I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 26. decembra do 1. januara

OVAN

Trenutno ste usmereni na status i karijeru. Ako se bavite obrazovanjem, očekuje vas naporan period ali uz zalaganje i trud ostvarićete sve svoje ciljeve. Mars, koji vlada vašim sunčanim znakom, je u aspektu sa Neptunom, što je idealno za muzičare, umetnike. Druga polovina nedelje je zanimljiva ako se bavite novinarstvom, politikom i privatnim biznisom. Izvesni su novi aranžmani i sklapanje ugovora na koje dugo čekate. Ako ste u stabilnoj emotivnoj vezi tu se ništa bitnije neće menjati. Uživaćete u prijateljskim i društvenim kontaktima. Sklonost infekcijama.

BIK

Venera je u polju karijere i donosi popularnost u javnosti. Idealno ako se bavite stvaralačkom delatnošću, umetnošću ili zavisite od javnog mnjenja. Uglavnom, uživate u svemu što se dešava oko vas i lako pridobijate druge za svoje ciljeve. Bez velikog truda ostvarujete uspeh i bilo bi  dobro da to maksimalno iskoristite. Možete se istaći u oblasti prava, advokature, pozorišta i preduzetništva. Aspekti donose sreću i radost u ljubavi. Većina brzo ostvaruje želje na emotivnom planu a čekaju vas i prijatna iznenađenja. U odličnoj ste formi i relaksirani.

BLIZANCI

Mars u polju karijere ukazuje na dinamičan period i puno različitih aktivnosti. Kako je vaš vladar još uvek u povratnom hodu, proveravajte informacije koje dobijate. Aspekt je povoljan za bavljenje lingvistikom, prevođenjem sa stranih jezika ali i popravke. Dominiraju duhovni i mentalni odnosi sa drugima. Intuitivno razmišljanje i saosećajnost može biti od važnosti ako se bavite delikatnim istraživanjem, lečenjem i psihologijom. Privlačni ste, zanimljivi za druge i lako osvajate. Ljubav je moguća na putu. Čuvajte se prehlade.

RAK

U četvrtak je mlad Mesec u suprotnom znaku što stavlja akcenat na javne i partnerske odnose. To može biti važan dan za poslovne sastanke, dogovore ili potpisivanje ugovora. U svakom slučaju, na pomolu je nešto novo ili realizacija nekog posla koji ste već otpisali. Bitno je da brzo reagujete jer  se radi o pozitivnom impulsu koji je važan za preduzetnike. Mars ukazuje na poslovne aranžmane sa inostranstvom, stranim kompanijama i firmama. Prilično ste vezani za bračnog partnera i među vama dominira intutivno razumevanje. Izbegavajte stresne situacije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Odlično se snalazite u rutinskim poslovima ali i onim od javnog značaja. Do kraja godine možete biti usmereni na poslove koji se odnose na svojinu, nekretnine, zemljište, iznajmljivanje i rentiranje stanova, lokala i slično. Obratite pažnju na administraciju, knjigovodstvo, račune i sve što se odnosi na papirologiju. Imate uspeha u javnim i društvenim poslovima jer uživate simpatije i poverenje saradnika. Venera u sedmom polju ukazuje na okupljanja, zabave, da vas zovu na slavlja i svečanosti. Lep aspekt za ljubav i zaljubljivanje ako ste slobodni. Rekreirajte se.

DEVICA

Venera u kući posla znači da većina živi od svog rada, odnosno od privatnog biznisa. Uglavnom, kancelarijski poslovi, administrativni, sekretarski i sve što je u trendu, moderno. Imate uspeha u medicini, kozmetici, lečenju, svemu što se odnosi na lepotu i zdravlje. Merkur u petoj kući je indikator  aktivnosti koje volite, svega što radite iz ljubavi, zadovoljstva. Povezuje vas sa decom, omladinom, obrazovanjem ali i finansijskim špekulacijama. Četvrtak je dan kada možete započeti nešto novo uz pomoć emotivnog partnera. Okrenite se sportu.

VAGA

Mars u kući posla ukazuje na mnoštvo obaveza i da ne dižete glavu. Ipak, uspevate da sve obavite u roku, iako imate utisak da niste naročito organizovani. Ovo je odličan period za privatnike, sve koji rade kod kuće jer  su na pomolu novi aranžmani. Četvrtak je dan  preokreta ili ćete pred kraj godine shvatiti da je krajnje vreme da završite ono što ste započeli. Dosta pažnje posvećujete porodici ili se konsultujete oko važnih intimnih pitanja. Venera u kući ljubavi i zabave doprinosi veselom raspoloženju. Partner vas obasipa pažnjom i ljubavlju. Alergije.

ŠKORPIJA

Mars u petoj kući je izuzetno povoljan za sportiste ali i sve zabavne poduhvate. Možete imati uspeha kada je reč o prezentacijama, izložbama  ili ako iznajmljujete sale, restorane, kafiće i razne prostorije. To je i oblast lutrije,  špekulacija sa devizama, ali sada nije preporučljivo da rizikujete. Dakle, sačekajte neko vreme ako planirate ulaganja, igre na berzi i slično. Odnosi sa okolinom i bliskom rodbinom su intezivirani. Možda planirate kraće putovanje ali se najbolje osećate kod kuće sa osobom koju volite. Proveravajte ispravnost vozila.

STRELAC

Zanimaju vas ekonomska pitanja i sve što se odnosi na materijalnu sigurnost. Većina planeta deluje na drugo polje zarada i novca, tako da ste usmereni na planiranje i korištenje povoljnih prilika. A takvih prilika će biti do kraja godine  ako ste na rukovodećoj poziciji ili se bavite privatnim biznisom. Druga polovina nedelje je izuzetno dinamična a može doneti i neko iznenađenje. Mars ukazuje na dosta aktivnosti  koje se odvijaju unutar porodice i privatnog doma. Poželjno je da negde otputujete na kratko sa emotivnim partnerom. Izbegavajte opijate.

JARAC

U četvrtak je mlad Mesec baš u vašem znaku. Takav Mesec je sklon političkim dešavanjima i sređivanju nacionalnih i međunarodnih odnosa. Dakle, aspekt je značajan za političare i sve koji se bave privatnim biznisom. Obično, donosi porast vrednosti nekretnina, zemljišta ali i poreza. Ako se bavite nekretninama ovo je period kada ste na dobitku ali ne rizikujte previše. Mars u trećoj kući ukazuje na  dosta kretanja, vožnju automobilom, kontakte sa bliskom rodbinom i okolinom. U ljubavi bez većih promena. Zaboravite na brige i opustite se.

VODOLIJA

Imate utisak da sve konce držite u svojim rukama i da se sve odvija kako vi želite.Venera je još uvek u vašem znaku a to znači dobro društvo, raznolikost interesovanja .Odlično se snalazite u finansijskim poslovima ali ovih dana može biti neplaniranih troškova. Većina planeta prolazi polje tajni, tako da ste usmereni na poverljive razgovore, konsultacije ili  dogovore oko novih aranžmana. Okruženi ste osobama koje volite i sa kojima ste na istoj talasnoj dužini. Iskoristite povoljne aspekte da uživate u novoj ljubavi. Prepustite se sadašnjem trenutku.

RIBE

Uticaj Marsa možete iskoristiti  na najbolji mogući način ako se usmerite na ono što volite. On je indikator napedovanja ali kroz delotvornu, energičnu i hrabru taktiku. Svakako, rizik je neminovan ako ste ambiciozni. Lako namećete svoju volju drugima a uspeh je zagarnatovan u sportu i militantnim profesijama. Društveni život je naglašen ovih dana, tako da će biti puno timskog rada. Susreti sa prijateljima, ili saradnja sa strankama, klubovima i udruženjima. U ljubavi ste tajanstveni i težite perfekciji. Intuitivno znate šta vam odgovara.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh