I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nedeljni horoskop za period od 19. do 26. decembra

NEDELJNI HOROSKOP

OVAN

Mars, kao vaš vladar, prelazi u vodeni znak i polje tajni. U pozitivnom smislu daje ogromnu inspiraciju, naročito umetnicima. Bitan je za militantne profesije, za otkrivanje kriminalnih radnji, atentata, ilegalnih poslova i svih aktivnosti koje u sebi nose neku skrivenu tajnu. Merkur deluje na karijeru i vraća vas na poslove koje niste završili ili ste ih ostavili po strani. Izbegavajte rizične transakcije u ovom periodu. U društvu uživate popularnost, okruženi ste prijateljima i mnoštvom obožavalaca. Ljubav preko interneta, ako ste slobodni. Izbegavajte opijate.

BIK

Kod vas sve zavisi od zalaganja, koliko se trudite na radnom mestu. Venera u polju karijere je idealna za umetnike, sve koji se bave lepotom, modom, kozmetikom, muzikom. Javnost vam je naklonjena ali i šefovi,  nadređeni i svi od kojih zavisi vaš uspeh. Od nedavno, Mars utiče na planove pa možete biti skloni rizicima, akciji, borbi za veće prihode. Ipak, savetuje se oprez jer ste skloni nepromišljenim potezima. Moguća je sentimentalna veza kroz poslovne kontakte ili vas privlači osoba na položaju, neko ko vam je nadređen. U dobroj ste kondiciji.

BLIZANCI

Početkom nedelje, Merkur kao vaš vladar, kreće retrogardno. Do kraja godine deluje na vaše osmo polje što je povoljno za rešavanje težih i komplikovanijih problema. Stavlja akcenat na finansije, veći novac, plaćanje poreza ili traženje poreskih olakšica, sponzorstva ili bavljenje državnim prihodima. Životne okolnosti mogu biti promenljive, ili će vas na neki način transformisati. Mars utiče na karijeru i ukazuje na porast aktivnosti, posebno ako se bavite pravom i zakonom. Ljubavi na putu, na daljinu ili sa strancima. Pažljivo vozite.

RAK

Merkur kao planeta komunikacije, menja smer kretanja ove nedelje i utiče na vaše sedmo polje. Javni odnosi i ortakluci su u prvom planu, kao i kontakti sa većim brojem ljudi ali sada budite oprezniji nego obično. Možda će biti odlaganja, predomišljanja  kada je reč o potpisivanju ugovora ili prolongiranja rokova. Svakako, proveravajte svaki dokument i ne stavljajte olako svoj potpis ili pečat. Od pomoći će biti savet neke muške osobe, autoriteta ili bračnog partnera u važnijim pitanjima. Izuzetno ste privlačni za suprotni pol. Osetljivost reproduktivnih organa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Retro Merkur u polju rada vraća vas na poslove koje ste ostavili nedovršene. Možda ćete raditi prekovremeno, nekoga zamenjivati ili proveravati dokumentaciju, knjigovodstvo i račune. Na neki način podvlačite crtu, analizirate rezultate koje ste postigli tokom godine i pravite planove. Skloni ste napredovanju, poboljšanju uslova rada, investicijama. Konsultacije sa mlađima ili podređenima iniciraće Sunce kada u sredu pređe u zemljani znak. Venera ima pozitivan uticaj na ljubav i odnos sa bračnim partnerom. Zanimljivi susreti za mlađe. Više odmarajte.

DEVICA

Retrogardno kretanje vladara Merkura je od presudne važnosti u narednom periodu. Oprezno ako se bavite finansijskim špekulacijama, vlasnik ste restorana, kafića, kazina i slično. Deluje na polje obrazovanja, sporta, pa ako radite sa decom moguće su određene promene. Bitno je da ne rizikujete previše, da se pažljivo odnosite prema svemu što je novo i neprovereno. Mars je sada u polju javnosti i zato je važno šta izgovarate, šta potpisujete i s kim se poslovno udružujete. Napetost u odnosu sa bračnim ili emotivnim partnerom je prolazna. Opustite se.

VAGA

Sa Marsom u kući rada i svakodnevnih obaveza čeka vas prilično dinamičan period. Aspekt naglašava fizički angažman, što je karakteristično za sve koji nešto majstorišu, popravljaju, kuvaju, spremaju i slično. Aspekt je dobar za medicinske radnike, veterinare, kozmetičare. Od srede Sunce, kao i većina planeta deluje na polje intimnosti i porodice. Oslanjate se na bračnog partnera, ukućane i decu. Venera ukazuje na lepo iznenađenje u ljubavi i zaljubljivanje ako ste mlađi. Više se odmarajte jer ste skloni iscrpljivanju organizma.

ŠKORPIJA

Kako je Mars promenio znak tako je i vaše usmerenje drugačije. Ipak, njegov uticaj na peto polje nije pogodan za finasijske rizike. Dakle, oprez sa novcem, ulaganjima, pozajmicama i novim aranžmanima. Merkur je promenio smer kretanja, pa ni on nije preporuka za potpisivanje ugovora. U polju komunikacije često odlaže sastanke, dogovore, putovanja ili zahteva dublje analize i provere. Imaćete uspeha u sportu i zabavi. Okrenite se ljubavi, dragim osobama, provodu jer će vas to maksimalno ispuniti. Izbegavajte ekstreme.

STRELAC

Od srede je Sunce u kući zarada i to je prilika da ostvarite svoje ambicije. Ipak, retro Merkur može ukazati na kašnjenje isplata, vraćanje dugova ili nekog novca na koji ste računali. Ovo može biti novac iz inostranstva ili od nekog posla sa strancima. Svakako, ovi aspekti stavljaju u prvi plan poslove na fakultetu, od izdavaštva, veletrgovine, izvozno-uvoznih aranžmana. Mars u kući porodice i privatnosti ukazuje na veću aktivnost u kući ili oko privatnog biznisa. Poželjno je da sa emotivnim partnerom odete na kraći put. Više spavajte.

JARAC

Od srede je Sunce u vašem znaku i ovo je definitivno period kada blistate u punom sjaju. Retro Merkur utiče na komunikaciju i može odložiti  neke ispite, dogovore i sastanke sa moćnim ljudima ili strancima. Možda će određeni planovi pretrpeti izmene ili ćete biti prinuđeni da sve ponovo analizirate i proverite. Mars u trećoj kući utiče na pokretljivost i govori o svakodnevnoj dinamici. Više ćete boraviti izvan kuće, biti u kontaktu sa rodbinom i neposrednom okolinom. Izlasci sa emotivnim partnerom pozitivno utiču na raspoloženje. Pažljivo u saobraćaju.

VODOLIJA

Pritisak popušta i sada ste u fazi kada mislite samo na lepe stvari. Mars  prelazi u kuću novca i ukazuje na povećane troškove. On je indikator brzih zarada ali i nepredviđenih izdataka. Dakle, može biti iznenađenja na finansijskom planu pa budite spremni na to. Većina planeta deluje na polje tajni a to ima značaja ako se bavite medicinom, radite u nekoj zatvorenoj ustanovi. Možda se bavite pisanjem, planiranjem, u svakom slučaju, dobar je period za preispitivanje i dublje poniranje u sebe. Skloni ste uplitanju u ljubavne avanture. Rekreirajte se.

RIBE

Sada je Mars, planeta akcije, u vašem znaku. Naravno, daje energiju, poletnost, dinamizam, ambicije, ali kod vas se to ispoljava na potpuno drugačiji način nego kod drugih. Nekako je sve suptilno, skriveno, lepršavo. Idealno za kreativce, umetnike, sve koji rade nešto delikatno što podrazumeva tajnovitost. Izbegavajte rizike i sve što je preterano,  jer ste skloni da uvek verujete u dobro. Možda će vas neki prijatelji iznenaditi ili ostaviti na cedilu u nekim projektima, ali to vas neće uzdrmati. U ljubavi ste skloni nezavisnosti. Naučite da se regenerišete.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh