I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. jula

OVAN – Dragi Ovnovi, na poslu se i ove nedelje nastavlja pomalo neprijatan trend. Vest koju čekate, a tiče se posla ili nekog rešenja, stići će baš ove nedelje, verovatno u četvrtak ili petak, ali ne baš povoljno po vas. Neke stvari moraće izgleda ponovo da se rešavaju. Napeti ste, priželjkujete da se odmorite, ali moraćete još malo da sačekate. Kada je ljubav u pitanju, tu je situacija malo bolja, zaokupljeni ste nekim dešavanjima oko ženskih članova porodice. Neki Ovnovi mogu očekivati i prinovu, a slobodni Ovnovi mogu upoznati osobu baš preko ženskih članova porodice, svoje ili partnerove. Susret pored vode. Pritisak je konstantno problem zbog stresa na poslu.

BIK – Dragi Bikovi, pred vama je važna poslovna nedelja i vi svakako ne spadate u grupu znakova koji su skloni riziku niti ste brzopleti, ali mislim da bi trebalo razmisliti ove nedelje o nekim važnim odlukama i promenama na poslovnom planu. Rizik će se isplatiti, čak možete očekivati i priliv novca. Na polju emocija, ovo je veoma važna nedelja za vas, naročito krajem nedelje. Dobijate poziv od prijatelja za izlazak ili izlet – razmislite dobro šta radite, na velikoj ste raskrsnici. Vreme je da obavite važan razgovor sa emotivnim partnerom, ili ga prihvatite takvog kakav jeste ili krenite dalje jer možete propustiti veoma važne stvari.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, biće ovo nedelja pepuna obaveza i takav trend će se nastaviti tokom celog jula. Čini mi se da za vas nema odmora ovog leta. Mnoštvo razgovora, poziva, komunikacija, međutim, najvažnija stvar koju očekujete, a tiče se posla, nikako da stigne. Dobili ste gomilu ideja šta biste mogli uraditi, ali realizacija kasni, možda baš zbog drugih osoba. Rashodi će biti vezani za nekretninu, račune i stan, ali očekujte i priliv novca ove nedelje. Kada su emocije u pitanju, tu ste razapeti, očekujte poziv od nekoga iz prošlosti, snažni izlivi emocija od strane prijatelja, ali i sukob i nezadovoljstvo od strane partnera, naročito krajem nedelje. Zreli ste za odmor.

horoskop1

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

 RAK – Dragi Rakovi, ova nedelja doneće olakšanje na poslovnom planu i raščišćavanje nekih stvari koje su se nagomilale tokom prošlog perioda. Do četvrtka ćete raščistiti problem koji ste mogli imati sa saradnicima i tačno ćete znati na koga možete da se oslonite, a na koga ne. Ovo nisu baš najprijatniji dani za vas, i zbog gomile obaveza i odluka koje ste morali da donosite na brzinu, sigurno je da ste bili napeti i da ste nehotice pravili i greške. Ovo je nedelja kada to možete ispraviti i kada ipak neke stvari mogu da uđu u normalan tok. Kada je ljubav u pitanju, veoma je važna nedelja za vas, naročito ako ste slobodni. Venerin tranzit kroz vaš znak doneće krajem nedelje divne emotivne trenutke, opustite se i uživajte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, evo konačno Jupitera u vašem znaku, i odmah na početku nedelje nekih vesti o poslu. Dugo ste stagnirali i niste bili zadovoljni onim što radite, a sada se pripremite za velike promene. Moraćete mnogo da učite i da se dokazujete, ali možete očekivati i veoma dobre ponude za posao. Rizikujte i tražite drugi posao. Kada je ljubav u pitanju, može vam se baš ove nedelje dogoditi da uđete u tajnu vezu sa nekim koga već dugo poznajete. Ljubav će se desiti kada se najmanje nadate, ali nedozvoljena.

DEVICA – Drage Device, pred vama je veoma dobra poslovna nedelja. Uspećete da se povežete sa nekim ljudima iz inostranstva i da ostvarite veoma dobru saradnju. Pomoćiće vam neke ženske osobe u tome. Pokrenite se, imate podršku planete i okruženja. Već duže vreme imate osećaj da nepravedno stagnirate i da vaš rad nije dovoljno cenjen. Evo nedelje u kojoj to može da se ispravi. U ljubavi je situacija prilično loša, moguće je da ste veoma iskomplikovali odnose sa partnerom. Osećate se usamljeno, neshvaćeno i uvređeno. Prići će vam osoba koja vam se uopšte ne sviđa i koju već duže vreme poznajte, a iz vašeg je okruženja. Vi ćete ipak to popustiti. Umesto da se potrudite oko onoga koga stvarno volite, ići ćete linijom manjeg otpora. Takvi će biti i rezultati.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, izdržite samo još malo, vama će definitivno svanuti od 27.jula. Duže vreme trpite veoma loše aspekte kada je posao u pitanju i bez obzira što ste se organizovali, što vežbate, radite sve što vam se kaže čak i ako je ispod vaših mogućnosti, veoma ste iscrpljeni zbog takvog stanja i skloni ste konfliktu. Naročito vas može iznenaditi 17.jul i konflikt sa nekim ženskim članom porodice ili koleginicom, biće to kap u čaši i vi možete prasnuti. Strpite se samo još malo. Kada je ljubav u pitanju, slobodnim Vagama ljubav je „pred nosom“, u komšiluku.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, budite oprezni ovih dana kao i celog leta uostalom, dosta je tenzija, provokacija i konflikata na poslu. S obzirom da vi nemate nameru da se povučete i popustite, atmosfera može biti zaista veoma loša. Otvoreno pokazivanje neprijateljstva od strane saradnika zahtevaće da budete veoma strpljivi i pažljivi u komunikaciji. Kada su ljubav i porodica u pitanju, ako ste u braku ili dužoj vezi, partneru veoma smetaju vaša nervoza i agresivnost i neće baš imati razumevanja za takvo vaše stanje. Slobodne Škorpije, ljubav na moru i na daljinu.

STRELAC – Dragi Strelčevi, malo ste napeti u poslovnom okruženju, previše pričate i šta treba i šta ne treba, pa update u neprijatne situacije bez ikakovog razloga. Možda je potrebno da ćutite i da pustite da drugi kažu šta imaju, pa tek onda da komentarišete. Vreme je za odmor i moguć je put od vikenda. Krajem nedelje spremite se za ljubav, neko ko vam se dopda uzvratiće vam simpatije. Sačekajte poruku, stiže za vikend u vidu poziva na piće, kupanje, ili u vidu nekog razgovora ili pitanja oko nekretnine.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

 JARAC – Dragi Jarčevi, konačno je pred vama dobra radna nedelja u kojoj možete rešiti dugo odlagane poslovne papire, dokumenta, unapređenje ili zaposlenje. Važan je četvrtak, baš zbog nekog administrativnog rešenja, pozitivnog za vas. Kada je ljubav u pitanju, ove nedelje imaćete šansu da popravite porodične i emotivne odnose koji su bili u krizi tokom zadnjih meseci. Porodični Jarčevi dobijaju glas od deteta koji će vas obradovati – u pitanju je posao ili obrazovanje. Slobodnim Jarčevima krajem nedelje sledi prijatan susret pored vode.

VODOLIJA – Drage Vodolije, kada je posao u pitanju, neke stvari koje očekujete nikako da se reše, naročito ako se odnose na sud, papire, dokumenta i kontakte sa pravnim licima. Gubite živce, želite da izvršite pritisak da stvari idu brže, ali to je nemoguće. Morate da sačekate, pomoći će vam prijatelji i od jeseni stvari će biti rešene. Ovo nije momenat za velike rizike i promene. Na ljubavnom planu, ova je nedelja veoma važna jer Jupiter, planeta sreće konačno ulazi u vaše polje ljubavi i donosi sjajne šanse, samo još da definišete prioritete i sebi priznate šta tačno želite. Sad je trenutak da pozovete onog koga želite.

RIBE – Drage Ribe, ova nedelja je sjajna za posao, pokrenite se i pošaljite svoj CV na sve adrese koje vam se učine dobrim. Zaboravite na prošlost, raskrstite sa tim i krenite u novi posao, rizikujte. Zovite, pitajte u svoje ime i tražite za sebe najbolje i najviše što možete, otvoriće vam se. Pomoći će vam žene, bilo da su vam članovi porodice, pretpostavljeni ili prijatelji. Trpite posledice lošeg prethodnog perioda, rastrzani ste emotivno i niste sigurni u kom pravcu da krenete. Nemate razloga za brigu jer ste zapaženi i imaćete dosta mogućnosti, samo budite hrabriji i poštujte više sebe.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh