I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. oktobra

OVAN – Mars , vaš vladar, deluje na polje karijere i donosi uspeh  zahvaljujući preduzimljivosti i moći odlučivanja. Inicira nove poslove , pionirske poduhvate ali i rivalstvo. Ispoljavate borbenost , ne samo u verbalnim duelima, već i u odbrani sopstvenih prava.Četvrtak je dan kada se savetuje oprez u komunikaciji, da izbegavate konfrontacije sa  nadređenima . Vodite računa o dokumentima i šta potpisujete .Mesec je tokom vikenda u vašem znaku i čini vas ranjivijim i osetljiviji prema ženama i onima koje volite. Fizička aktivnost je odlična za oslobađanje od napetosti.

BIK – Početkom nedelje možete  biti u ekspanziji na poslovnom planu.  Dobro se snalazite  u ortačkim poslovima i svuda gde funkcionišete kao deo tima. Uglavnom,  sarađujete sa većim brojem ljudi ili je vaš posao vezan za masu sveta, žene i javne odnose. Venera u kući partnerstva je idealna ako planirate pristupanje nekom udruženju.S druge strane,  aspekt pogoduje porodičnom biznisu i poslovima sa bračnim partnerom. Možda se dosta oslanjate na kolegu na radnom mestu a istovremeno gajite simpatije jedno prema drugom. Proveravajte rad štitne žlezde.

BLIZANCI – Usmereni ste na kulturu, umetnost, pedagogiju, rad sa decom i rekreativne aktivnosti.Merkur u petoj kući favorizuje  poslove koje radite iz ljubavi i zadovoljstva. Odlično se snalazite u ulozi organizatora ili posrednika kada je reč o pozorištu,glumi, muzici, slikarstvu.Aspekt je odličan za učitelje, profesore i sve koji rade u školi, sa decom i omladinom.Četvrtak može biti naporniji poslovni dan za vas ili ćete biti u situaciji da donosite važne finansijske odluke.Izvesna je ljubav na radnom mestu ako ste slobodni. Grčevi u mišićima ili nogama.

RAK – Ovo može biti period kada doživljavate brojne promene, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Mars u kući javnosti i partnerstva je zanimljiv za sve koji imaju rukovodeću ulogu ili se bave politikom, militantnim zanimanjem. Četvrtak je posebno  osetljiv dan ako ste  u neodumici da li da prekinete posao, saradnju ,ortakluk.Kod vas se prepliću privatan i profesionalni život . Kao da ste u nedoumici kako da saopštite emotivnom ili bračnom  partneru šta očekujete od njega. Izbegavajte ljubomorne scene.Mogući su problemi sa kostima i zglobovima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV – Ovaj period je idealan za privatan biznis , sve što se radi kod kuće, u okviru porodice. Možete se baviti nekretninama, iznajmljivanjem, prodajom, ako posedujete odgovarajuću agenciju. Četvrtak je kritičan dan ako planirate potpisivanje ugovora, važne sastanke i dogovore. Bitno je da sve podrobno ispitate i da pažljivo sastavite svaki  pismeni ugovor. Prilično ste opušteni kada je reč o ljubavi. Ako ste u braku sve se odvija uobičajenim tempom. Mlađi ne pristaju na kompromise  i traže savršenog partnera.Više se odmarajte.

DEVICA – Naglašeno polje novca  donosi  prihode sa više strana. Izuzetno ste uspešni  u finansijskoj oblasti , posebno ako vaši poslovi podrazumevaju kontakte sa inostranstvom, stranim firmama i kompanijama. Moguće su zanimljive poslovne ponude, novi aranžmani ali o tome ćete razmišljati u drugoj polovini nedelje. Četvrtak je preloman dan za odluke i bilo bi poželjno da budete na oprezu.Izbegavajte rizične poteze i sve što nije dovoljno provereno. Skloni ste strastvenim vezama i avanturama. Moguć pad imuniteta.

horoskop-2

VAGA – Merkur u vašem polju, pored Jupitera, naglašava intelekt i zdrav razum.  Spremni ste da učite, da saznajete, da širite vidike . Odlično za studente, predavače, sve koji primaju znanje ili rade na edukaciji drugih. Možete da se bavite pisanjem, novinarstvom, čitanjem, prevođenjem i slično. Aspekti su povoljni za putovanja, sve vidove komunikacije , trgovinu, razmenu. Venera donosi poklone ali i trošenje novca na lepe stvari i predmete, na ulepšavanje. Prilično ste aktivni u porodičnom kurgu.U ljubavi ste nepredvidivi. Vodite računa o ishrani.

ŠKORPIJA – Možda niste sigurni čime treba da se bavite u ovom trenutku, šta je vaš prioritet. Ako znate, onda okolnosti nisu onakve kakve  bi vi želeli da jesu. Određeni aspekti utiču na vaš javni imidž u pozitivnom smislu.  S druge strane, ne odgovara vam privlačenje pažnje javnosti , niti mešanje u privatan život.Neophodno je da raskrstite sa starim problemima, dugovima i nedoumicama.Posebno se  to odnosi na saradnju sa  bliskom rodbinom ili prijateljima. Venera u vašem znaku vas čini prijemčivim za ljubav. Moguća ljubav na prvi pogled.Više se opuštajte.

STRELAC- Društveni život je u usponu. Usmereni ste na ciljeve, planove,  timski rad i udruženja. Naglašene su kuće dobitaka, tako da sada uživate u plodovima svoga rada. Do sada ste samo ulagali u  projekte, a sada možete da se opustite jer su rezultati vidljivi na svakom koraku. Četvrtak može biti značajan za investicije i neka nova ulaganja, mada je preporučljivo da budete obazrivi. Iako ste velikodušni prema prijateljima, oslonite se iključivo na sebe. Tajanstveni ste kada je reč o ljubavi i pitanjima srca. Ipak, razdiru vas tihe strasti. U dobroj ste formi.

JARAC – Mars je i dalje u vašem znaku tako da ste puni energije. Na neki način drugima namećete svoj tempo, ideje, svoju volju. Uglavnom, nailazite na dobar prijem, ali budite  obazrivi i ne preterujte. Neke ambicije ne možete ostvariti po svaku cenu.  Četvrtak je dan kada je neophodno da kanališete svoju energiju ako želite da ostvarite jedan važan cilj. Vodite računa o pravnim i zakonskim propisima jer su izvesne interakcije sa  sudovima.Ovo je sretan period za ljubav i druženja. Skloni ste infekcijama i visokim temperaturama. Unosite više vitamina.

VODOLIJA – Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku i čini vas maštovitim, intuitivnim i ekstravagantnim.Možete biti okruženi ženama, imati više kontakata sa umetnicima,  glumcima, manekenima, osobama iz sveta šou-biznisa. Uopšte, Venera u polju karijere favorizuje lepotu u svim oblicima,  uživanje i čini vas zadovoljnim kada je reč o poslu.  Ovaj aspekt je odličan i za privatan biznis, posebno ako se radi o poslovima vezanim za žene. Ako ste slobodni, privlači vas osoba na položaju ili neko ko  vam je nadređen. Izbegavajte loše ugljene hidrate.

RIBE – Kod vas je naglasak na kućama novca i troškovima. S jedne strane imate izuzetno dobar priliv novca, podršku drugih, u vidu kredita, osiguranja i slično. S druge strane, mogu se javiti iznenadni i neplanirani troškovi. Ukoliko ste u fazi kada investirate u gradnju , kupovinu, renoviranje i slično,  onda ste na dobrom putu da ostvarite svoje ciljeve. Četvrtak može biti dan za neku važnu finansijsku odluku. Slobodne Ribe mogu ostvariti svoje ljubavne  snove na putu ili možda   na fakultetu. Ostalima  lep period za ljubav i brak. Reumatične tegobe za starije podanike znaka.

Piše: Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh