I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Napuštanje lokala u ruiniranom tržnom centru poslednja opcija ?

Neprijatni mirisi, smeće, polupani izlozi i fekalije deo su onoga sa čime se vlasnici i zakupci lokala tržnog centra ispod Vojvođanske banke svakodnevno susreću.

Ovaj tržni centar je do pre petnaest godina radio punim kapacitetom, a danas predstavlja ruglo centra grada.

Malobrojni privatnici istrajavaju u borbi sa lokalnim institucijama koje godinama mole da im izađu u susret i pomognu u rešavanju ovog problema, ali do danas nisu našli kompromisno rešenje.

tc-sdk
I sami kažu da su se bezbroj puta obraćali nadležnim institucijama, međutim, ništa značajno nije urađeno u vezi rešavanja njihovih zahteva. Ogromnu muku im predstavljaju podzemne vode i kišnica koja se dugo zadržava, ali i smeće koje ostane posle manifestacija koje se održavaju iznad, na platou.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Osim što su neuredni, hodnici i plafoni ovog tržnog centra su u velikoj meri oštećeni, pa se pored polupanih izloga mogu videti počupani kablovi i električne instalacije koje su nebezbedne po građane.

tc-sdk01
– Najveći problem nam predstavljaju veliki događaji u centru, nakon kojih ostaju ogromne količine smeća i vode, pa se pribojavamo u kakvom stanju ćemo ujutro zateći lokal. Na svu tu muku, mi vodimo računa i o ostalim stvarima, kao što je trava koju mi i naše komšije skoro svake nedelje čupamo, ističe G.P ( 55 ) vlasnica optike.

U Javno komunalnom preduzeću “Čistoća i zelenilo” kažu da donji nivo platoa nije u njihovoj nadležnosti, naglašavajući da se čišćenje ovog dela terena obavlja nakon velikih manifestacija, kao što je to bio slučaj sa nedavno održanim “Tamburica festom”, kada je odvezen pun kamion smeća i ceo prostor bio kompletno očišćen.

tc-sdk2

tc-sdk1
– Zaista su loši uslovi, kada znate da svako jutro morate prvo da očistite smeće, razbacanu garderobu i fekalije, kako bi klijenti mogli da uđu u lokal, jedino što vam preostaje jeste da se odselite, što ću i učiniti, kaže B.Č (30) vlasnik knjigovodstvene agencije.

– Ne razumem zbog čega ovde ne može da se postavi kontejner ili da se oštećeni lokali saniraju. Na taj način bi se onemogućilo da se noću ulazi u njih i pravi još veća šteta, vlasnici lokala bi bili sigurniji, ali i građani koji prolaze ovuda, kaže vlasnica druge knjigovodstvene agencije, B.P. (57)

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh