I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop od 16. do 23. januara

OVAN

Ove nedelje budite oprezni jer je vaš vladar Mars u izazovnom aspektu sa Saturnom. Na neki način ste izloženi jakim iskušenjima a od vas zavisi šta će prevagnuti. Bitno je da se čuvate prenagljenih sudova i da svoje obaveze ispunjavate korektno i na vreme. Problemi se mogu ispoljiti u poslovima sa autoritetima, inženjerima, mašincima, militantnim grupama. Naporan period je izvestan i za sve koji se bave građevinom, rudama, inženjerskim projektima. Ljubavni život je isprepleten romantikom, strašću i posvećenošću partneru. Pažljivo rukujte oštrim predmetima.

BIK

Lep aspekt Venere i Plutona, u ovom periodu, donosi ekonomski uspeh. Stvaralački ste nastrojeni a uz pomoć šarma lako pronalazite sponzore i pokrovitelje. Iskoristite svoje umetničke talente, maštu i kreativnost. Druga polovina nedelje je zanimljiva ako se bavite privatnim biznisom ili zavisite od javnog mnjenja. Sunce u polju karijere ukazuje na puno aktivnosti i da su profesionalni interesi od prevashodnog značaja. Najviše uživate u ljubavi a partneru ste izuzetno posvećeni kao i on vama. Sklonost zaljubljivanju ako ste mlađi. Moguće su infekcije.

BLIZANCI

Mars utiče na oblast karijere i ukazuje na energičnost, puno aktivnosti i zanimljivih susreta. Ostvarujere kontakte sa atraktivnim osobama različitog pola a na pomolu su i novi aranžmani. Druga polovina nedelje donosi novac i prihode ako ste poslovno vezani za inostranstvo. Nije isključeno putovanje ili kontakt sa stranim predstavništvima, fakultetima. Merkur u dobrom aspektu sa Neptunom znači da ste puni ideja koje lako možete unovčiti. Prema emotivnom partneru ste prilično nepoverljivi ili imate velika očekivanja. Reuma.

RAK

Mesec je u fazi opadanja tako da nije preporučljivo da se upuštate u nove projekte. Posvetite se poslovima koji su ostali nezavršeni ili napravite svojevrstan inventar. Merkur u polju partnerstva je idealan ako se bavite posredovanjem ili ste deo tima. Krajem nedelje se posvećujete ozbiljnijim finansijskim problemima ili investicijama. Za mnoge od vas je ovo period kada se dosta putuje ili razmišlja o poslovima sa inostranstvom. Ljubav je izvesna na putovanju ako ste do sada bili usamljeni. Možda čeznete za nekim ko je daleko. Razmišljate o dijeti.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Sunce, kao vaš vladar, menja znak u četvrtak i deluje na polje javnosti i partnerstva. Prednost imaju društveni  odnosi, uspostavljanje veza i kontakti sa prijateljima. Odličan položaj za političare, diplomate, pravnike i sve koji imaju neku javnu funkciju. Drugi vas na neki način protežiraju, tako da se možete osloniti na ortake u poslu. Skrećete pažnju na sebe ili lako stičete popularnost ako vaša profesija zavisi od medija. Venera u polju strasti ukazuje na snažnu privlačnu moć tako da vašem šarmu retko ko može odoleti. Budite umereni u svemu i vitalnost je zagarantovana!

DEVICA

Ova nedelja ne donosi velike promene, bar ne u prvoj polovini. Naklonjeni ste društvenosti, zabavi, svemu što je vezano za umetnost, kreativnost. Od petka se više posvećujete rutinskim obavezama. Sunce deluje na šesto polje što je idealno ako ste na rukovodećoj poziciji. Aspekt pruža određene poslovne prilike i mogućnost da proširite lični uticaj. Mars u polju partnerstva ukazuje na potrebu za udruživanjem ili timskim radom. Dosta se oslanjate na bračnog ili emotivnog partnera ili on dominira u ovom periodu. Više spavajte.

VAGA

Dosta ste posvećeni rutinskim obavezama. Dok je Mars u polju rada, poslovi se gomilaju a vi nikako da se izborite sa kontradiktornim impulsima.Uglavnom, odrađujete ono što volite, što ne zahteva preteranu posvećenost. Ponekad iznenadite  sebe i saradnike svojom marljivošću i brzinom kojom završavate poslove. Sunce je od petka u kući zabave, zadovoljstva i ljubavi. Biće više izlazaka, provoda, druženja, odlazaka u pozorište, na koncerte. Početak ljubavne veze za  one koji su bez stalnog partnera. Više vežbajte.

ŠKORPIJA

Pošto ste pod uticajem Marsa, poželjno je da budete na oprezu ove nedelje. Izazovan aspekt sa Saturnom možete prevazići promišljenim delovanjem. Dakle, izbegavajte rizične poteze, sve što je novo, primamljivo. Ne dozvolite da budete uvučeni u polemike, rasprave, naročito sa starijim osobama i autoritetima. Proveravajte saradnike i držite se uspostavljenih dogovora. Sunce deluje na privatnost i porodične odnose u drugoj polovini nedelje. Unosi harmoniju i sklad u vaš dom. Mlađi uživaju u osvajanju i novim ljubavima. Kontrolišite impulsivnost.

STRELAC

Ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka, budite na oprezu. Na vas deluje izazovan aspekt Saturna i Marsa, posebno ako se bavite privatnim biznisom. Obratite pažnju na imovinu, upravljanje nekretninama, i ne donosite ishitrene odluke. Može se javiti potreba da što pre zaključite poslove ali to nije preporučljivo u ovom periodu. Od petka je Sunce u polju komunikacije i donosi promene. Odličan aspekt za studente i sve koji su naklonjeni znanju, učenju i primanju novih informacija. Posvećeni ste porodici, deci, bračnom partneru i činite sve da im ugodite. Obratite pažnju na metabolizam i korigujte način ishrane.

JARAC

Saturn, kao vaš vladar, je ovih dana u izazovnom aspektu sa Marsom, pa obratite pažnju na reakcije. Kako ste prirodno disciplinovani i skloni samoodricanju, trebalo bi da lako izađete na kraj sa svim izazovima. Bitno je da prepoznate iskušenja koja vam stvaraju probleme i sve će proći glatko. Sunce napušta vaš znak od četvrtka i delovaće na polje zarada. Donosi bolju finansijsku situaciju i uspeh u ortačkim poslovima. Za sada uživate u zavođenju, flertu ali ste na putu da se ozbiljno zaljubite, ako to već niste. Budite pažljivi u saobraćaju.

VODOLIJA

Prva polovina nedelje  ne donosi velika uzbuđenja, niti promene. Većina dogovora se odvija iza zatvorenih vrata ili ste skloni tajnovitosti. Od četvrtka je Sunce u vašem znaku i popravlja raspoloženje. Daje više energije, optimizma i volje. Aspekt je odličan za rukovodioce, šefove i sve koji imaju izražen poriv za vođstvom. Ipak, prijemčivi ste za tuđe ideje, osećanja i potrebe, što je idealno ako se bavite socijalnim ili humanitarnim poslovima. U ljubavi se sve odvija na uobičajen način. Većina je privržena svom dugogodišnjem partneru. Vitalni ste.

RIBE

Mars je u vašem znaku što je obično indikator snage i energije. Ipak, vodite računa o svojim aktivnostima ovih dana zbog određenih izazovnih aspekata. Ne pridajte veći značaj preprekama i barijerama koje su moguće u odnosima sa neistomišljenicima. Neki planovi će možda pretrpeti promene ili ćete shvatiti da sada nije pravi momenat za njihovu realizaciju. U svakom slučaju, budite istrajni i dosledni u onome što ste zamislili a izbegavajte sve što je novo i naizgled primamljivo. Uživajte u ljubavi i zabavi. Pažljivo u saobraćaju.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh