I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Najgledaniji video prilozi u proteklih mesec dana (VIDEO)

 

U proteklih meseca dana najgledaniji video zapisi na Youtube kanalu našeg portala bili su prilozi vezani za doček Nove godine.

Budući da imamo nekoliko verzija tog slavlja bilo je i više priloga sa sličnom tematikom. Poredak je sledeći

  1. Doček 2017. u Zrenjaninu –  5299 pregleda. Uključenje uživo sa gradskog trga tačno u ponoć pogledalo je 17000 pratilaca.

2. Ženska Nova godina u Hotelu Vojvodina – 2288 pregleda

I Taxi Zrenjanin

3. Na ovoj visokoj poziciji našli su se dnevni dočeci 2017. u Zrenjaninu što je poslednjih godina postalo veoma popularno – 2075 pregleda

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

4. Prva beba rođena u Zrenjaninu u 2017. privukla je pažnju sa 1706 pregleda

5. Doček Pravoslavne Nove godine imao je ubedljivo najviše pregleda u prenosu uživo na mreži Facebook sa čak 2600 gledalaca u prvom minutu i ukupno 14600 pregleda.  To je verovatno posledica lošeg vremena i stanjenih novčanika pa je većina ovu Novu godinu dočekala u toplini domova i pored kompjutera ili smartfona. Na Youtube kanalu prilog je pogledalo 1282 pratioca.

Prenose uživo naš portal započeo je prošle godine, a prvi prenosi realizovani su u izbornoj noći dok je sledeći događaj koji je privukao ogromnu pažnju bio ples maturanata na trgu.

Najgledanijim video prilozima pribrojimo i one koji nemaju novogodišnju tematiku pa su tako na 6. mestu uvek omiljeni labudovi i patke sa centralnog jezera koje smo gledali kako se bore sa ledenom korom – 1056 pregleda.

Voema popularan bio je i video zapis o Urošu Bojandiću najboljem koktel majstoru Srbije čije bravure su imale 988 pregleda.

Video zapis koji je potukao sve rekorde prošlog meseca i nalazi se u video galeriji naše Facebook stranice zove se jednostavno „Dobro jutro“ i dosada ga je pogledalo 60859 pratilaca.

Dobro jutro od IloveZR

Dobro jutro vam želimo

Posted by I ♥ ZRENJANIN on Sonntag, 8. Januar 2017

Prvi sneg koji je pao u Zrenjaninu u 2017. pogledalo je 27135 pratilaca

Veju, veju

Posted by I ♥ ZRENJANIN on Mittwoch, 4. Januar 2017

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh