I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 20. do 27. februara

OVAN

Ova nedelja je specifična zbog izazovnog aspekta Marsa i Plutona. Savetuje se oprez, naročito sredinom nedelje ali pod uslovom da ste skloni preterivanju. Možete postići uspeh, ostvariti ambicije ali će to ići kroz velika ulaganja ili fizičko naprezanje. Aspekt stavlja u prvi plan honorarne radnike, prekovremeni rad i sve koji se bave sportom, militantnim profesijama. Prilično ste samopouzdani i verujete u ono što ste sebi zacrtali. Emotivni partner je fasciniran energijom kojom zračite. Retko ko može odoleti vašem šarmu. Čuvajte se povreda i izbegavajte opasna mesta.

BIK

Na profesionalnom planu se sve odvija uobičajenim tempom. Do kraja nedelje završavate sve najvažnije obaveze ali razmišljate o kraćem odmoru. Uglavnom, uživate u brojnim kontaktima, razmeni informacija ali i poslovnim dogovorima. Moguće je i putovanje, edukacija, bavljenje obrazovanjem ili trgovinom. Većina je usmerena na aktivnosti koje pružaju zadovoljstvo ili imaju veze sa umetnošću.Venera je u kući tajni, u aspektu koji naglašava strasti i zavisnost od emotivnog i seksualnog života. Povremeno nedostatak samokontrole. Osetljivost reproduktivnih organa.

BLIZANCI

Početkom nedelje imate priliku da plasirate svoje ideje kroz društveni angažman ili susrete sa starijim ženama, autoritetima. Merkur je sve do nedelje u odličnim aspektima što omogućava uspešan rad sa klijentima, studentima i onima koji očekuju vašu pomoć. Dobar je period za putovanja i interakcije sa visokoobrazovnim ustanovama.Nedelja je dan za promene ili iznenađenja. Možete skrenuti pažnju  na sebe ili imati značajan uticaj na okolinu.Većina uživa u izlascima, zabavi i društvu suprotnog pola. Nova ljubav za slobodne. Jačajte imunitet svežim voćem i povrćem.

RAK

Svako pomračenje  ima upliva na vas, bez obzira što se radi o Suncu jer je u aspektu sa Mesecom, vašim vladarem. Dakle, pojačana osetljivost ne treba da bude signal za uzbunu, već prilika da se suočite sa podsvešću. Mars u polju karijere naglašava ambicije i želju za brzim uspehom. Bitno je da izbegavate nepromišljene poteze ili da ne donosite ishitrene odluke. Nisu preporučljive promene u ovoj nedelji, posebno ako ste pod emotivnim stresom. Kod vas se prepliću profesionalni i emotivni interesi. Možda vas privlači osoba od autoriteta. Relaksirajte se.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Pomračenje Sunca je u nedelju ali ne u vašem znaku. Dešava se u kući finansija a to znači da su moguća iznenađenja u toj oblasti. Svakako, obratite pažnju na sve što ima veze sa bankama, kreditima, osiguranjem, nasleđem ili  alimentacijom. Do kraja nedelje izbegavajte veća ulaganja, kupovine, pozajmice i finansijske špekulacije. Proveravajte račune, dokumentaciju, ako ste sa nekim u ortakluku. Aspekt se odnosi i na finansijsko poslovanje bračnog partnera ali i njegovo zdravlje. Sreća i ljubav vas čekaju ako negde otputujete u dvoje. U odličnoj ste formi.

DEVICA

Merkur do kraja nedelje deluje na poslovnu situaciju. Izuzetno ste aktivni, pokretljivi, često na putu. Odličan aspekt za komunikaciju, dogovore, razmenu, trgovinu i administrativne poslove. U nedelju menja znak i prelazi u sedmo polje partnerstva. Tada je i pomračenje u istom polju što vas čini osetljivijim u odnosu na druge. Bitno je da  tokom ovog perioda ne donosite nagle odluke i da se ne upuštate u rizične transakcije, kupovine. Većinu prepreka prevazilazite kroz ljubavne doživljaje i podršku koju dobijate od drage osobe. Odmarajte se.

VAGA

Početkom nedelje ste usmereni na kraća putovanja, susrete ili okupljanja. Aspekti su povoljni za studente, polaganje ispita ili  dobijanje važnih informacija. Dosta interakcija sa ženama ili saveti koji će imati važnu ulogu u budućnosti. Društveno ste orijentisani, često u javnosti ili prednost dajete timskom radu. Obratite pažnju na to šta javno izjavljujete ili potpisujete sredinom nedelje. Izbegavajte konflikte, rasprave i isterivanje pravde. U ljubavi ste otvoreni za nova poznanstva, kojih će biti više nego obično. Bićete zadovoljni i ispunjeni. Zračite energijom.

ŠKORPIJA

Sve do sredine marta Mars je u svom sedištu, dakle snažan, i poželjno je da to iskoristite na pravi način. Dajete maksimum u poslu, uživate u svemu i lako inicirate nove poduhvate.Iako ste prilično zauzeti, ne zapostavljate sitnice i uvek ste na usluzi onima koji se ne snalaze tako dobro kao vi. Zanimaju vas novine u poslovanju i dosta ulažete u edukaciju. Sve to ne prolazi nezapaženo, tako da su na pomolu primaljive ponude za saradnju. Krajem nedelje se usmeravate na druženja, zabavu ali i emotivnog partnera. Obratite pažnju na cirkulaciju i vene.

STRELAC

Mesec je početkom nedelje u vašem znaku i stavlja naglasak na ženske uticaje. Izvesni su važni susreti, razgovori ili afirmacije preko nekog autoriteta.Većina je usmerena na kreativne poslove , sport, pedagogiju, obrazovanje, rad sa decom. S druge strane, imate uspeha u privatnom biznisu, ako ste vlasnik agencije, nekog kafića,teretane,kozmetičkog salona, frizerskog, krojačkog i slično. Obratite pažnju na porodične odnose, sve što se dešava između vas i emotivnog partnera. Slobodni imaju prilike za nova poznanstva. Verujte u sebe.

JARAC

Do kraja nedelje se bavite praktičnim stvarima i finansijama. Uspeh vas očekuje ako radite na fakultetu ili se bavite izdavaštvom, veletrgovinom, izvozno-uvoznim poslovima. Uglavnom, sve što je vezano za inostranstvo,strane firme i kompanije. Moguće je kraće putovanje krajem nedelje. Privatni poslovi su nešto gde se odlično snalazite i sve što se odnosi na rad sa neketninama. Izbegavajte bilo kakve promene i krupnije investicije, još neko vreme. Za vas je svaka izazovna porodična situacija rešiva. Posvetite se dragoj osobi. Prolazna nervoza.

VODOLIJA

Do kraja nedelje je Merkur u vašem znaku i čini vas pokretljivim, znatiželjnim i komunikativnim. Raspoloženi ste za ćaskanje sa drugima, da razmenjujete ideje, misli, filozofske stavove. Aspekt je povoljan i za administrativne poslove,prepisku,prikupljanje važne dokumentacije. Možda ste u potrazi za savetom kada je reč o karijeri, definisanjem pozicije ili pravljenjem strategije o poslovanju. Prilično ste vezani za porodicu, blisku rodbinu i često se posećujete ovih dana. Ne odvajate se od drage osobe. Više spavajte.

RIBE

Pomračenje Sunca je u nedelju, baš u vašem znaku! Upliv se oseća mnogo ranije a samo od vas zavisi kakav će biti ishod. Svakako, čini vas osetljivijim, prijemčivijim za uticaje okoline. Može se javiti nesigurnost u proceni određenih situacija, pogrešne procene, oklevanje, odlaganje, rastrzanost. Treba stati čvrsto na svoje noge, budno pratiti situaciju i sve će  vam biti jasnije. Nije neophodno da se nadmudrujete sa konkurencijom ili ulazite u konflikte. Prepustite se onima koji su vam privrženi, emotivnom partneru i porodici.Rekreirajte se ili meditirajte.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh