I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. avgusta

 OVAN

Mars, kao vaš vladar, prelazi u vatreni znak, tako da od srede dolazi do brojnih promena. Aspekt je dobar za duže poslovno putovanje i međunarodnu trgovinu. Naglašeno polje rada ukazuje na okupiranost  rutinskim obavezama a donosi uspeh svima koji se bave uslužnim delatnostima. Tu spadaju razni zanati, kontakti sa majstorima, automehaničarima, veterinarima, volonterski poslovi…Do subote uživajte u čarima ljubavi ili zajedničkom godišnjem odmoru sa dragom osobom.Problemi sa išijasom, žučne tegobe, za hronične bolesnike.

BIK

Možete da odahnete od srede jer se višemesečni izazovni aspekt Marsa završava. Verovatno ste trpeli kritike, ili se raspravljali sa drugima,  dokazivali, ali sada komunikacija teče na uobičajen način. Pre svega, sve postaje mirnije i bez većih tenzija. Naglašeno je polje kreativnosti , zadovoljstva, pa se možete istaći kroz umetničko delovanje. Venera je od subote u polju ljubavi, pa ste u potrazi za nekim ko će vas voleti. Privlače vas mesta za zabavu, provod, tamo gde ima puno mladih ljudi. Moguća upala jajnika, bešike, ako ste tome skloni.

BLIZANCI

Od srede budite obazrivi u javnoj komunikaciji jer je Mars u opoziciji sa vašim znakom. Ovaj aspekt može inicirati sudske procese, borbe, takmičenja, konkurenciju. Povoljan je za pravnike, jer vas čini dominantnim u svakoj diskusiji. Sklonost ka nametanju ideja, mišljenja,  sugestivnost , može biti od pomoći u duelima sa oponentima. Odnos sa bračnim partnerom je pun izazova, pa nisu isključene rasprave i međusobna optuživanja. Ženama ovaj aspekt donosi novu ljubav ili zanimljivo udvaranje. Prolazne tegobe za astmatičare.

RAK

Odličan period za iniciranje novih projekata i poslova. Mlad Mesec u polju novca ukazuje na uspešne početke i da ste spremni za još veće izazove. Istovremeno, Mars prelazi u kuću rada, tako da ste u narednoj fazi okupirani poslovima. Uglavnom se odnosi na zdravstvene radnike, veterinare, trgovce sanitetskom robom i slično. Vikend je prilika da negde otputujete i rasteretite se od svakodnevnih obaveza. Druženje sa suprotnim polom je rezervisano za mlađe. Biće puno zabave, izjava ljubavi, konfuzije u izboru partnera. Ako ste iscrpljeni, više se relaksirajte.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

U utorak je mlad Mesec u vašem znaku koji ukazuje na pozitivne promene. Istovremeno se oslobađate izazovnog aspekta Marsa, koji je uticao na privatan život ali i zdravlje. Mogli ste imati borbu oko imovine, privatnog biznisa, nekretnina ali sada to privodite kraju. Na neki način, ovi aspekti najavljuju ono što će se dešavati za nešto više od mesec dana. Uspeh u finansijskim spekulacijama i dobre zarade. Sada se okrećete zabavi, ljubavi, mada nisu isključeni ni ljubavni raskidi, pod uslovom da znate šta želite. Kondicija je na zavidnom nivou.

DEVICA

Od utorka je Mars u vašem polju privatnosti što donosi promene u svakodnevnom životu. Pre svega, to je dobar aspekt za privatan biznis, poslove koji se obavljaju kod kuće, kao što su popravke, renoviranja i slično. S druge strane, budite obazrivi kada je reč o kupovini, iznajmljivanju imovine, zemljišta ili podizanja hipoteke. Ukoliko imate nerešene imovinsko-pravne odnose sa bliskom rodbinom, sada je trenutak da to rešite.Venera je u vašem znaku od subote i to je prilika da uživate u ljubavi. Stomačne tegobe usled nervoze.

horoskop1

VAGA

Naklonjeni ste timskom radu, socijalnim ustanovama, humanitarnim organizacijama, gde dajete svoj puni doprinos. Naglasak je na informacijama, predavanjima, učenju, pravljenju zajedničkih planova. Mars u polju komunikacije i pisanja je dobar za bavljenje literaturom, književnošću, administracijom. Izvesne su interakcije sa pravnim licima ili bavljenje zakonskim regulativama.Venera menja znak krajem nedelje i čini vas tajanstvenim kada je reč o ljubavi. Postoji sklonost ka povlačenju i tajnim susretima. Sklonost infekcijama.

ŠKORPIJA

Mars napušta vaš znak i prelazi u polje koje se tiče zarada i novca. Obično donosi brze zarade, poslove koji se lako naplaćuju ali ukazuje i na  nenadane troškove. Često novac klizi iz džepova na nekontrolisan način, pa povedite računa o tome. Možda će biti neplaniranih troškova, investicija, pozajmica na koje niste računali. Sa mladim Mesecom u polju karijere privlačite pažnju javnosti a to obično znači uspeh. Društveni život polako zaokuplja vašu pažnju, tako da se okrećete prijateljima, ljubavi. Kontrolišite rad jetre i vodite računa o ishrani.

STRELAC

Od srede je Mars ponovo u vašem znaku i pokreće nove poslovne teme. Kako ste izuzetno kreativni i puni ideja, imaćete priliku da ih plasirate na razne načine. Ovaj aspekt je izuzetno dobar za sportiste ili poslove u vezi s tim, pa možete imati uspeha u toj oblasti. Na karijeru će uticati i dobar aspekt Venere krajem nedelje. Ukazuje na prijatne susrete, ali i pomoć prijatelja u poslu. Kako zračite ljubavlju, možete imati puno ljubavnih ponuda i priliku da se zaljubite. Većina veza koje se sada sklope trajaće prilično dugo. Puni ste energije i pokretljivi.

JARAC

S obzirom da se Mars približava vašem vladaru, u polju tajni, i podsvesnih problema, budite na oprezu. Ovaj aspekt nije lako kontrolisati ali vi imate urođenu samodisciplinu što će biti od velike pomoći. Bitno je da ne talasate previše, da proveravate svoje saradnike i sve u koje nemate baš poverenja. Izbegavajte rizične, ilegalne poslove, naročito sa inostranstvom. Aspekt je značajan za sve koji se bave militantnim zanimanjima, poput vojske, policije…Ljubavi su moguće na daljinu, ili putovanje sa emotivnim partnerom. Više se opuštajte.

VODOLIJA

Mnogo energije investirate u svoje svakodnevne obaveze. Bitno je da ne preterujete u svom osećaju odgovornosti prema drugima, a na sopstvenu štetu. Mars ukazuje na popuštanje tenzije, kada je reč o karijeri. Pažnja se usmerava na prijatelje, udruženja, klubove i sve što podrazumeva timsko delovanje. Možda će biti novih akcija baziranih na riziku, oduševljenju. Uživate u podsticanju drugih, savetovanju i planiranju. Do subote je Venera u polju braka i partnerstva, što ukazuje na harmonične bračne odnose. Zdravlje je sve bolje.

RIBE

Od srede Mars utiče na oblast karijere i polje gde ima izuzetno snažno delovanje. Aspekt je  značajan za sudije, pravnike, policijske službenike, vojne stratege i sve koji imaju odgovorne društvene funkcije. Može provocirati konflikte, neslaganja, borbe, ali samo pod uslovom da se prepustite impulsivnom delovanju. Izvesne su interakcije sa militantnim ustanovama. S druge strane, bavljenje sportom donosi uspeh i kanalisanje energije na odgovarajući način.Venera je od subote u polju braka i ima odličan uticaj na emotivne odnose. Ljubav vas relaksira.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh