I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 14.do 21.oktobra

OVAN – Dragi Ovnovi, ulazak vašeg vladaoca Marsa u sazvežđe Device ove nedelje, učiniće vas pomalo nesigurnim kada je posao u pitanju. Moguć je zastoj u realizaciji nekih planova, a možda je bolje da u ovom momentu pustite da se stvari dešavaju same od sebe i da ništa ne forsirate. Na polju novca je moguć manji dobitak krajem nedelje, ili bar obećanje da će se to desiti. Kada je ljubav u pitanju, porodični Ovnovi rešavaju neka pitanja vezana za nekretninu. Ove nedelje ponašate se kao dete prema partneru, ljubomorišete, pravite scene i ulazite u konflikt bez potrebe. Razmišljajte o svom zdravlju i možda je trenutak da odete na jednu sistematsku kontrolu. Doživeli ste previše stresa u poslednje dve godine.

BIK – Dragi Bikovi, posao se pokreće sve više i više, i može vam se čak dogoditi da imate i neki dodatni honorarni posao ili da u okviru starog, krajem nedelje, doživite neku vrstu unapređenja. I sami imate potrebu da se dodatno angažujete i radite. Niste baš emotivno najstabilniji i to je vaš problem ove nedelje. Ni sami ne znate zasto klizite u depresiju, strahove, i ulazite u emotivne konflikte sa članovima porodice. Stare ljubavi su ponovo aktuelne.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je važna nedelja zbog poslovnih dogovora i realizacije nečega što je možda dugo odlagano. Sve što je obećano – desiće se, a nešto što ste dugo priželjkivali, može se realizovati upravo ove nedelje. Novac nije najidealnija strana jer kasni, a i rashodi će biti veći od prihoda. Ovo je nedelja kvarova u kući, očekujte majstora. Za ljubav je ovo zanimljiva nedelja onima koji žele flert ili vezu za jednu noć. Venera je u trigonu sa Uranom, što donosi flert koji se neočekivano pretvara u strastveni izliv emocija. To vas, međutim, drži samo par dana.

cocolada

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

RAK – Dragi Rakovi, iza vas je buran period i još vas drzi nervoza, međutim nemate razlog za brigu, jer ako budete strpljivi, za par nedelja imaćete sjajne rezultate na poslu. Potrudite se zato i ne budite nervozni. Uđite u rizik, isplatiće vam se. Kada su ljubav i porodica u pitanju, prošli ste jedan vrlo ružan period prepun konfikata i konstantnog pokretanja starih nesuglasica, ali pred vama su nedelje smirenja. Rakovi koji su u dužim vezama – u narednom periodu doneće ozbiljne odluke o zajedničkom životu.

LAV – Dragi Lavovi, kraj nedelje će konačno doneti olakšanje na poslovnom polju. Moguće je da ste nailazili na dosta prepreka tokom zadnjih nedelja, i čega god ste se prihvatili – nije se realizovalo. Konstantno su vas pratili neki sukobi na poslu i konfliktne situacije. Ulazak Marsa u Devicu krajem nedelje, doneće aktivaciju polja posla i potrebu da se rade dodatni poslovi. Iz tih razloga nećete imati vremena da razmišljate o problemima. Bićete zadovoljni jer se posao konačno pokrenuo. Na emotivnom planu niste baš sjajni, stalno ulazite u konflikt sa partnerom i niste ni svesni da ste možda nepravedni prema njemu, pomalo i sebični. Nestabilni ste i skloni flertu.

DEVICA – Drage Device, ulazak Marsa u Devicu biće za vas i dobro i loše. Dobro jer će se konačno uspostaviti neki red na poslu, naročito ako sarađujete sa inostranstvom. Konačno će se neke stvari uobličiti. Ono na čega biste trebali da obratite pažnju jesu spletke od strane žena iz kolektiva, i ako vam se najavi neki novi projekat koji organizuju žene – ne ulazite u to. Moguće je da se jako razočarate u prijateljicu sa kojom radite. Generalno, pazite šta pričate na poslu. Kada je ljubav u pitanju, za vas dolaze bolji dani. Može vam se svideti prilično temperamentna i pomalo nervozna osoba, ali uživaćete u dinamičnim trenucima.

horoskop

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, tokom ove nedelje će vam se činiti da se mnogo trudite i da dajete sve od sebe, a ništa se ne dešava. Takođe će vam se činiti da ljudi oko vas puno pričaju i obećavaju, a ništa konkretno ne ispunjavaju. Možda biste trebali da budete oprezni kada je novac u pitanju, moguć je gubitak ili krađa novca, zato pazite šta i sa kim radite. Istovremeno, ovo nije baš idealan trenutak za pozajmicu novca. U ljubavi je situacija sasvim drugačija jer se vaša Venera aspektuje sa Uranom, i ljubav vas može pogoditi kada se najmanje nadate.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, situacija na poslu se polako smiruje krajem nedelje, i izgleda da rešavate jednu dilemu koja vas već duže vreme prati. Okrećete se praktičnim stvarima, a situacija sa kolegama se sređuje. Nemojte planirati nikakve ozbiljnije novčane transakcije poput kredita ili pozajmice novca, jer to definitivno nije dobra ideja. Niste baš raspoloženi, a ni dovoljno iskreni za neku ozbiljniju situaciju na emotivnom planu. Škorpije u ozbiljnoj vezi slabo posvećuju pažnju partneru.

STRELAC – Dragi Strelčevi, Venera u vašem znaku učiniće vas preterano samopouzdanim na polju posla, što nije tako ni loše. Drugima ćete delovati vrlo ljubazno i fino, međutim, izgleda da će vam se nuditi posao koji je ispod vasžše stručne spreme ili će vam se u okviru posla nametati da rešavate neke stvari za koje smatrate da su ispod vašeg nivoa. Prihvatite to jer će vam se desiti da zahvaljujući tome kasnije napredujete. Kada je ljubav u pitanju, moguće su nagle i neočekivane veze i susreti, ali budite ipak oprezni jer će sve to kratko trajati.

sto

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, ušli ste u jednu pomalo komplikovanu nedelju u kojoj će vaša očekivanja biti daleko veća od realizacije. Prepreka i odlaganja će biti na sve strane, ali vi nećete odustati. Sve što se tiče pravnih aspekata, može da se iskomplikuje, naročito ako su u pitanju nekretnina, nasleđe, zemljište, kredit. Budite uporni, trebaće vam malo više vremena, ali će se isplatiti. U ljubavi ste skloni da ulazite u tajne veze ove nedelje, ili situacije kada sedate na dve stolice. Neće vas to dugo držati.

VODOLIJA – Drage Vodolije, ovo je jedna stresna nedelja za vas po pitanju novca i izdataka. Može se desiti da budete prevareni od strane prijatelja i zato ne pozajmljujte novac nikome. Takođe, neki član vaše porodice može vas uvesti u trošak potpuno neplanirano. Nemojte se nervirati, sve ćete vi to nadoknaditi sa druge strane. Veoma je naglašena komunikacija sa inostranstvom i planovi o nekim novim poslovima. Krajem nedelje planirate da započnete neke radove oko kuće ili dvorišta. Ljubav donosi samo flert između Venere i Urana koji kratko traje, i više je virtuelan. Imate potrebu da se osamite i okrenete poslu.

RIBE – Drage Ribe, neka neprijatnost na poslu može doneti pozitivne promene. Spremni ste da menjate radno mesto i to će vam i uspeti uz pomoć nekih poslovnih saradnika kada se najmanje budete nadali. Pritisak koji ste eventualno trpeli na poslu, trajaće još dve nedelje, ali će dati dobre rezultate. Ocžčekujte olakšanje ili lakše radno mesto. Kada je ljubav u pitanju, ovo je sjajan period za vas. Partnera srećete preko posla i on/ona va, mogu pomoći da dođete do pomenutog boljeg radnog mesta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh