I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Soundlovers festival nagradio najbolje studente

Soundlovers muzički festival, koji se ove godine održava osmi put u Zrenjaninu nagradio je danas najbolje studente Tehničkog fakulteta ˝Mihajlo Pupin˝.

soundlovers-festival-dodela

Soundlovers, festival elektronske muzike, pre tačno osam godina okupio je tim mladih i ambicioznih ljudi koji su želeli da u Zrenjanin dovedu svetski zvuk i izađu iz šablona kada je u pitanju noćni život. Sama ideja festivala jeste da zadrži mlade u Zrenjaninu i proširi turističku ponudu grada. Ovom prilikom, organizacioni odbor festivala odlučio je da nagradi najbolje studente besplatnim kartama za trodnevni festival.

Simbličnim gestom nagradili studente

-Veoma nam je drago kada možemo da vidimo da naš, zrenjaninski fakultet ima ovako dobre i odgovorne studente, i prosto je bilo prirodno da oni na neki način i od nas budu nagrađeni. Uvek podržavamo mlade i posvećene, a pre svega vredne ljude, izjavio je Đorđe Banjai, PR festivala.

Fordomanija

Na današnjem druženju, direktor festivala Milan Slavić uručio je poklon ulaznice studentima Isidori Čalenić (završena 3. godina), Dijani Tadić (završena 4. godina), Kristini Vukelja i Mihalju Bakator ( master studije).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Uz to je dodao da mu je izuzetno zadovoljsto što je imao prilike da upozna najbolje studente zrenjaninskog fakulteta i motiviše ih da nakon studija i oni pokrenu neki svoj značajan projekat u koji će da veruju i istinski guraju napred. Slavić je podvukao da je ovo samo jedan mali znak pažnje mladim uspešnim ljudima na koje mnogi često zaborave i dodao da je Soundlovers okrenut podsticanju volonterizma kod mladih, izgradnji timskog duha kroz rad u okviru projekta „Soundlovers“ kao i razvoju svesti kod mladih o značaju neformalnog obrazovanja.

Soundlovers festival održaće se u periodu od 22. do 24. jula, a celokupan program festivala možete pogledati na www.soundlove.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh