I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop od 6. do 13. juna

OVAN – Prilično ste zaokupljeni  finansijama ,razmišljate kako da povećate prihode i u šta da investirate. Ideje vam uopšte ne nedostaju tako da se odlično snalazite u ulozi predavača .Zarade su izvesne od ideja,  pisanja, trgovine, inovacija , kraćih putovanja.Možete poslovno sarađivati sa rodbinom ili će vas neko blizak inspirisati  na nove projekte. Sa emotivnim partnerom ste prilično bliski .Razmenjujete  misli, stavove, često izlazite, putujete ili podstičete jedno drugo na učenje.Zdravlje je dobro. Moguća prolazna nervoza početkom nedelje.

BIK  – Upliv Merkura u vašem znaku može uticati na komunikaciju i odnose sa okolinom. Donosi mnoštvo susreta a i kraće puteve koji su, uglavnom, poslovne prirode. Aspekt je povoljan za trgovačke poduhvate,  izvozno-uvozne poslove sa inostranstvom,sve što se odnosi na hranu , restorane,poljoprivredu.Priliv novca je dobar ali povedite računa o troškovima.Skloni ste  nepromišljenim kupovinama ili ekstravagantnim potezima .Ne štedite kada je reč o provodu,  utisku koji želite da ostavite na suprotan pol ili dragu osobu.Problemi sa venama.

BLIZANCI – Veliki krst je konfiguracija koja je ovih dana   aktuelna i utiče najviše na promenljive znake u koje i vi spadate. Iako podstiče tenziju, pritisak, donosi  uspeh jer samo  u specifičnim uslovima dolaze do izražaja svi vaši talenti i resursi. Kao da ste svesni da je neophodno da koristite svaku situaciju i da  nema mesta za opuštanje. Sada  dolaze do izražaja metodičnost, istrajnost i disciplina u naučnom radu.Venera u vašem znaku mnogima donosi ljubav na prvi pogled ili želju za promenom.Šetnja i vežbe disanja mogu biti od pomoći ako ste skloni nervozi.

RAK – Izuzetno ste odgovorni, preduzimljivi i usmereni ka određenim ciljevima. Odlično se snalazite u poslovima koji su povezani sa finansijama,  imovinom, nekretninama ,građevinom. Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku i čini vas emotivnim i prijemčivim za sve što se odnosi na porodicu. Možda se odlučite na   kraći odmor ili će preovladati potreba za distanciranjem od svakodnevnih aktivnosti.U svakom slučaju, uživaćete u muzici, komforu, umetničkim doživljajima zajedno sa emotivnim partnerom. Problemi sa išijasom,  zglobovima, ako ste tome skloni.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV – Usmereni ste na planove,  ispunjenje ciljeva i društvene aktivnosti. Puno pažnje poklanjate prijateljima, raznim udruženjima, stranakama, humanitarnim organizacijama, klubovima i timskom radu.Intuitivno  razumete potrebe drugih ljudi i uvek ste spremni da im pomognete kao i oni vama. Iako ste od onih koji pomoć ne odbijaju,  ne trpite nikakvo tutorisanje niti mešanje u  ono što radite. Sada ste u fazi kada rešavate teže poslovne probleme.Porodična situacija je dosta složena ili vi sve intezivno doživljavate.Neophodna je samokontrola.

DEVICA – Izuzetno ste pokretljivi , uvek spremni na  akciju, da u trenu donosite odluke, krenete na put…Mars u polju komunikacije je odličan za rešavanje pravnih  i administrativnih problema,ali i svega što se odnosi na tehniku  i  mehaniku. Odličan period za napredovanje i ostvarenje ciljeva.Profesionalni interesi su od prevashodnog značaja, tako da  nemate  vremena za privatan i emotivan život.Naravno, pod uslovom da sa partnerom ne delite radni prostor,što je za vas najbolje. Prilično ste vitalni i vodite računa o zdravim navikama.Ako ste u klimaksu –  nedostatak ravnoteže.

VAGA – S obzirom da je Venera u polju ideala i entuzijazma, okrenuti ste lepim stvarima, književnosti, nauci, putovanjima. Odličan period za sportiste i sve koji putuju u inostranstvo na takmičenja. Dosta pažnje posvećujete finansijskoj sigurnosti  ili uvećanju prihoda. Neki aspekti naglašavaju neplanirane troškove  ili investicije.Ipak,  brzo uspevate da nadoknadite sve potrošeno .U ljubavi ste skloni romantičnim  maštanjima i velikim očekivanjima, ako ste slobodni. Moguć put sa partnerom ili ljubav na daljinu. Vitalnost je na zavidnoj visini.

ŠKORPIJA – Poriv za akcijom je izuzetno snažan, kao i  ambicije.Uglavnom, uživate u  radu, borbi  i nezavisnosti. Volite da se dokazujete kroz savladavanje prepreka  ili poslove  od kojih su drugi digli ruke.Neki aspekti deluju dvojako, pa tako imate osećaj da ste puni energije i da možete da pomerate planine, a onda potpuno suprotno – slabost. Ipak, to ne remeti vašu finansijsku sigurnost. Četvrtak je idealan za poslovne susrete.Možete se  osloniti na  dobre prijatelje ili  emotivnog saputnika . Bitno je da konstruktivno  usmeravate energiju.

STRELAC – S obzirom da ste pod uticajem specifične konfiguracije neophodno je da iskoristite sve svoje potencijale. Većina ispoljava konstruktivne  sklonosti i osobine predvodnika. Možete ostvariti svoje planove za širenjem, uvećavanjem, posedovanjem, napredovanjem.Jupiter vam donosi sreću i svest o cilju.Ipak, većina teži da samostalno dođe do uspeha bez  oslanjanja na druge..Ovih dana ste u društvu umetnika, lepih ljudi, prijatnih, koji imaju pozitivan stav  prema životu.Ne štedite osećanja i naklonost kada nekoga volite.U odličnoj ste formi.

JARAC – Ovih dana dolaze do izražaja vaše organizatorske sposobnosti. Komunikacija sa saradnicima i podređenima je odlična a to doprinosi dobroj poslovnoj atmosferi. Imate uspeha u intelektualnoj sferi, u obrazovanju ali i  finansijskim poslovima. Neki aspekti su idealni za sprovođenje  reformi i korišćenje novih radnih metoda. Od vas zavisi kako ćete uskladiti  timski rad sa potrebom za nezavisnošću. Početkom nedelje ste više posvećeni porodici i bračnom partneru. Neodlučnost u ljubavi je karakteristična za slobodne Jarce.Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA – Na neki način dominirate u svom poslovnom okruženju posebno ako se bavite kreativnim poslovima.Dolazi do izražaja stvaralačka energija ,samopouzdanje  koje ispoljavate na rukovodećim pozicijama. Lako uspostavljate kontakte sa drugima a to je od presudne važnosti za plasiranje ideja . Jupiter u osmom polju doprinosi  materijalnom i finansijskom uspehu.Ovo je period uživanja, zabave,želje za luksuzom,  dobrom odećom i putovanjima. Prilično ste sentimentalni ali imate sreće u ljubavi. Iako ste meteoropata  dobro se prilagođavate promenama.

RIBE – U poslu ispoljavate  entuzijazam , pokretljivi ste, otvoreni za sve što je novo . Imate potrebu za ubeđivanjem drugih  u sopstvene ideje .Aspekti su povoljni za bavljenje sportom ili poslovima koji vas povezuju sa strancima ili stranim firmama. Jupiter u sedmom polju je idealan za pravnike ,  javne govornike, sve koji streme ka javnom državnom poslu. Donosi popularnost  a  i uživanje u društvenim kontaktima. Naravno, porodica, deca,  oni koje volite su na prvom mestu jer je  potreba za oslanjanjem na nekoga izuzetno snažna. Više se krećite.

nedeljni horoskop Piše Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh