I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 1. do 7. decembra

OVAN – Dragi Ovnovi, čeka vas vrlo aktivna poslovna nedelja u kojoj će se stvari brzo odvijati. Možete dobiti informaciju iz inostranstva koju dugo čekate, morate brzo reagovati i ne oslanjati se ni na koga, već na vlastite snage. Krenite u akciju, biće teško, ali ćete konačno uspeti da se polako izviučete iz problema u koje ste upali zadnjih par godina. Sam početak nedelje, Merkurov aspekt sa Neptunom, može doneti iskrivljenu ili pogrešnu informaciju, međutim, krajem nedelje situacija se menja i vi tačno znate na čemu ste. Kada je ljubav u pitanju, Venera u vašem znaku donosi divne trenutke sa voljenom osobom i planiranje puta za inostranstvo.

BIK – Dragi Bikovi, kada je posao u pitanju niste baš u prilici da ove nedelje samostalno donosite odluke, moraćete sačekati kolege i pretpostavljene kako biste usaglasili svoje stavove sa njihovim, čak i ako smatrate da je to loše i da nije dobro za posao. Niste u situaciji sada da ulazite u neke ozbiljnije konflikte. Na emotivnom planu ulazite u jedan prilično dobar period u kom se situacija u porodici smiruje, a slobodni Bikovi mogu očekivati vezu.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je vrlo aktivna nedelja u kojoj ćete započeti mnogo novih poslova, može se desiti da paralelno radite dve stvari i da nešto što ste dugo planirali u prošlosti, sada imate mogućnost da realizujete. Tokom ove nedelje ljubav je nekako ’’na daljinu’’. Partner koji vam se dopada – ili je morao da otputuje, ili živi daleko od vas. Komunikacija i razgovori telefonom su naglašeni, ljubav se ne smanjuje. Naprotiv, imate vrlo ozbiljne šanse da se zaljubite.

horoskop

PerSu marketi

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, ovo je nedelja u kojoj možete pozavršavati neke stare poslove. Prilično ste ograničeni u delovanju, morate da se uklopite u neke rokove ili u tim, čak i ako se uopšte ne slažete sa tim. Budite strpljivi i veoma skoncentrisani jer vam naredne dve nedelje nisu baš naklonjene na poslovnom planu. Sredinom meseca, 15. decembra, egzaktni kvadrat Urana i Plutona koji je šesti put na nebu u toku zadnje četiri godine, opet će doneti okolnosti na koje nećete moći da utičete, ali prilično nepovoljne po vas. Ljubav tokom ove nedelje dolazi kroz poslovnu komunikaciju od osobe koja vam je prilično naklonjena, te vas može iznenaditi njena spremnost da vam pomogne i u poslu. Prihvatite to.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, za vas će ovo biti važna poslovna nedelja koja će biti obeležena komunikacijama i informacijama oko novog posla. Pokrenuli ste se i spremni ste da popričate sa nekim ljudima sa kojima ranije niste bili u dobrom odnosu, samo da biste došli do posla koji bi bio bolji za vas. Jupiter u vašem znaku polako će vam pomoći time što ćete nailaziti na pozitivnu energiju i pomoć. Kada je ljubav u pitanju, krajem nedelje očekuje vas prijatno iznenađenje ili poziv od nekoga iz inostranstva. Obradovaće vas nečija pažnja.

DEVICA – Drage Device, biće ovo nedelja u kojoj ste planirali dosta aktivnosti pa i neka putovanja za insotranstvo, međutim sticajem okolnosti to će se malo odložiti i iskomplikovati. Nemojte brinuti, stići ćete sve, ali ćete imati potrebu da se opustite i uživate malo u odmoru i u poslovnim kontaktima i komunikacijama koji vas toliko ne opterećuju. Na ljubavnom planu, osećate da vas partner ne razume, da je sebičan, okrenut svojim potrebama i kao da shvatate da se ljubav polako gasi. Okrenite se sebi, uradite nešto za sebe lično. Umorni ste od prethodnog meseca koji je bio prepun poslovnih obaveza, rashoda i pritisaka. Smeta vam partnerova sebičnost.

horoskop1

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, pred vama je nedelja koja će se pokazati boljom nego što ste očekivali kada su poslovne komunikacije u pitanju. Prve dve nedelje decembra biće obeležene odnosom Plutona i Urana koji će egzaktni kvadrat napraviti 15. decembra po šesti put u zadnje četiri godine. To vas na neki način ponovo dovodi u slične poslovne situacije i u kontakt sa osobama koje vam uopšte ne prijaju. Međutim, to sada može doneti dobre rezultate i raščišćavanje. Neki vaši poslovni saradnici mogu potpuno promeniti svoj stav prema vama u pozitivnom smislu. Na emotivnom polju, moguć je konflikt krajem nedelje i prekid veze za koji vi snosite odgovornost.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, ovo je nedelja u kojoj ćete imati mnogo obaveza, kontakata i razgovora o nekim poslovima koji tek treba da se dese, te i ako vam učini da je vaš trud uzaludan jer se stvari uopšte ne naziru, morate se potruditi da odradite sve što je u vašoj moći jer će se trud isplatiti, budite sigurni. Ostalo je još samo malo do izlaska Saturna iz vašeg znaka, dajte sve od sebe. Kada je ljubav u pitanju, nekako je to pitanje u drugom planu i kao da ste malo zapostavili partnera što vam se sada može osvetiti jer će vam krajem nedelje on to i zameriti. Trudite se da imate više takta za porodicu i partnera.

STRELAC – Dragi Strelčevi, vama će ova nedelja u početku biti pomalo problematična. U samom startu dobijate neke informacije koje nisu istinite, proverite sve i ne isterujte pravdu, nemojte trčati u donošenju zaključaka pre vremena. Saslušajte one koji vas kritikuju, možda su u pravu. Pronađite neki kompromis i odložite odluke. Po pitanju emocija, ovo je nedelja izazova – za one Strelčeve koji su u vezi to može biti problem jer je nova osoba na vidiku, i što je nagore, vama se može veoma dopasti. Čuvajte se flerta i nepromišljenih uletanja u vezu jer možete biti otkriveni.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, važna poslovna nedelja je pred vama, a u njoj možete konačno uspeti da ostvarite dogovor i kompromis sa svojim poslovnim saradnicima. Već dugo imate probleme i pritisak na poslu, nezadovoljni ste ali niste u stanju da promenite bilo šta. Sada će vam se otvoriti mogućnost da pokrenete neke nove poslove i da izađete na kraj sa starim problemima. Kada je ljubav u pitanju, više vam prijaju samoća, povlačenje ili odnos za koji se ne zna i nije pred očima javnosti.

VODOLIJA – Drage Vodolije, pred vama je veoma dinamična nedelja i vaše dugo nakupljano nezadovoljstvo i stres sada će se kanalisati kroz neke poteze koje preduzimate da biste raščistili poslovnu situaciju koja vas dugo pritiska i muči. Pod velikim ste pritiskom, radite previše, a novca je malo. Porodica je svalila svu odgovornost na vas i vi polako posrćete pod teretom obaveza. Vreme je da napravite selekciju. U ljubavi je moguće da ste nepravedni prema partneru i da ga zapostavljate. Možete ući u konflikt zbog toga.

RIBE – Drage Ribe, ovo je nedelja u kojoj morate biti vrlo skoncentrisani na posao i veoma oprezni jer kvadrat Neptuna ka Merkuru može doneti krađu, prevaru, ili pogrešnu informaciju za koju vi možete posle snositi odgovornost. Budite disciplinovani i ne žurite sa odlukama. Osećate se loše na emotivnom planu zato što vas partner pritiska očekujuci od vas previše. Osećate da je nepravedan, međutim partner je samo realan. Vreme je da odrastete i prihvatite odgovornost.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh