I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Najuporniji i najveseliji dočekali su Pravoslavnu Novu godinu na trgu (VIDEO)

Uz besplatno kuvano vino, čaj i medenjake, tamburaše i trubače par stotina Zrenjaninaca dočekalo je na Trgu Slobode Pravoslavnu Novu godinu.

Istini za volju par stotina bi se dalo nabrojati u periodu od 20 časova pa do pola časa iza ponoći koliko je trajao program. Ipak oni koji su i po pravom pasjem vremenu, šibani ledenim vetrom i kišom smogli snage i volje i došli na trg da se provesele nisu zažalili. Najsnalažljiviji i najuporniji sakrili su se od kiše u portu katoličke crkve ili pod strehe obližnjih zgrada i tamo cupkali i nisu dali im išta pokvari raspoloženje.

Gradska uprava potrudila se da bude dovoljnih količina vina, čaja i medenjaka, izbor bendova takođe je bio dobar, a čini se pun pogodak bio je nastup trubača u ponoć. Oni su uz vatromet definitivno makar na 10 minuta oterali i hladnoću i kišu i doprineli da kako i dolikuje, veselo uđemo u novo leto gospodnje. Ogromna većina ipak je ovu Novu godinu dočekala u svojim domovima, što zbog pomenutog hladnog vremena, a verovatno i zbog, sada na kraju prazničnog perioda, dobrano istanjenih novčanika. U tom smislu se i  ne kaže  slučajno da je januar najduži mesec.

PerSu marketi

Bilo kako bilo u ponoć je bilo poljubaca, lepih želja i čestitki pa nadamo se i želimo vam da vam 2017. bude bolja nego sve prethodne. Našom kamerom prenosimo vam deo atmosfere.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh