatelji na vašoj strani i pomažu vam da uspešno  završite sve poslove. Ukoliko vas neko bude kritikovao, to će biti početkom nedelje ali će se sve završiti bez većih tenzija. Imate dosta planova i ciljeva ali su oni, uglavnom, povezani sa prijateljima. Naklonjeni ste društvenom životu, izlascima, provodu ili proslavama. Slobodni Bikovi mogu očekivati uzbudljive ljubavne susrete. Ipak, ne očekujte ništa trajno i ne razmišljajte o budućnosti.

BLIZANCI

Sve do srede možete biti uzdržani u komunikaciji sa određenim autoritetima ili osobama sa kojima niste na istoj talasnoj dužini. Nepredviđene okolnosti mogu osujetiti vaše planove, kao što su kvarovi kola, mašina, kompjutera. Skloni ste preuzimanju više posla i  odgovornosti nego što se može uraditi. Ipak, većina uživa u radu i daje svoj maksimum. Kroz poslovne kontakte možete upoznati interesantu osobu za druženje, razgovor, a kasnije i nešto više. Ako ste u braku, više vremena provodite van porodice ali je partner tolerantan i pun razumevanja.

Fordomanija

RAK

Većina se angažuje oko privatnih poslova. Mars aktivira vaše šesto astro polje tako da nemate ni trenutak za predah. Sada ste usmereni na ostvarivanje dugoročnih planova i ciljeva. Ako naiđete na sitnije prepreke to vas neće naročito pokolebati, ali vas može usporiti. U prvom planu su manuelni poslovi, što je idealno za sve koji se bave uslužnim delatnostima. Nije isključeno odrađivanje nekih zaostalih poslova ili zaokruživanje celine. Ulazite u povoljan period za ljubav. Ako ste slobodni, neko će se maksimalno potruditi da osvoji vaše srce.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

LAV

Ova nedelja je nešto mirnija. Možete iskoristiti ovaj period da razmotrite ponude i dugoročne poslovne ciljeve. Dosta zavisite od saradnika, ortaka  u poslu ali imate utisak da vas neki od njih usporavaju. Pravi je momenat da napravite određene rezove i raskrstite sa onima koji ne doprinose vašem napredovanju. Pažljivo razmatrajte aranžmane koji podrazumevaju finansijske rizike. Delikatan period za pitanja nasledstva i alimentacije. Čuvajte se infekcija i tajnih seksualnih kontakata. Niste načisto sa svojim emotivnim osećanjima pa lutate u ljubavi.

DEVICA

Naglašeno polje javnosti i partnerstva može doneti dobre poslovne ponude. Ono na šta treba da obratite pažnju jesu sumnjivi ugovori, neprovereni saradnici i rizični aranžmani. Sve do srede izbegavajte  konflikte, rasprave, jer to može umanjiti zadovoljstvo već postignutim  uspesima. Skloni ste da reagujete na svaku i najmanju provokaciju a to ne donosi željene rezultate. Odnos sa bračnim partnerom je harmoničan. Ako nemate stalnog partnera dvoumite se između dve osobe.

VAGA

Naglasak je na radnim obavezama i svakodnevnim, rutinskim poslovima. Pronalazite dobre načine da proširite svoj uticaj a u tome imate podršku kolega i saradnika. Do srede može biti manjih problema ili zastoja oko papirologije ili dogovora ili će nešto biti komplikovanije nego što ste očekivali. Ipak, posle nekoliko pokušaja ili intervencija uspeh neće izostati. Egzaltirana Venera vas čini prijemčivim za ljubav pa očekujte da se partner prema vama ponaša energično i nametljivo. Prilike za zaljubljivanje mogu  biti iznenadne i kroz poslovne kontakte.

ŠKORPIJA

Poslovna situacija je dobra naročito ako novac dobijate od ličnog zalaganja i privatnog biznisa. Splet okolnosti je takav da se u vašem životu pojavljuje energična osoba sa sjajnim predlogom ili novom idejom. Iskoristite priliku jer se ona ne pojavljuje često ali potrudite se da sve overite pravosnažnim ugovorom. Naglašeno polje kreativnosti i ljubavi je idealno za umetnike, ali i uživanje u kulturnim događajima. Emotivna situacija je odlična. Pomalo ste zaneseni, skloni preteranim užicima, ekstremnom ispoljavanju ljubavi i strasti.

STRELAC

Većina aspekata ide u prilog privatnom biznisu ili poslovima koji se obavljaju kod kuće. Uspeh ako se bavite nekretninama  ili iznajmljivanjem stanova, poslovnih prostorija. Do srede budite obazrivi u rukovanju tehnikom, proveravajte ispravnost kola. Ne prihvatajte rizične i sumnjive poslovne aranžmane jer možete pretrpeti ozbiljnu finansijsku štetu. Lep period za sportiste i sve koji se bave fitnesom. Ljubavna situacija je odlična, a mnoštvo planeta u kući porodice obećava harmoniju sa bračnim partnerom, decom i ukućanima.

JARAC

Česte promene na poslu koje ne zavise od vas, utiču na odluke koje donosite ovih dana. Rešili ste da se povučete, možda malo ulenjili i prepustili drugima da vuku glavne poteze. Aspekti su povoljni za poslovna putovanja, trgovačke poduhvate, za taktiste, profesionalne vozače. Izvesni su dogovori sa osobama iz daleka, drugog grada ili inostranstva. Ipak, sačekajte drugu polovinu nedelje dok ne sagledate situaciju iz svih uglova. Kraći put sa emotivnim partnerom ako ste rođeni u prvoj dekadi znaka. Prilika za novu ljubavnu romansu za slobodne.

VODOLIJA

Usmereni ste na timski rad ali to podrazumeva fleksibilnost , usaglašavanje stavova. Stalo vam je do sopstvenih ideja, ciljeva ali i prihvatanja od strane drugih. Izvesna su nova poznanstva, kontakti a to često podrazumeva suprostavljanja, nedostatak saradnje i nepoverenje. Obratite pažnju na finansije jer može biti nenadanih troškova ili gubitka novca. Obožavate društvo a od emotivnog partnera očekujete da vas prati u stopu. Ukoliko ste pronašli srodnu dušu, delićete zajedničke interese. Ostali su pomalo dezorijentisani i skloni vraćanju u prošlost.

RIBE

Javni poslovi i odnosi su u prvom planu. Aktivni ste, energični a biće prilike i za dokazivanja. Do sredine nedelje izbegavajte nagle promene i rizične poteze. Možete osetiti netoleranciju kolega ali i javnosti ako se bavite politikom ili ste na rukovodećoj poziciji. Ovo je period kada se borite za svoju poziciju, reputaciju i status. Ipak, imate dobru intuiciju i znate kako da  naizgled lošu situaciju okrenete u svoju korist. Kako je planeta ljubavi u vašem znaku okupirani ste lepotom, emotivnim odnosima i ličnim željama. Uživajte u ljubavi i naklonosti drage osobe.

piše Vesna Lalić

horoskop

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh