I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Napuštanje lokala u ruiniranom tržnom centru poslednja opcija ?

Neprijatni mirisi, smeće, polupani izlozi i fekalije deo su onoga sa čime se vlasnici i zakupci lokala tržnog centra ispod Vojvođanske banke svakodnevno susreću.

Ovaj tržni centar je do pre petnaest godina radio punim kapacitetom, a danas predstavlja ruglo centra grada.

Malobrojni privatnici istrajavaju u borbi sa lokalnim institucijama koje godinama mole da im izađu u susret i pomognu u rešavanju ovog problema, ali do danas nisu našli kompromisno rešenje.

tc-sdk
I sami kažu da su se bezbroj puta obraćali nadležnim institucijama, međutim, ništa značajno nije urađeno u vezi rešavanja njihovih zahteva. Ogromnu muku im predstavljaju podzemne vode i kišnica koja se dugo zadržava, ali i smeće koje ostane posle manifestacija koje se održavaju iznad, na platou.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Osim što su neuredni, hodnici i plafoni ovog tržnog centra su u velikoj meri oštećeni, pa se pored polupanih izloga mogu videti počupani kablovi i električne instalacije koje su nebezbedne po građane.

tc-sdk01
– Najveći problem nam predstavljaju veliki događaji u centru, nakon kojih ostaju ogromne količine smeća i vode, pa se pribojavamo u kakvom stanju ćemo ujutro zateći lokal. Na svu tu muku, mi vodimo računa i o ostalim stvarima, kao što je trava koju mi i naše komšije skoro svake nedelje čupamo, ističe G.P ( 55 ) vlasnica optike.

U Javno komunalnom preduzeću “Čistoća i zelenilo” kažu da donji nivo platoa nije u njihovoj nadležnosti, naglašavajući da se čišćenje ovog dela terena obavlja nakon velikih manifestacija, kao što je to bio slučaj sa nedavno održanim “Tamburica festom”, kada je odvezen pun kamion smeća i ceo prostor bio kompletno očišćen.

tc-sdk2

tc-sdk1
– Zaista su loši uslovi, kada znate da svako jutro morate prvo da očistite smeće, razbacanu garderobu i fekalije, kako bi klijenti mogli da uđu u lokal, jedino što vam preostaje jeste da se odselite, što ću i učiniti, kaže B.Č (30) vlasnik knjigovodstvene agencije.

– Ne razumem zbog čega ovde ne može da se postavi kontejner ili da se oštećeni lokali saniraju. Na taj način bi se onemogućilo da se noću ulazi u njih i pravi još veća šteta, vlasnici lokala bi bili sigurniji, ali i građani koji prolaze ovuda, kaže vlasnica druge knjigovodstvene agencije, B.P. (57)

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh