I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 12. do 17. januara

OVAN – Dragi Ovnovi, ovo je nedelja nepredviđenih troškova tako da u startu morate paziti na novac. Nikakva suvišna kupovina ne savetuje se sada jer će vam novac uskoro trebati za neke mnogo potrebnije, neplanirane troškove, kvarove. Vaš vladar Mars ušao je u znak Ribe odakle vam može donositi krajem nedelje problem u porodici, neprijatnu atmosferu u kući, ponovno vraćanje nekih problema za koje ste mislili da ste ih davno rešili. Najvažnije je da pripazite na novac – naredne nedelje su vezane za krađu, gubitak i kvar, nepredviđeni rashod. Ljubav dolazi preko prijatelja.

BIK – Dragi Bikovi, kada je posao u pitanju, tokom ove nedelje može se dogoditi da dobijete veći priliv novca koji duže čekate, ali ćete odmah morati da ga prosledite dalje. Vi ste zadnjih dve godine imali priličnih problema kada su posao i novac u pitanju. Sada to polako možete stabilizovati i naći zajednički jezik sa poslodavcem baš ove nedelje. Kada je ljubav u pitanju, Bikovi u dužoj vezi ili braku ulaze u jedan period nesuglasica kada će imati potrebu da provociraju partnera ponovo se vraćajući na stare stvari, davno zaboravljene probleme. Trudite se da prevaziđete to, tolerišite partnera i saslušajte ga, možda je ipak u pravu.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je pomalo stresna nedelja u kojoj biste morali da povedete računa o papirima, ugovorima i onome što potpisujete. Nalazite se uoči retrogradnog kretanja Merkura te vam je ovo zadnji čas da sve dobro proverite, naročito ako se spremate za polazak u inostranstvo ili vam je posao vezan za komunikaciju i putovanja. Kada je ljubav u pitanju, veoma ste osetljivi, i na svaku partnerovu rečenicu reagovaćete dosta burno. Obratite pažnju na članove porodice, naročito starije osobe, sada se kod njih mogu aktivirati neki stari zdravstveni problemi.

horoskop2

I Taxi Zrenjanin

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – U ovoj nedelji možete početi dogovore oko nekih poslova koji tek trebaju da se dogode u budućnosti. Moguć razgovor krajem nedelje o novom poslu, obećanje, poziv, glas, koji će ovog puta biti ispunjeni. Okrenuti ste potpuno sebi i poslu tako da vas partner doživljava kao prilično sebičnu i samoživu osobu. Promenite stav ukoliko ne želite više problema.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, predstoji veoma važna poslovna nedelja. Stižu vam vrlo lepe vesti o mogućnostima novog zaposlenja, a krajem nedelje moguć je i priliv novca ili vraćanje nekog duga koji vas je mučio. Aspekt između Marsa i Jupitera donosi vam konačno rešavanje nekih zakonskih pitanja i pravnih problema. Na emotivnom polju, ovo je vaše vreme, možete sresti partnera koji je zaista za vas, ali nekako početak veze može biti previše nagli, buran i potpuno nekontrolisan. Ponašaćete se kao da to niste vi. Spustite malo loptu da ne biste iskomplikovali stvari u startu. Veze koje se sada brzo započnu, vrlo kratko će trajati što bi bila velika šteta jer ste u suštini sreli kvalitetnu osobu. Samo polako, ne žurite.

DEVICA – Drage Device, pred vama je važna poslovna nedelja u kojoj vodite vrlo ozbiljne poslovne razgovore i razmišljate o novom poslu. Čak postoji mogućnost da sa porodicom ili prijateljima razgovarate o novom, zajedničkom poslu. Naglašena je komunikacija sa inostranstvom i starim poslovnim prijateljima. Slobodne Device mogu očekivati da uđu u novu emotivnu vezu, ali stvari neće ići u početku lako. Možda nešto ne znate o partneru ili partner krije neke stvari od vas, budite oprezni. Prilično ste nezadovljni ponašanjem partnera, otvoreno pokazujete svoj stav, to može dovesti do konflikta krajem nedelje.

horoskop1

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, biće ovo važna poslovna nedelja u kojoj biste konačno mogli da dobijete vrlo dobre vesti kada je posao u pitanju. Posao dobijate preko rođaka, protekcije ili na nečiju urgenciju. Takođe može da se dogodi da posao bude honorarnog tipa, ali da je novac koji možete zaraditi prilično veliki. Očekuju vas ozbiljni poslovni razgovori. Kada je ljubav u pitanju, ne savetuje vam se da sada započinjete vezu jer će kratko trajati, mesec dana najviše. Bolje je imati prijatelja i održavati prijateljstvo nego pretvarati ga u vezu. Uživajte u druženju.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, vaš vladar Mars je početkom nedelje ušao u Ribe što vama nikako neće prijati kada je posao u pitanju – prvo zbog smanjene energije, bezvoljnosti i iscrpljenosti u kojoj se nalazite, a zatim obratite pažnju na spletke, prevare i laži na poslu, mogućnost krađe i gubitka. Kada je u pitanju emotivni život, porodični pripadnici ovog znaka imaće problem ove nedelje sa članovima svoje porodice, sukobi i svađe krajem nedelje, vraćanje na neke stare probleme. Slobodne Škorpije prolaze bolje, moguće novo poznanstvo sa osobom koja radi posao vezan za uniformu.

STRELAC – Dragi Strelčevi, pred vama je aktivna poslovna nedelja u kojoj komunicirate sa ljudima iz inostranstva. Nameće se pitanje edukacije i nastavka školovanja ili neke vrste obuke koja je potrebna za posao. Važna je nedelja jer dobijate više odgovornosti na poslu. Kada je ljubav u pitanju, može vam se dopasti osoba koja nije iz vašeg mesta boravka ili je iz komšiluka, kontakti preko društvenih mreža izuzetno aktivni, ali sa nesporazumima i konfliktima. Spustite gard i ne nasedajte na provokacije, nisu zlonamerne.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, pazite šta potpisujete ove i sledeće nedelje jer biste mogli imati pravni problem, vratite dugove i platite račune na vreme jer i tu možete imati problem. Može vam se ponuditi posao ove nedelje, ali uopšte nije u vašoj struci, ili ćete biti veoma malo plaćeni. Prihvatite privremena rešenja i ne potpisujte ništa trajno. Ovo nije baš najbolji period za ljubav, usmereni ste na novac najviše, i na druženje. Partner kao da vas baš i ne zanima najviše. Stresan period zbog novca može uticati na odnose u braku.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vam je nedelja stabilizacije. Polako se vraćate u normalu i počinjete konačno da sarađujete sa ljudima. Zadnjih nedelja ponašali ste se pomalo divlje i haotično. Sada ulazite u timski rad i polako prihvatate savet prijatelja koji vam ipak žele najbolje. Puno razmišljate o novom poslu, ali sačekajte još malo sa realizacijom. Kada je ljubav u pitanju, ove nedelje kao da ni sami niste sigurni šta želite, a želite mnogo i sve. Prilično se nervozno ponašate prema partneru – može doći do ozbiljnih sukoba i nesuglasica, ali ipak krajem nedelje nekako rešavate sve kroz šalu.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je važna poslovna nedelja jer možete početi da radite posao vezan za hemiju, lekove, uniformu, možete dobiti vesti o poslu na brodu, poslu vezanom za naftu ili rad u inostranstvu. Mars je ušao u vaš znak na samom početku nedelje i donosi akciju vezanu za poslovne mogućnosti. Sa druge strane, ljubav vam je u potpunom haosu, niste iskreni prema partneru, pazite šta radite jer ove nedelje može doći do ozbiljnih sukoba pa i raskida veze.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh