I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Nastavničko veće Zrenjaninske Gimnazije nagradilo istaknute učenike

Nastavničko veće Zrenjaninske Gimnazije nagradilo je povodom školske slave Sveti Sava učenike koji su postigli zapažene rezultate na Republičkim takmičenjima.

Pored učenika nagrađeni su i njihovi profesori mentori.

Knjigama su nagrađeni:

Vanja Velisavljev IV-1, kao član redakcije za prvu nagradu na Republičkom takmičenju za školski list. Mentori profesorke Dušica Mitić i Aleksandra Subotić.

I Taxi Zrenjanin

Angelina Frajić IV-1, za osvojeno prvo mesto za esej časopisa „Ogledalo“ u organizaciji Matematičke gimnazije, mentor profesorka Aleksandra Maksić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Milica Jocić II-10, za osvojeno prvo mesto na Republičkom takmičenju iz latinskog jezika i drugo mesto na Republičkom takmičenju iz srpskog jezika i književnosti. Mentori profeosorke Dragana Karać i Duška Kolarov.

Albert Makan III-8 za osvojeno prvo mesto na Republičkom takmičenju iz mađarskog jezika i književnosti te Roland Gyarmati IV-8 za osvojeno prvo mesto na međunarodnom takmičenju iz kulture mađarskog jezika i govora. Mentor profesorka Kornelija Kapuši Pap.

Nikolina Kuprešanin IV-10 za osvojenu drugu nagradu na Državnom takmičenju iz matematike, mentor profesor Vojislav Tolmač.

Ervin Seke IV-9 za osvojeno treće mesto na Republičkom takmičenju iz fizike, mentor profesor Nikola Tankosić.

– Za ostvarene rezultate na Olimpijskim igrama učenika Srbije nagrađeni su: Nikola Aćin IV-3 za treće mesto u kategoriji plivanja, mentor profesor Ivan Mošorinski. Đorđe Salapura IV-7 za prvo mesto u karateu, Marina Radičević IV-1 za drugo mesto u karateu te Vukašin Stojšin za za drugo mesto u karateu. Mentor profesor Vladimir Aracki.

 sve fotografije iz Gimnazije: Foto studio Stanojević

Nagrade i za prošlogodišnje maturante

Nastavničko veće nagradilo je i učenike koji su maturirali 2016. godine kao i njihove profesore mentore.

Jovana Todorović za osvojeno prvo mesto na Državnom takmičenju „Književna olimpijada“, mentor profesorka Natalija Ludoški.

Aleksandra Pajić za osvojeno drugo i treće mesto na Republičkom takmičenju u besedništvu. Mentor profesorka Aleksandra Maksić.

Leonard Poša za osvojeno treće mesto na Olimpijskim igrama učenika Srbije, mentor profesor Ivan Mošorinski. Nikola Mančev za osvojeno prvo mesto u karateu, mentor profesor Vladimir Aracki.

Nikola Aćin (prvi sleva) i Leonard Poša (drugi sleva – sada student u SAD) su među nagrađenim gimnazijalcima

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh