I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. septembra

OVAN

Početkom nedelje izazovan aspekt Marsa i Sunca donosi uznemirenost ili odugovlačenje poslova. Klonite se konflikata sa autoritetima, nadređenima i uopšte  ne ulazite u rasprave bez potrebe. Za sada, nije  pravi trenutak za preduzimanje novih poduhvata niti za korenite promene. U petak je pomračenje Meseca koje pada u vaše 12.polje  podsvesti. Postoji sklonost ka osamljivanju, vraćanju u prošlost i evociranju uspomena. Vikend iskoristite za provod sa bračnim ili  emotivnim partnerom koji zna kako da vas oraspoloži. Nesanica.

BIK

Situacija na radnom mestu je izuzetno dobra. Kolege vas podržavaju a na pomolu je i unapređenje za  neke od vas. Najzad dobijate satisfakciju za sav uloženi trud i strpljenje .Pomračenje Meseca deluje na vaše polje prijatelja ali i ciljeva. Mnogi planovi su usko povezani sa prijateljima a uspeh dolazi kroz društveni angažman. Optimizam i velikodušnost mogu vas dovesti u nepriliku ako poverenje poklanjate osobama koje to ne zaslužuju. Venera donosi zanimljive susrete i ljubav na prvi pogled ako ste slobodni. Sklonost infekcijama.

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur je i dalje u povratnom  hodu ali se prilično dobro snalazite u većini situacija i ne ulazite u bespotrebne rasprave. Aspekt podvrgava proveri sve nedostatke, ukoliko postoje. Dakle, neophodan je oprez u odnosu sa autoritetima, podređenima, zastupnicima. Pomračenje Meseca deluje na oblast karijere. Oprez u odnosu sa ženama ali i javnošću. Ukoliko ste uravnoteženi, onda se možete posvetiti poslovima koji podrazumevaju koncentraciju. Imate uspeha u odnosu sa suprotnim polom. Više se odmarajte jer ste iscrpljeni.

RAK

U petak je pomračenje Meseca, vašeg vladara ,u devetom polju inostranstva. Pojačana osetljivost ovih dana može se manifestovati na različite načine.U pozitivnom smislu, imate uspeha u istraživanju, proučavanju  psiholoških sistema, filozofije, podsvesnih fenomena i tajanstvenih kultura. Svakako, oprez  je neophodan na dalekim putovanjima, u kontaktu sa strancima. Odlično se snalazite u privatnom biznisu i svemu što radite kod kuće.Većina uživa u privatnosti i u porodičnom krugu. Okruženi ste ljubavlju i podrškom partnera.Pažljivo sa medikamentima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Svako pomračenje ima upliva na vaš znak, pa tako i lunarno koje je u petak. Deluje na vaše osmo astro polje koje se odnosi na veće bogatstvo, novac, kredite, poreze, osiguranja…Aspekt izbacuje na površinu neka sporna pitanja i sve što ste do sada odlagali. Moguće su promene, nove situacije i okolnosti koje podrazumevaju maksimalnu koncentraciju. Ako se osećate dezorijentisano, sačekajte sa konačnim odlukama. Venera donosi lepe susrete i ljubavi na kraćem putovanju. Ljubavne poruke, pisma i izjave telefonom. Proveravajte krvni pritisak.

DEVICA

Pomračenje Meseca je u opozitnom znaku i deluje na oblast partnerstva i javnih odnosa. Možda ste preosetljivi u odnosu sa drugima ili pridajete važnost utisku koji ostavljate na druge. Bitno je da ne ulazite u rizične i neproverene aranžmane i ortakluke. Na neki način ste  podložni  greškama u rasuđivanju, prilikom pisanja, govora ili sve u vezi putovanja. Sačekajte još neko vreme dok vaš vladar Merkur ne promeni smer kretanja. Senzualni ste i na neki način privlačite komplikovane ljubavne situacije. Izbegavajte sve što je toksično i nekontrolisanu upotrebu medikamenata.

horosko

VAGA

Sada ste pod zaštitom dva dobrotvora, odnosno: Venere i Jupitera. Aspekti vas čine optimistom, ekstravertnim i pružaju brojne pogodnosti za napredovanje. S druge strane, možete biti podložni preterivanjima i olakom shvatanju stvari. Pomračenje Meseca deluje na vaše šesto astro polje a to znači da je neophodno da se pozabavite svakodnevnim obavezama.Nisu isključene određene promene na radnom mestu. Potreba za ljubavlju je naročito izražena kod mlađih i onih koji su bez stalnog emotivnog  partnera. Sklonost psihosomatskim smetnjama.

ŠKORPIJA

Okupira vas materijalna i finansijska sigurnost i to ne bez razloga. Pomračenje Meseca je u vašem petom astro polju i može značiti da vas fasciniraju rizici i finansijske špekulacije. Izbegavajte kockanje ili projekte koje niste prethodno dobro razmotrili. Dosta napora ulažete u zarade a svesni ste da je ovo period kada je  štednja imperativ. Dobici su mogući u inostranstvu ili kroz poslove sa stranim firmama i kompanijama.Tajanstveni ste kada je reč o ljubavi i emocijama. Venera u polju tajni obično donosi skrivene susrete. Zdravlje bez većih promena.

STRELAC

Ambiciozni ste u svakom pogledu, a sada vidite rezultate svega što ste do sada uradili. Uspeh postižete kroz društvene aktivnosti.  Jupiter, vaš vladar, donosi dobitke i odličnu finansijsku potporu ako ste deo tima. Pomračenje Meseca deluje na vaše polje privatnosti i porodice. Može  imati upliv na privatne poslove i biznis. Takođe, na nekretnine i sve što se odnosi na nasleđe. Bitno je da  ne donosite nepromišljene odluke koje imaju veze sa imovinom, kupoprodajom i slično. Odličan period za ljubav i nove susrete. Prijaju vam aktivnosti u prirodi.

JARAC

Što se tiče karijere, sve se odvija kako se samo poželeti može. Većina vas ostvaruje snove, napreduje i visoko se kotira u društvu. Na pomolu su prijatni poslovni susreti, konstruktivni razgovori, naročito sa strancima. Pomračenje Meseca u petak deluje na vaše treće polje komunikacije i kraćih puteva. Stavlja u prvi plan odnos sa bliskom rodibnom, braćom sestrama ili bližom okolinom. Možda će se neki odnosi intezivirati ili će biti neočekivanih oscilacija. Posvećenost karijeri vas udaljava od porodice. Obratite pažnju na ishranu.

VODOLIJA

Ovo je period kada većina uživa u odmoru, putovanjima i rekreaciji.  Idealno ako se bavite privatnim biznisom ili poslujete sa strancima. Pomračenje Meseca deluje na drugo polje zarada i materijalne sigurnosti. Možda ste u fazi kada nerazumno trošite ili ulažete u nešto što je rizično, neprovereno. No, troškovi neće imati dalekosežne posledice jer ste od onih koji su prilično štedljivi. Na neki način ste se distancirali od svakodnevnih problema i samo mislite na zabavu, provod idruženje. Naravno i ljubav! Odlično se osećate.

RIBE

Pomračenje Meseca je u petak i to baš u vašem znaku. Sve zavisi od toga koliko ste podložni kosmičkim uticajima, koliko ste osetljivi. Aspekt može učiniti da se osećate pomalo konfuzno, rastrzano između snova, ideala i stvarnosti. Inače, često bežite od surove stvarnosti u svet mašte jer teško podnosite grubost. Tražite savršenstvo i lepotu u svemu što vas okružuje a to nije lako ostvariti. Ipak, imate sreće jer vas javnost uvažava i ovo je period kada ostvarujete ono što želite. Lep period za bračne Ribe. Psihička uznemirenost ako ste tome skloni.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh