I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 14. do 19. aprila

OVAN – Dragi Ovnovi, vrlo aktivna nedelja je pred vama kada je posao u pitanju. Već duže razmišljate o inostranstvu ili nekim promenama vezanim za posao, to vam se upravo tokom ove nedelje može i dogoditi. Razgovori sa osobama koje žive u inostranstvu i njihpva pomoć u pravcu posla. Ukoliko posmatramo polje emocija, pred vama je veoma lep period, Venera u Blizancima doneće vam poznanstvo i početak strastvene veze sa osobom koja je u susednom mestu i koju srećete preko rođaka.

BIK – Dragi Bikovi, vi kao da ni sami niste sigurni šta želite na poslovnom planu. Želite promene, to je sigurno, i za to se pripremate – siti ste starog posla. Tokom ove nedelje možete očekivati priliv novca, a s obzirom da je Venera u Blizancima u vašem polju novca, dobijate sa više strana preko žena i familije. Planove koje ste sada započeli realizovaćete tek na jesen. Pred vama je lep i miran emotivan period. Slobodni Bikovi mogu sresti staru ljubav.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, budite oprezni tokom ove nedelje kada je posao u pitanju, jer možete napraviti nepromišljenu grešku, samo polako, i ne žurite sa izjavama i odlukama. Mogućnost novog posla na vidiku. Kada je ljubav u pitanju, Venera koja sa ušetala u vaš znak doneće vrlo zanimljive avanture, turbulentne događaje na emotivnom planu i mogućnost dvojne veze. Partner neće odustati.

horo

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, pred vama je stabilna poslovna nedelja, nazire se izlazak iz krize koja vas je pratila bukvalno poslednjih pet godina. Otvara se mogućnost posla, sve što je vezano za nekretnine, građevinu, odlično će ići. Period stabilizacije je pred vama. Na ljubavnom planu vas očekuju veoma prijatna iznenađenja. Mogućnost tajne veze sa osobom koju već poznajete ili srećete na poslu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, nailazi pomalo stresan period kada su posao, a naročito novac u pitanju. Morate biti fokusirani na šta i kako trošite novac – isplanirajte troškove da vas ne iznenade neki neočekivani računi ili moguće kazne koje ćete platiti. Na polju ljubavi je znatno bolja situacija, mogućnost poznanstva sa dosta mlađim partnerom može vam obeležiti ovaj period. Prijatna komunikacija može prerasti u nešto veoma lepo, ali vi kao da niste sigurni da li je to baš za vas. Opustite se i uživajte.

DEVICA – Drage Device, pred vama je dosta stresan period kada je posao u pitanju, ali ako je za utehu rešićete mnoge stvari koje ste odugovlačili – pravno administrativne stvari po pitanju nekretnina, zaostalog novca ili nekih poslova iz prošlosti koji nisu naplaćeni. Bićete veoma osetljivi i skloni tome da se brzo iznervirate i planete. Kada je ljubav u pitanju, sve više razmišljate o prošloj vezi, svakodnevnica vam je ispunjena avanturama, površnim flertovima sa pogrešnim osobama koji nikuda ne vode. Niste sigurni šta želite.

horo1

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, vrlo važna poslovna nedelja je pred vama, i upravo ona otvara konačno dobar period za posao. Možete započeti privatan posao o kojem već duže vreme razmišljate, a takođe možete i dobiti posao za stalno ili imati neki veći novčani priliv u najavi. Kada je ljubav u pitanju, opet turbulencija – posle perioda nesuglasica i svađa, nagla odluka o zajedničkom životu i pomirenju. Stanje „ili-ili“ je u dugim vezama. Nemate više šta da čekate.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je pomalo „zategnut“ poslovni period. Već duže vreme trpite neizvesnost na poslu i besparicu, i zato sada intenzivno razmišljate o novom poslu. Pred vama je period u kom ćete to moći da realizujete. Strpite se samo još malo. Na polju emocija, vaša nervoza i nesigurnost stvaraju sukobe sa partnerom – za sve je kriv posao koji vas muči, a imate osećaj da vas partner ne podržava i ne shvata.

STRELAC – Dragi Strelčevi, ovo je prva nedelja u nizu koja otvara vrlo povoljan period za posao – možete potpisati veoma važan poslovni ugovor, dobiti posao za stalno ili promeniti posao. Moguće su nesuglasice koje će se brzo razrešiti. U ljubavi situacija nije baš najsjajnija. Imate osećaj da vas partner ne razume, reagujete jako burno i razmišljate o mogućnostima tajne veze. Bežite od problema i od ozbiljnije veze.

horosko2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, dobar period je pred vama, i ako niste zadovoljni poslom, obratite pažnju na mogućnosti za promenu. Takođe, otvara se mogućnost da uložite u nekretninu ili da sredite nešto vezano za nekretnine. Pratio vas je prilično stresan poslovni period ove zime. Proleće donosi stabilizaciju – poslovnu i finansijsku. Na ljubavnom planu možete očekivati vrlo pozitivne promene, naročito krajem aprila. Mnogi će Jarčevi stati na ludi kamen ili dobiti prinovu u narednom periodu.

VODOLIJA – Drage Vodolije, budite opezni u narednom periodu da ne biste uleteli u neke dodatne troškove i greške kada je posao u pitanju. Očekujte inspekciju ili kazne ako ste u privatnom poslu ili neke dodatne rashode koje niste planirali. Nerviraćete se, i ovaj period od vas zahteva mir. Kada je ljubav u pitanju, ni tu baš niste najstabilniji, sukobljavate se i svađate sa partnerom, opterećujete se svim i svačim. Muči vas vas nerešeni status i mislite da vas partner ne podržava. Moguće je da ste u pravu, ali sada nije vreme da to raspravljate. Usredsredite se na posao.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je veoma dobar period kada je posao u pitanju, a ako niste zaposleni možete očekivati novi posao ili posao za stalno – u svakom slučaju promena statusa na bolje. Možete se nadati povećanju plate ili većem finansijskom dobitku. Na emotivnom planu, nova veza je na pomolu. Kod onih koji su u vezi ili braku, partner posle dužeg vremena smiruje svoje ponašanje i odnos se stabilizuje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh