I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Nastavlja se redovno očitavanje vodomera

Nakon uspešno sprovedenog trećeg redovnog očitavanja vodomera u toku septembra na teritoriji Zrenjanina i sedam naseljenih mesta, od ponedeljka 3. oktobra do 25. oktobra godine biće sprovedeno i redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin u preostalim naseljenim mestima: Klek, Lazarevo, Lukićevo, Stajićevo, Farkaždin, Perlez, Orlovat, Tomaševac, Belo Blato, Aradac, Taraš, Ečka i završiti uprošlom mesecu započeto očitavanje u Čenti, Elemiru i Melencima.

ocitavanje-vodomera

Ovim redovnim očitavanjem vodomera biće obuhvaćeni svi korisnici usluga osim pravnih lica, koji se očitavaju svakog meseca, i samočitača koji sami prijavljuju stanja svojih vodomera.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

PerSu marketi

Korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i očitavanje istog, što znači da sa poklopca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera.

Apeluje se na korisnike da postupe po primljenom obaveštenju, jave stanje vodomera ili na telefon 535-773 dogovore posetu čitača ukoliko ne mogu sami da očitaju vodomer, jer ćemo u suprotnom biti u obavezi da ih opomenemo da to učine, a nakon toga i prijavimo nadležnoj komunalnoj inspekciji koja za nemogućnost očitavanja vodomera može da ih novčano kazni sa 5000 din.

Korisnici mogu stanje svojih vodomera da prijave na tri načina:

  • Telefonom: svakog radnog dana od 7 do 15 časova na jedan od sledećih brojeva: 535-773, 530-344, 593-003
  • SMS porukom: na broj 064/811 60 99 (0-24č)
  • Slanjem mejla na: sluzba.ocitavanja@vikzr.rs (0-24č)

Prilikom poziva, u sms poruci ili mejlu potrebno je da korisnik navede:

  • ime i prezime, adresu
  • stanje vodomera

Bitno je da korisnici, bez obzira na način javljanja, prijave stanje vodomera najkasnije do 25-og u mesecu.

Svi korisnici koji žele mogu prijaviti stanje svojih vodomera i pre posete čitača.

Obaveštenje o stanju vodomera korisnici mogu i da istaknu na vidnom mestu na svojim objektima (kapija,prozor…) kako bi ih čitači evidentirali.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh