I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Nagrađene ekipe SuperSu kviza stigle sa putovanja

Veliki dečiji kviz SuPersu koji je Kulturni centar ove godine organizovao u aprilu i maju, najuspešnijim učesnicima doneo je vredne nagrade.

Trećeplasirana i drugoplasirana ekipa osvojile su putovanja iznenađenja, pa su tako u periodu nakon kviza boravile na destinacijama – Petrolend i Akva park Jagodina.

Drugu nagradu ove godine osvojila je takmičarska ekipa Osnovne škole „2. Oktobar“ koja je posetila Akva park u Jagodini. Ekipu su činili Luka Vojnović (8. razred), Andrea Laco (7. razred), Katarina Ćorović (6. razred) i Simeon Nikolić (5. razred).

– Članovi ove ekipe su prošle godine osvojili letovanje i dosta su uigrani, jako dobro se slažu i druže se i van škole. Bili su malo razočarani po završetku kviza, ali su to vrlo brzo zaboravili i počeli da se raduju vremenu koje će provesti zajedno. U Jagodini smo boravili od 13 do 15. avgusta. Tokom tri dana imali smo priliku da upoznamo sve lepote Jagodine, pored Akva parka obišli smo i Muzej voštanih figura, Zoo vrt, izletište Potok. Usput smo posetili Prirodnjački muzej u Svilajncu i slikali se sa dinosaurusima. Imali smo lepo vreme i dobre domaćine, i kući smo se vratili srećni i puni utisaka, rekla je portalu I love Zrenjanin mentorka tima Aleksandra Baračkov.
supersu-kviz-putovanje1

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

supersu-kviz-putovanje

Trećeplasirana ekipa koju je činio tim učenika iz Osnovne škole „dr Jovan Cvijić“, posetila je Akva park Petrolend u Bačkom Petrovcu.

Učenici osnovne škole „dr Jovan Cvijić“ četvrtu sezonu učestvuju u kvizu znanja i opšte kulture „SuperSu“. Ovakve aktivnosti veoma su značajne i korisne za učenike, jer se kroz igru stiču opšta znanja, a takva takmičenja ne postoje u organizaciji Ministarstva prosvete, tako da i ovi učenici koji su „naoružani znanjem iz opšte kulture“ imaju priliku da se istaknu i pokažu svoje znanje. Ekipa naše škole do sada je dva puta osvojila 2. mesto, a ove godine ekipa u sastavu: Vuk Prica ( 5. razred ), Antonina Petrović ( 6. razred ), Strahinja Padejski ( 7. razred ) i Dimitrije Petrović ( 8. razred ), osvojila je 3. mesto. Nagrade koje dobijaju učenici poput našeg boravka u Petrolendu, veoma su privlačne i naša iskustva u dosadašnjim putovanjima su izuzetno pozitivna. Nadamo se da će nas sreća poslužiti sledeće godine i da ćemo konačno osvojiti 1. mesto i otići na more, rekla je mentorka tima Biljana Tankosić.

supersu-kviz-putovanje2

SUPERSU KVIZ SVE POPULARNIJI

SuPerSu KVIZ – je takmičenje iz opšte kulture i obrazovanja namenjeno učenicima viših razreda osnovnih škola Zrenjanina i naseljenih mesta. U četvrtoj sezoni učestvovalo je 16 škola – ukupno 23 ekipe. Kviz takmičenje održavalo se u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u toku aprila i maja meseca. Žiri u sastavu Rako Tomović – profesor istorije – predsednik žirija, Vesna Odadžić – profesorka biologije i Vladimir Đurić – programski direktor Kulturnog centra, pratili su takmičenje i tačnost pitanja i odgovora učesnika Kviza. Svi takmičari nagrađeni su prigodnim poklonima sponzora, a pobednici su osvojili vredne nagrade. Prva nagrada – letovanje, druga – boravak u Akva parku u Jagodini, i treća nagrada – boravak u Akva parku Petroland u Bačkom Petrovcu. Prijatelji SuPerSu kviza: Persu marketi, Knjižara Birooprema, Mrkšićevi salaši, Kraljeva voda, Mlekara Zott, Pekara Klas, Akva park Petroland Bački Petrovac i Akva park Jagodina.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh