I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Najuspešnija godina Gorana Podunavca

Atletičar AK „Proleter“ Goran Podunavac u poslednjih nekoliko godina blistao je na svim takmičenjima. Svojim rezultatom u trci na 100 metara od 10,78 kojim je ove godine osvojio drugo mesto na prvenstvu države i zvanično je stekao epitet najbržeg Zrenjaninca. To je naime najbolji rezultat zrenjaninske atletike svih vremena.

podunavac

Među njegovim najboljim rezultatima su i osvojeno prvo mesto u trci na 100 metara na prvenstvu Srbije 2014 i 2015. Godinu dana kasnije bio je šampion na duploj dužoj deonici  dok je  ove godine tu titulu i odbranio vremenom 21,85.  U trci na 100 metara bio je drugi. Štaviše  osvajanjem još jedne medalje, srebrne u štafeti 4 puta 400 metara proglašen je i za najboljeg atletičara seniorskog prvenstva države.

atletika-proleter-600x338

PerSu marketi

Ovaj 25 godišnji momak, diplomac Mašinskog fakulteta listu uspeha proširio je i osvajanjem srebrne medalje na prvenstvu Balkana u državnoj štafeti 4 puta 100 metara i učešćem na Kupu Evrope.

Ovo mi je zaista najuspešnija godina. Trenutno ne možemo da se pohvalimo nekim sjajnim uslovima za treniranje ali nadamo se da je konačno došlo vreme da se realizuje projekat moderne atletske staze  – kratko je rekao Goran Podunavac u izjavi za naš portal.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

goran-podunavac-600x450

Goran Podunavac sa trenerom Mladenom Grujićem

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh