I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 11. do 18. jula

OVAN

Ukoliko imate utisak da je poslovna ili privatna situacija komplikovana, budite spokojni jer će se sve završiti dobro. Vaša procena je odlična, energija i volja ne nedostaju, a sve to donosi rasplet kakav priželjkujete. Već od utorka se više posvećujete aktivnostima koje vas relaksiraju. Dosta ste bili posvećeni porodici, ukućanima ili se bavili intimnim stvarima, ali sada  je fokus na zabavi i deci. Ukoliko ste bez stabilne emotivne veze, Venera može učiniti da vaše srce zakuca u ritmu ljubavi. Možda neki problem sa očima ako ste tome skloni.

BIK

S obzirom da vaš vladar Venera menja znak od utorka ,možete očekivati promene .Aspekt je povoljan za privatne poslove  , posebno ako se bavite uslužnim delatnostima.To mogu biti razni zanati , ili ćete biti raspoloženi za  popravke, usavršavanje nekog hobija.Kao da tražite utočište u svom domu, a to za neke može značiti i kraći odmor. Druga polovina nedelje  je odlična za renoviranje, gradnju stanova,ili bavljenje nekretninama. Svakako, puno aktivnosti u okviru porodice. Najbolje se osećate kod kuće i sa onima koje volite. Izbegavajte masnu hranu.

BLIZANCI

Merkur, kao vaš vladar, menja znak od četvrtka, tako da ćete više misliti srcem. Odličan je za govorne profesije, za studiranje, pisanje, svaki vid komunikacije jer se lako prilagođavate svakoj sredini. Raspoloženi ste za kretanje, putovanja, susrete …U kombinaciji sa Venerom obećava uživanje, puno radosti, lep odnos sa okolinom, naročito sa bliskom rodbinom. Društveni život je u usponu, kao i interes za umetnost i lepotu. Uglavnom, razmišljate o ljubavi i za većinu će to biti glavna tema, posebno ako ste slobodni. U odličnoj ste formi.

RAK

Ovo je period kada imate dosta  uspeha u oblasti finansija i zarada. Od četvrtka možete očekivati dobre poslovne ponude ili ćete biti u prilici da iskažete svoj potencijal na najbolji mogući način. Venera je idealna ako se bavite  umetnošću, modom, muzikom, ili ste  vlasnik kozmetičkog salona,  galerije i  slično. Hedonistički ste nastrojeni i dosta pažnje posvećujete zabavi, izlascima ali i sportskim aktivnostima.Ukoliko ste od nedavno u emotivnoj vezi, onda  ugađate partneru a to često podrazumeva zajedničke večere.Posvetite se rekreaciji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Od utorka je Venera u vašem znaku a Merkur joj se pridružuje od četvrtka. Lepa kombinacija  koja podiže raspoloženje i donosi  radost. Imate  utisak da ste blagosloveni i da se sve odvija kako želite. Uživaćete u susretima,  putovanjima, razmeni informacija,  prijatnim poznanstvima. Okruženi ste lepim,  mladim osobama, umetnicima, intelektualcima. Naporan rad mogu očekivati samo privatnici i oni koji ostaju kod kuće.Lep period za nove ljubavi i zaljubljivanje. Iskoristite ovaj  period da napunite baterije pozitivnom energijom i ljubavlju.

DEVICA

Druga polovina nedelje je u znaku povlačenja ili udaljavanja od svakodnevnih obaveza. Možda ćete se posvetiti istraživačkom radu, studiranju važnih oblasti ili pravljenju  poslovnih planova. U svakom slučaju, dobar je period za strateško planiranje. Ukoliko je vaš posao vezan za saobraćaj, putovanja, transport, neophodno je da pažljivo birate saradnike. Vodite računa o ispravnosti vozila, o dokumentima, papirologiji. Ne drži vas mesto, dosta se krećete i teško vas je pronaći kod kuće. Opustite se ,za vikend , sa dragom osobom i to će vas regnerisati.

HOROSKOP

VAGA

Venera je od utorka u vatrenom znaku a to naglašava želje i strasti.Ima odličan upliv na zarade od posla, tako da možete očekivati  prihode sa više strana. S druge strane,  podstiče društveni život, okupljanja,  timski rad, udruživanja i planiranje sa prijateljima. Prijatelji imaju odlučujuću ulogu u mnogim životnim pitanjima ili će vam pomagati da ostvarite neki od svojih ciljeva. Aspekti su  dobri za javne nastupe, za umetnost, film, fotografiju. Naglašena je moć zavođenja pa su izvesni strastveni susreti. Ključ za dobro zdravlje je umerenost u svemu.

ŠKORPIJA

Najzad, uživate u onome što radite. Možda ste u prethodnom periodu obraćali pažnju na  marginalne stvari ili se bavili problemima. Sada ste u fazi kada uživate jer vidite da su prepreke otklonjene. Biće puno zanimljivih i konstruktivnih razgovora sa saradnicima, prepostavljenima ali i javnošću. Okruženi ste mladim i talanetovanim ljudima a to ima pozitivan uticaj na vašu karijeru. Dobra atmosfera na radnom mestu se prenosi i na vaš privatan život. Možda se kod vas prepliće ljubav i posao. Imate ogromnu moć regneracije.

STRELAC

Većina aspekata naglašava potrebu za odmorom. Druga polovina nedelje je odlična za putovanja u inostranstvo i poslove koji imaju veze sa stranim firmama. Idealno za privatan biznis ili  kontakte sa  obrazovnim ustanovama. Ipak, većina je sklona da spoji  poslove i rekreaciju, pa možete na odmoru sklapati ugovore, obavljati elektronsku prepisku i slično. Putovanje je moguće sa bračnim partnerom i decom. Slobodni Strelci su  u periodu kada istražuju na mnogim poljima a to se odnosi i na emotivne odnose. Zdravlje je bez većih promena.

JARAC

Sada ste u fazi kada možete rešavati pitanja vezana za  nasleđe, alimentacije, osiguranja, dobijanje kredita i pozajmica.Poslovni partneri su u odličnom finansijskom periodu a to ima dobar uticaj na vaše finansije. Ukoliko  očekujete novčanu ili bilo kakvu podršku, pomoć, sada je pravi trenutak da je i zatražite.To se odnosi i na bračnog partnera, pa tako možete profitirati ako ste u braku. Obratite pažnju na prijateljske kontakte, posebno ako se radi o osobama koje ne poznajete dovoljno. Moguća nesvakidašnja ljubavna privlačnost. Izbegavajte ekstreme.

VODOLIJA

Lepi aspekti u polju javnosti  naglašavaju društvene i partnerske odnose. Druga polovina nedelje donosi puno prijatnih kontakata, susreta, potpisivanje važnih ugovora ili sklapanje dogovora. Nailazite na istomišljenike a to ima blagotvoran uticaj na širenje poslovnog  uticaja. Radite više nego ikad, ali sa puno entuzijazma jer nailazite na odobravanje i podršku onih do kojih vam je stalo. Venera u kući braka doprinosi harmoniji u odnosu sa dragom osobom. Nove ljubavi za mlađe. Ako ste pod pritiskom, odmarajte se više.

RIBE

Ambicije su i dalje prisutne ali sada pokušavate da nešto menjate u svom svakodnevnom radu. Druga polovina nedelje podrazumeva  obavljanje  rutinskih obaveza ali i uživanje u radu. Možda spojite poslove i putovanja. Biće puno zanimljivih poslovnih susreta, dogovora, a imaćete i podršku saradnika. Osećate da ste na istoj talasnoj dužini, pa se većina poslova obavlja bez problema i u rekordnom roku. Odnos sa bračnim partnerom je pun obostranog poštovanja i razumevanja. Ostalima, simpatija na radnom mestu. Prolazne tegobe za hronične bolesnike.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh