I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. novembra

OVAN – Dragi Ovnovi, biće ovo prilično stresna nedelja kada je posao u pitanju. Moguće je da ste nedavno promenili posao ili ste započeli nešto novo na poslovnom planu i sada se pitate da li ste doneli dobru odluku. Morate izdržati pritisak koji doživljavate tokom ove nedelje, naročito 11. i 12 novembra. Trudite se da ne potpisujete ništa što nije u skladu sa zakonom ili proverite dobro sve što zahteva vašu ličnu odgovornost i potpis. Na ljubavnom planu, moguće je da ste uleteli pomalo nepromišljeno u jednu vezu sa kojom, od vikenda, nećete znati šta ćete. Postoji velika razlika ili u godinama ili u statusu. Problemi su u najavi.

BIK – Dragi Bikovi, pred vama je nedelja u kojoj su konačno moguće informacije o nekoj poslovnoj promeni ili potpisivanje važnog poslovnog ugovora. Pod pritiskom ste već neko vreme kada su posao i novac u pitanju, rashodi na sve strane, a obećano unapređenje nikako da stigne. Krajem nedelje napetost malo popušta. Na polju emocija, započinjete ovu nedelju sa Venerom u konjukciji sa Saturnom, pa su moguće nesuglasice i svađe sa partnerom, razlog – ljubomora. Razmišljate o nekome iz prošlosti, prilično ste nesigurni i ne znate šta u stvari želite, pomalo ste se umorili od partnera.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, ovo je veoma važna nedelja u kojoj ćete imati ozbiljnu šansu da napredujete ali i da se na neki način javno eksponirate, dugo očekivani novac konačno stiže. Naplata nekih ranijih poslova može se očekivati krajem nedelje. Cela nedelja je u znaku trčanja za poslom i novcem i stresom oko toga, tako da ste na neki način zanemarili emocije i partnera. Kraj nedelje donosi neku vrstu rasterećenja. Slobodni Blizanci mogu započeti vrlo zanimljivu vezu kroz poslovni kontakt sa nekim koga poznaju od ranije preko posla.

horoskop1

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, prilično stresna nedelja vas očekuje, naročito su izraženi utorak i sreda. Budite oprezni u komunikaciji sa drugima, naročito ako vam posao zavisi od tih osoba. Mogući su konflikti i nepredviđene situacije, ali vi kao da ste već oguglali na takve situacije tokom zadnjih nekoliko godina. Dobro se snalazite i isplivavate iz svega. Pazite na novac, samo klizi iz ruku. Kada je ljubav u pitanju, možete ući u konflikt sa partnerom baš zbog novca i troškova, možete biti optuženi da ste sebični i da mislite samo na svoje potrebe. Spustite „loptu“, ovo defintivno nije vaš trenutak.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, sledi važna nedelja u kojoj pored mnogo stresa ipak na kraju možete rešiti velike probleme vezane za dugovanja, račune ili novac koji kasni. U utorak i sredu se čuvajtekonflikata na radnom mestu, a moguće su i povrede na poslu. Na polju emocija, moguće je da sretnete staru ljubav i obnovite neku zabranjenu vezu. Zauzeti Lavovi učvrstiće svoju vezu.

DEVICA – Drage Device, pred vama je vrlo aktivan poslovni period u kojem ćete, ukoliko niste zaposleni, sigurno početi da radite nešto novo. Takođe, vaš trud na poslu može se konačno isplatiti, očekuju vas nagrada ili priznanje kao i kontakti sa inostranstvom na polju posla. U ljubavi, vi kao da niste još završili sa prošlošću, moguće je da obnovite neku vezu za koju već unapred znate da se neće dobro završiti po vas. Prilično ste sitničavi i spremni da prebacujete partneru. Zato je bolje ne ulaziti ponovo u slične situacije.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, očekuje vas stresna poslovna nedelja i verujem da će mnogim Vagama pasti na pamet da menjaju posao. Konflikti vas očekuju sredinom nedelje, nepredviđene situacije koje će zahtevati i savet advokata. Pod stresom ste već neko vreme i možda je bolje da pokušate da nađete izlaz u nekom dodatnom kreativnom poslu ili hobiju, dok se na radnom mestu savetuju oprez i takt. U ljubavi ste već neko vreme pod stresom i svađate se sa partnerom, prebacujete mu i pravite ljubomorne scene. Ovo nije baš najsjajniji trenutak za razgovore, posebno ako ste u braku ili dužoj vezi. Obratite pažnju na svoje zdravlje s obzirom da je vaš vladar Venera u konjukciji sa Saturnom. Reproduktivni organi i završni deo debelog creva mogu biti problem.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je važan poslovni period u kom vi možete nastupiti otvoreno, borbeno, u nameri da srušite svoje protivnike i direktno dođete na poziciju, što će vam i uspeti. Pazite na novac, on prosto klizi iz ruku, troškovi na sve strane, ali generalno imate podršku za napredovanje na poslu. Kada je ljubav u pitanju, Venera u vašem znaku u konjukciji sa Saturnom tera vas da razmišljate o prošlosti i pokušate da obnovite staru vezu. Slobodne Škorpije očekuje ljubav na radnom mestu.

STRELAC – Dragi Strelčevi, ovo je nedelja u kojoj ćete konačno uspeti da završite finansijsku konstrukciju oko nekih radova u kući, novac je glavna stvar oko koje se sve vrti zadnjih nedelja. Uspećete u onome što ste naumili i već u četvrtak osetićete veliko olakšanje. Na polju emocija vas očekuje pomalo stresan period, niste iskreni prema partneru i moguće je da sedate na dve stolice, što nije dobra ideja jer možete biti uhvaćeni. Pred vama je vrlo važan emotivni period, zato ne ulazite u rizik ukoliko želite da zadržite dugu vezu ili brak.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, čeka vas veoma važna poslovna nedelja u kojoj će se rešavati pitanje vaše karijere. Možete početi da radite ukoliko niste zaposleni. Sada je trenutak da dobijete glas ili rešenje oko posla. Ukoliko ste zaposleni, upravo tokom ove nedelje rešavaju se konačno vrlo važna pitanja oko vašeg posla, i vi konačno možete da odahnete jer ćete dobiti bolje radno mesto ili ćete izgladiti neprijatne situacije iz prethodnog perioda. U ljubavi vas očekuje konačno stabilan period u kom možete izgladiti nesporazume. Partner je mnogo trpeo zbog vaše poslovne situacije.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je važna nedelja u kojoj ćete imati gomilu poslovnih dešavanja i gomilu problema, ali ako se organizujete i radite neprekidno, vi možete u ovoj nedelji rešiti gomilu problema koje vučete godinama za sobom. Pripremite se za izvesne probleme sa zakonodavcem kao i potrebu da tu rešavate neka pitanja. Takođe, imaćete neke izdatke oko kuće, ali ćete odahnuti krajem nedelje. Kada je ljubav u pitanju, niste baš u najsrećnijem periodu. Tek od vikenda se stvari stabilizuju. Ne vraćajte se na prošlost.

RIBE – Drage Ribe, čeka vas dobra poslovna nedelja i vi ste jedan od retkih horoskopskih znakova koji baš ove nedleje može čuti vrlo dobru vest u vezi posla ili novca, pa čak i očekivati priliv nekog novca. Ribe koje nisu zaposlene upravo ove nedelje mogu dobiti informaciju o poslu ili unapređenju. Kada je ljubav u pitanju, tu je slična situacija, osećate da ste prevazišli problem sa partnerom, osećate da ste duboko povezani. Mnoge Ribe baš u narednom periodu mogu odlučiti da uđu u brak ili zajednicu, a nesporazumi koji su bili prisutni tokom leta polako prestaju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh