I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Naprednjacima pristupili Čedomir Janjić i 500 bivših članova DSS

cedomir-janjic

Srpskoj naprednoj stranci pristupio zamenik gradonačelnika Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je u avgustu izbačen iz DSS-a. Sa Janjićem, naprednjacima pristupilo još 526 bivših članova DSS-a.

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je krajem avgusta izbačen iz Demokratske stranke Srbije, pristupio je Srpskoj naprednoj stranci, saopštio je na vanrednoj konferenciji za novinare u Zrenjaninu potpredsednik SNS-a Goran Knežević.

Knežević je zadovoljan rastom rejtinga SNS-a i dolaskom novih ljudi poput Janjića sa kojim je, kako je rekao, sa zadovoljstvom sarađivao u proteklom periodu.

Fordomanija

Janjićev dolazak u SNS će ubrzati sve procese i aktivnosti koje SNS sprovodi ne samo u Zrenjaninu, već i u Vojvodini, a sve to u cilju boljeg i kvalitetnijeg života građana, rekao je Knežević.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Obraćajući se prisutnima, Janjić je saopštio da je u SNS došao na poziv Kneževića i da je sa njim naprednjacima pristupilo još 526 bivših članova DSS-a.

Izvršni odbor DSS-a isključio je Janjića iz te stranke krajem avgusta, kada je raspušten Gradski odbor te stranke u Zrenjaninu, nezadovoljan njegovim radom na širenju stranačke organizacije i sprovođenju politike stranke, ali i zbog toga što je svojim ponašanjem u vršenju funkcije zamenika gradonačelnika naneo štetu ugledu stranke.

Izvor : RTS

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh