I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nastavak snimanja serije „Senke nad Balkanom“ u Zrenjaninu (8 SLIKA)

Nakon nedavnog snimanja scena za seriju „Senke nad Balkanom„, ekipa je još jednom posetila naš grad i ovaj put snimila nekoliko scena na otvorenom. Glumci i statisti juče su tokom celog dana boravili u Svetosavskoj i Savezničkoj ulici koje su pretvorene u ambijent iz tridesetih godina prošlog veka.

senke-nad-balkanom-i-love-zrenjanin5

Reditelj Dragan Bjelogrlić davao je instrukcije tokom celog dana, a jedna od radnji u Savezničkoj ulici pretvorena je u fotografsku radnju „Sarić“.

senke-nad-balkanom-i-love-zrenjanin4

PerSu marketi

senke-nad-balkanom-i-love-zrenjanin

senke-nad-balkanom-i-love-zrenjanin1

senke-nad-balkanom-i-love-zrenjanin2

senke-nad-balkanom-i-love-zrenjanin3

senke-nad-balkanom-i-love-zrenjanin6

Serija Senke nad Balkanom je u osnovi politička triler-drama, sa elementima mistike. Radnja serije smeštena je u tridesete godine prošlog veka u Kraljevini SHS (Kraljevina Jugoslavija). Kreativni koncept serijala je istorijska fikcija, odnosno kombinovanje stvarnih i izmišljenih događaja kao i kombinacija istorijskih ličnosti sa fiktivnim likovima. Za prvu sezonu koja pokriva period od 1928. do 1940. i broji 11 epizoda, planirano je 90 snimajućih dana, a njen reditelj Dragan Bjelogrlić „ulazi“ u lik glavnog junaka inspektora Andre Tanasijevića Taneta. U seriji glume i poznata glumačka imena Gordan Kičić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Miloš Timotijević, Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Milica Gojković, Toni Mihajlovski, Miloš Samolov, Marko Živić, Iva Kevra, Nikolina Jelisavac, Aleksandar Stojković, Nebojša Dugalić, Dragan Petrović, Boda Ninković i drugi. Radnja se odigrava pretežno u Beogradu, ali i Sankt Peterburgu, Beču, Ženevi, Makedoniji, Herceg Novom…

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh