I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Nedeljni horoskop od 15. do 21. juna

OVAN

Dragi Ovnovi, čeka vas pomalo stresna nedelja kada je posao u pitanju. Savet je da se suzdržite od sukoba, komentara i rasprava. Možete impulsivno reagovati i upropastiti ono oko čega ste se mesecima trudili. Ljubav je u redu, ali izgleda da vi niste, napeti ste, skloni svađi, projektujete posao na ljubav, a partner vam toleriše.

BIK

Dragi Bikovi, čuvajte se ove nedelje da ne budete uvučeni u nepotrebne spletke na poslu. Imaćete situaciju sličnu koju ste imali tokom 2014. godine kada je neko neiskren na poslu pokušavao da vas izmanipuliše. Držite se sa strane i gledajte svoja posla. Razmišljate intenzivno o prošlosti, a i sami znate da to baš nije realno jer je osoba iz prošlosti zauzeta. Opustite se, jesen je vaše vreme.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, ove nedelje možete pokrenuti neke stvari kada je posao u pitanju, koje ste već dugo čekali. Vrlo aktivna nedelja koja otvara mogućnost putovanja. Imaćete potrebu da malo analizirate poslovnu situaciju i razmišljate o poslovnim saradnicima jer ćete saznati nešto što se dešavalo iza vaših leđa. Ne reagujte. Kada je ljubav u pitanju, prepustite se partneru i njegovoj potrebi da vam ugodi, uživaćete i nemojte previše analizirati.

horoskop1

I Taxi Zrenjanin

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK

Dragi Rakovi, pred vama je jedna pomalo rasejana nedelja u kojoj se vi ponašate potpuno odsutno. Vreme je da se trgnete i organizujete na vreme. Sledeće nedelje ulazi Mars u vaš znak pa su moguća vrlo neprijatna iznenađenja. Zato je sada krajnji čas da prekontrolišete sve što je pred vama kada je posao u pitanju. Ljubav možete naći kada se najmanje nadate, preko prijatelja, ili će vam neko ko vam je dugo bio samo prijatelj odjednom izgledati sasvim drugačije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV

Dragi Lavovi, potrudite se da budete skoncentrisani ove nedelje jer startujete nedelju sa retrogradnim Saturnom koji se vraća u Škorpiju. Pravite greške i propuste na poslu, skoncentrišite se. Kada je ljubav u pitanju, Venera u vašem znaku jeste donela nova poznanstva i ljubav na vidiku, ali vi ste ove nedelje nervozni i spremni da brzo planete. Spustite loptu i pustite da se neke stvatri same dese.

DEVICA

Drage Device, pred vama je stresna nedelja kada su posao i novac u pitanju. Taman ste se izvukli iz dugova i opet ste ih nesmotreno ponovo napavili, budite oprezni jer gubite energiju i živce, lako možete da planete i uđete u sukob sa ljudima na poslu. Kada je ljubav u pitanju, ovo definitivno nije vaše vreme – previše spletki, ogovaranja za koja ste i sami krivi. Ljubav kod vas dolazi tek na jesen.

horoskop2

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA

Drage Vage, za vas će ova nedelja biti pomalo stresna nedelja kada je novac u pitanju. Previše rasipate i trošite i polako vas hvata nervoza jer vidite da je novca sve manje. Ovakvo stanje možete reflektovati i na partnera i porodicu. Nervira vas nerazumevanje na koje nailazite od strane partnera. Možda da se preispitate, vi ste ipak uzrok problema, spustite loptu. Vi želite neke promene, ali one sada nisu baš moguće.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, startujete ovu nedelju sa povratkom Saturna u vaš znak i najbolje bi bilo da idete na odmor ako možete. Imaćete osećaj da se sve odjednom vratilo i kao da problemi uopšte nisu bili rešavani. Svom snagom ćete pokušati da promenite posao i naravno u tome nećete baš uspeti, bar ne do jeseni. Kada je ljubav u pitanju, tu je sve dobro i čak vam to može biti veliko utočište jer će partner razumeti vaš problem.

STRELAC

Dragi Strelčevi, pred vama je važna nedelja kada je posao u pitanju jer možete dobiti šansu da budete deo tima i učestvujete u nekom novom poslu. Potrudite se da budete dovoljno jasni i sebi i drugima – šta tačno želite. Ne budite površni, što je vaš običaj i neostavljajte stvari za sutra. Kada je ljubav u pitanju, ova nedelja može doneti početak jednog vrlo važnog poznanstva koje će prerasti u vezu. Ne budite brzopleti i nestrpljivi.

horoskop3

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

JARAC

Dragi Jarčevi, pred vama je pomalo komplikovana poslovna nedelja u kojoj možete imati velikih problema. Nije vreme za ozbiljnije poslovne poduhvate, posebno ako započinjete nešto sasvim novo. Vreme je za odmor, a u slučaju da to nije moguće, odložite neke važne poslove i potpisivanje ugovora jer su mogući problemi. Kada je ljubav u pitanju, moguće je da vam nedostaje stari partner, ali odustanite od prošlosti jer ćete biti poraženi.

VODOLIJA

Drage Vodolije, imaćete ove nedelje čudan osećaj, kao da se neki stari problemi ponovo vraćaju, što nije ni čudo jer je Saturn baš u ponedeljak ušao u Škorpiju i evo opet otežavajućih okolnosti. Previše ste se opteretili svim i svačim, vreme je za odmor. Ljubav je sasvim dobro, ali vi imate pogrešan utisak da vas partner ne voli ili da niste poželjni, kraj nedelje donosi olakšanje.

RIBE

Drage Ribe, pred vama je prilično stresna nedelja na poslu jer vas dočekuju neke promene u firmi koje niste mogli da predvidite. Moraćete da date sve od sebe i da pritom ćutite ako želite da sačuvate posao. Iscrpljeni ste od borbe, mada je ona tek počela. Kada je ljubav u pitanju, zahlađenje odnosa i sve češće razmišljanje o rastanku.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh