I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop od 16.do 23. septembra

OVAN – Dragi Ovnovi, tokom ove nedelje pokreće se situacija na poslovnom planu – brže nego što ste očekivali. Ovnovi koji su pokrenuli pitanje saradnje sa inostranstvom konačno od ove nedelje mogu očekivati odgovor, papir, dokument ili povoljan glas. Vaša napetost popušta i konačno ćete pronaći zajednički jezik sa predpostavljenima. Upozorila bih vas na sredu 18.septembar, da pripazite sa kim i šta dogovarate, da vodite računa kakve papire potpisujete. Trudite se da sve bude u skladu sa zakonom, pa čak tog dana ne morate ništa da potpisujete ili da dajete neki novac unapred. Što se ljubavi tiče, u vreme punog Meseca 18. septembra, kada Venera bude u egzaktnoj konjukciji sa Saturnom, možete očekivati vezu sa zauzetom osobom, tajnu ljubav i početak velike strasti.

BIK – Dragi Bikovi, početak poslovne nedelje startovao je nesporazumima. Umorni ste od tuđih grešaka i preuzimanja odgovornosti za druge. Osećate se usamljeno i razmišljate da odustanete od svega. Novac vam hronično nedostaje, i zato se trudite da smanjite troškove koliko god možete. Sredinom nedelje, oko 18.septembra, imaćete potrebu da trošite više nego što treba. U kolektivu ćete više razumevanja imati sa mlađim zaposlenima. Za ljubav je ovo potpuno kontradiktorna nedelja. Venera, planeta ljubavi kreće se vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa i u sredu se sreće sa Saturnom, u vreme punog Meseca. Postoji mogućnost da sretnete osobu koju dugo niste videli, staru ljubav koja je uvek bila fatalna za vas, i da vam se ponovo razbuktaju osećanja. Zauzeti Bikovi, ovo je za vas prilično nervozan period pun konflikata, i bolje je da se okrenete nekom sportu.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, za vas će ovo biti pomalo konfuzna nedelja. Mnogo ste toga obećali, ali izgleda da nećete moći sve da ispunite. Ponovo biste mogli na odmor. Komunukacija sa ljudima je loša, posebno početkom nedelje. Ishitreno reagujete, nervozni ste i lako ulazite u konflikt. Sredinom nedelje moguć je priliv novca. Ovo ipak nije nedelja u kojoj biste trebali da donosite važne odluke, a posebno ne da potpisujete neke papire. Po pitanju ljubavi, nalazite se u jednom nestabilnom periodu. Ni sami niste sigurni šta u želite, a činjenica je da možete upasti u duplu vezu što se sada nikako ne savetuje. Stari partner može opet da se aktivira, ali vi niste sigurni šta osećate. Početkom nedelje ponašate se dosta hirovito i nervozno, impulsivno reagujete. Ne igrajte se vatrom.

cokol

I Taxi Zrenjanin

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, kada je posao u pitanju evo nedelje u kojoj biste polako mogli da povratite kontrolu nad nekim stvarima i situacijom iz prošlosti, naročito ako se bavite politikom ili radite u velikim sistemima. Moguć je tajni dogovor. U sredu 18. septembra, u igrama na sreću možete očekivati dobitak. Za ljubav počinje zanimljiva nedelja u kojoj možete sresti osobu koju dugo niste videli, a koja vam se dugo dopada – mlađa, veoma kreativna osoba. Moguće je da se radi o osobi koja je bila vaša tajna simpatija, ali je ranije bila zauzeta. Sada ste na dobrom putu da se zaljubite i obnovite osećanja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, pred vama je pomalo čudna nedelja. Startujete je veoma nervozni jer ništa ne ide kako ste planirali. Kasni sve ono što vam je obećano u vezi novog posla, međutim ipak se krajem nedelje stvari menjaju i ukoliko ste nezaposleni moguće je da ćete početi da radite ili ćete dobiti glas o novom poslu. Kada je novac u pitanju, trošite dosta uglavnom na kuću i ukućane – novac klizi iz ruku. Mogući su kvarovi u kući ili neke popravke, kao i troškovi ukućana. Sredinom nedelje, neke od vas spasiće novi priliv novca. Ovo je prilično dobar period za ljubav. Mogla bi biti aktuelna stara ljubav ili neko iz prošlosti, ali se ovog puta odlučujete za novu varijantu i na starog partnera stavljate tačku. Zauzeti Lavovi se sukobljavaju sa partnerom oko novca ili nekretnine.

DEVICA – Drage Device, započeli ste nedelju sa vašim vladaocem Merkurom u opoziciji sa Uranom. Ovo donosi loše vesti, iznenađenja, nepredviđene događaje ili putovanja. Nervozno i ishitreno možete menjati stavove, ali budite oprezni jer potpuno pogrešno vidite stvari, u zabludi ste. Postoji mogućnost otpočinjanja novog posla sa starim kolegama. U ljubavi apsolutno ne razumete partnera i signale koje vam šalje. Od 18. septembra ponovo počinjete da vraćate neke stvari iz prošlosti i da optužujete partnera za nešto što je davno zaboravljeno – možda zato što sumnjate u nešto drugo i generalno ne verujete dovoljno partneru. Na krivom ste tragu, partner je umoran.

horo

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, početkom nedelje dobijate vest koju dugo čekate a tiče se posla vezanog za inostranstvo. Nestrpljivi ste da krenete u nove projekte. Brinu vas mnogi problemi, ali ipak do kraja nedelje sve se rešava i osetićete olakšanje. Držite se starih, proverenih prijatelja koji će vam uvek pomoći. Razmišljate o nekoj pozajmici, novcu koji vam duguju ili vi nekome dugujete, a nekima će biti aktuelizovano pitanje kredita. Nedelja je prepuna poslovnih obaveza, a novi poznanici na poslu neće biti iskreni prema vama – držite se po strani. U ljubavi definitivno niste sigurni šta želite, nova osoba koja vam je pokazala simpatije nije vam dovoljno interesantna. Biće vam potreban dokaz ljubavi. Stara ljubav bi mogla da se vrati u život, ali vi niste spremni više da budete povređeni, odlučujete se ovaj put da je ostavite bez odgovora.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, prati vas maler poslednjih nedelja i već ste hronično umorni od tuđih grešaka i činjenica je da snosite odgovornost koja je preveliki teret. Tokom ove nedelje, naročito na njenom početku, nervozno ulazite u konflikt sa nadređenima koji vas pritiskaju rokovima, predlažu vam novo radno mesto ili premeštaj koji niste želeli. Od sredine nedelje sve se polako smiruje i nešto što je počelo kao naređenje ili svađa, polako prelazi u diplomatiju. U ljubavi vas muče veze iz prošlosti, i morate da se odlučite da li ćete nastaviti ili raskinuti stari odnos.

STRELAC – Dragi Srelčevi, za vas će ovo biti pomalo komplikovana poslovna nedelja. Startujete je nervozno, svađalački. Duže vreme čekate obećani posao, a vesti nikako da stignu. Osećate se izdano ali ne brinite, posla će biti. Čini se da poslovno okruženje kod Strelčeva koji su zaposleni nije baš prijateljski nastrojeno. Pazite šta pričate i šta potpisujete. Strelčevima studenti početak nedelje neće biti sjajan, ali od srede stvari kreću na bolje. Moguć je i finansijski dobitak. I pored svega gubite živce i primećujete da ste prilično konfliktni. Na ljubavnom planu, ukoliko ste u vezi, svađate se sa partnerom, nervozni ste oboje i dovodite vezu u pitanje bez razloga. Smirite se ako vam je stalo da veza opstane. Niste iskreni prema partneru.

kafa

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, pred vama je nedelja u kojoj od starta niste sigurni i ne osećate se dobro na radnom mestu. Ne znate ni sami kome da verujete, i uopšte niste u stanju da se opustite i racionalno da zaključite kuda vode dogovori oko posla. Možda ste u pravu što ne verujete nadređenima. U ovom periodu ne treba ništa potpisivati, a pazite na dokumenta, ključeve, saobraćaj. U ljubavi niste raspoloženi za rizik, imate potrebu da se osamite i ne verujete partneru u ono što tvrdi. Stari prijatelji su vam sigurna podrška, okrenite se njima.

VODOLIJA – Drage Vodolije, u ovoj nedelji vodite računa o novcu. Od sredine nedelje hvata vas potreba da pojačano i neplanirano trošite novac, a krajem nedelje ćete se kajati zbog toga. Kada je posao u pitanju, polako se stvari smiruju i konačno ste u mogućnosti da kontrolišete situaciju, međutim brinu vas neke promene u poslovnom okruženju i osobe kojima ne možete da verujete. U pravu ste što osećate nepoverenje, ali ne brinite, trenutno ste bezbedni. Početkom nedelje na emotivnom planu kreću neočekivani sukobi, preokreti i mogući nagli konflikti sa partnerom, svađe pa i raskidi veze, na sreću kratkotrajni. Vreme je za odmor.

RIBE – Drage Ribe, ovo je sjajna nedelja za zaradu, naročito njena sredina kada su mogući dodatni prilivi novca. Posao koji su vam obećali prijatelji, krajem nedelje konačno se može aktivirati, budite strpljivi. Ribe koje traže posao sada bi morale da se pokrenu. Moguć je put u inostranstvo i posao na tom putu. U ljubavi ste pomalo demoralisani jer vam prilaze osobe koje su zauzete, a svesni ste da vam u ovom momentu to ne treba. U pravu ste, bolje je da budete sami. Prisećate se nekih starih ljubavi i prebirate po glavi gde ste pogrešili.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh