I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. maja

OVAN – Dragi Ovnovi, uslediće vrlo aktivan poslovni period u kom konačno možete da se fokusirate na stvari koje idu vama u korist. Nakon dužeg vremena konačno osećate sigurnost koju ste potpuno izgubili u poslednjih šest meseci, što vama nije svojstveno. Venera u vašem znaku daće vam pomalo nadmeni stav, sebičan odnos i impulsivnost, naročito jer će se u hodu kroz vaš znak, aspektovati i sa Uranom, sa Jupiterom i Plutonom. Poslovna komunikacija konačno daje dobre rezultate, ali vi drugima delujete kao da mislite samo na sebe i o sebi, potpuno zaboravljajući tuđe potrebe. Ako želite da menjate posao i da napredujete, to jeste u izgledu i na vidiku, ljudi će vam pomoći, ali se potrudite da ih ne povredite i da ne zanemarite potrebe partnera. Slobodni Ovnovi, pred vama je aktivan period flertovanja ali ništa ozbiljno na vidiku, držite se starih, proverenih veza. Pazite na pritisak, cirkulaciju, glavu.

BIK – Dragi Bikovi, iza vas je vrlo stresan poslovni period u kom ste mogli imati niz konflikata i ne baš prijatnih razgovora sa poslovnim partnerima. Pred vama je stabilniji poslovni period, ali morate napraviti jedan presek i postaviti prioritete, dakle, koje stvari moraju da se urade, a od kojih se mora odustati, jer nećete imati ni podršku ni novac za njihovu realizaciju. Osećate se isfrustrirano i niste sigurni kome možete još uvek da verujete na poslu i zato gledajte da sve bude transparentno. Kada je ljubav u pitanju, izgleda da je sa starim vezama gotovo, tu nemate više šta da tražite. Ljubav se polako gasi, potrebna vam je nova veza, ali poznanstva koja sada možete sklapati nisu dovoljno stabilna da bi se slobodno upustili u taj odnos. Problemi sa grlom, alergije.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, očekuje vas vrlo uspešna i aktivna poslovna nedelja koju će obeležiti gomila poslovnih razgovora oko nove saradnje, prijatnih vesti i obećanja za novi posao, kao i jedno priznanje. U izgledu su poslovni putevi u obližnji region. Kada je ljubav u pitanju, tokom ove nedelje će vas iznenaditi poziv, poruka ili poklon od potpuno nove osobe. Nemojte naglo ulaziti u vezu, bez obzira koliko vas ova osoba intrigira. Ovo je definitvno vaše vreme, i neprijatnosti iz prethodnog perioda su prošlost. Pazite na mokraćnu bešiku i bubrege.

horoskop3ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, konačno stabilizacija na poslu i moguć poslovni dogovor koji donosi dobre rezultate. Može se dogoditi da vam se ponavljaju neke situacije iz prošlosti i da vam stari poslovni partneri nude rešenje. Takođe se možete vratiti u staru firmu ili raditi posao koji ste ranije radili. Na emotivnom planu može vam se dogoditi potpuno nova emotivna situacija sa osobom koju srećete na poslu. Bićete potpuno zaokupljeni građenjem novog odnosa. Problemi sa zdravljem se vraćaju, vreme je za posetu lekaru.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV – Dragi Lavovi, na poslu ulazite u sukobe možda zbog toga što niste u stanju da ispunite ugovorene poslovne obaveze. Delujete drugima prilično tvrdoglavo, samoživo i nadmeno. Primirite se i krajem nedelje pokušajte da prihvatite savet osobe sa kojom radite. Na emotivnom planu imate veliki osećaj nepravde, čini vam se da vam partner ne pruža dovoljno pažnje i zbog toga možete ulaziti sa njim u konflikte. Sa druge strane, nije vreme za nove emotivne rizike i nagle ulaske u vezu jer se neće dobro zavrsiti i još više će vas povrediti. Okrenite se ipak poslu, preuzeli ste  previše obaveza zbog čega ste umorni.

DEVICA – Drage Device, veoma aktivan poslovni period je pred vama i sada ćete morati da završavate dugo odlagane poslovne obaveze. Takođe, ukoliko ste čekali neka rešenja, glas, informaciju, sada je trenutak da se to ostvari. Isplatiće vam se ulaganja i trud, iako ste mislili da to niko ne primećuje. Nove ljubavi vam se ne savetuju, stare veze mogu ponovo da se stabilizuju i povrate nekadašnji sjaj.

VAGA – Drage Vage, morate biti još malo strpljivi kada je posao u pitanju. Neke stvari još uvek mogu kasniti, ili vi možete napraviti neke loše procene. Takođe, moguće je da zbog nekih propusta iz prethodnog perioda sada trpite, te zbog toga morate sačekati povoljniji poslovni period koji je blizu, budite strpljivi. Na emotivnom planu, tokom ove nedelje otvara vam se mogućnost za nova poznanstva, sa osobama koje su u inostranstvu ili su udaljene od vas, vrlo zanimljive i interesantne. Kod vas kao da još uvek postoji nepoverenje zbog prošlih loših iskustava. Opustite se, dolaze bolja vremena za vas.

horoskop1ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, kada je posao u pitanju konačno ulazite u nedelju u kojoj biste mogli da napravite dobre poslovne kontakte i ispravite neke pogrešne procene iz prethodnog perioda. Niste u dobroj poziciji još uvek, i generalno, budite oprezni i razmislite o tome da promenite posao ili da se vratite nekim stvarima koje ste radili u prethodnom periodu. Trudite se da ne budete impulsivni, jer imate dosta tajnih neprijatelja i za vas je sada luksuz da svoje stavove iznosite otvoreno. Izdržite još malo, proći će i to. Ovu nedelju ipak iskoristite da razgovarate sa poslovnim partnerima i da izgladite neke stvari. Imate emotivnu podršku od planeta i ljubav je nešto što vam se može smešiti u ovom periodu.

STRELAC – Dragi Strelčevi, evo nedelje u kojoj vam se, ukoliko ne napravite dobre procene u poslovnom smislu, može dogoditi velika neprijatnost. Saturn se polako približava vašem znaku i vi sebi ne smete dozvoliti da budete nedisciplinovani kada je posao u pitanju, da preuzimate više nego što možete da postignete, da pravite greške i propuste. Čini se da je ovo jedna takva nedelja i poslednji je čas da pokušate da ispravite svoje ponašanje. Cela nedelja biće obeležena stresnim razgovorima u vezi posla i novca koji vam hronično nedostaje. U ljubavi, Strelčevi koji su u ozbiljnijoj vezi možda moraju ipak obratiti pažnju na partnerovo ponašanje, on može iznenada pokazati nezadovoljstvo i želju za pauzom ili prekidom odnosa. Smirite se i budite strpljivi i korektni.

horoskop2ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, tokom ove nedelje polako ćete isplivavati iz vrlo stresnog poslovnog perioda kroz koji ste prolazili poslednjih meseci. Namećete polako svoj stav i na kraju ipak ostvarujete svoje zamisli, iako ste prilično mogli biti u sukobu i imati problema sa poslovnim saradnicima koji su vas zbunjivali i skretali energiju u potpuno suprotnom pravcu. Polako vraćate kontrolu. Kada je ljubav u pitanju, započinjete nedelju sa vrlo prijatnim emotivnim dešavanjima. Stabilizacija na emotivnom planu kod vas će uvek doći onda kada se i posao stabilizuje.

VODOLIJA – Drage Vodolije, vrlo važna poslovna nedelja je pred vama. Neočekivano vam se otvaraju velike mogućnosti na poslovnom planu i prilike za razgovor oko novog posla. Možda se još uvek ništa konkretno neće desiti, ali je ovo nedelja u kojoj biste morali da se pokrenete u traženju rešenja oko novog posla. U ljubavi, stara veza vas opterećuje i čini vam se da partner nema dovoljno razumevanja za vas. Nove veze koje mogu biti u izgledu – nisu obećavajuće jer su kratke i površne. Okrenite se poslu, tu ćete imati uspeha.

RIBE – Drage Ribe, biće ovo veoma važna nedelja za vas jer ste napravili dobru strategiju i sada možete imati vrlo dobre poslovne rezultate. Pazite da ne trošite novac bez veze, mada će ga biti u narednom periodu, kao i novih poslovnih mogućnosti. Ova nedelja je za vas veoma zanimljiva kada su ljubav i porodica u pitanju, i možda biste trebali tu da usmerite više pažnje. Stari nesporazumi i problemi u porodici ponovo rastu, problem sa nekretninom, sukobi i konflikti. Možda je bolje sada udaljiti se na kratko i ne pokretati nikakve ozbiljne razgovore sa partnerom oko posla. Slobodne Ribe, ljubav vam se smeši baš na radnom mestu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh