I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Na kafi sa najpoznatijim srpskim arhivatorima

Akteri popularnog domaćeg sitkoma “Državni posao” Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković, družili su se danas sa Zrenjanincima ispred Gomex “Totala” u okviru promocije novog brenda na tržištu – „OMcafe“

gomex total

Popularni Čvarkov, Torbica i Boškić dokazali su koliko je njihov projekat i način komunikacije sa srpskom javnošću pozitivan, velikim brojem okupljenih sugrađana koji su tražili autogram i fotografisanje.

– Prezadovolji smo uspehom jer ga nismo u toj meri očekivali. Krenulo je odlično i nadam se da ćemo naparviti bogatiju priču i da će trajati još dugo. Druga sezona koja je počela, biće bolja od prve, rekao je Boškić, jedan od „arhivatora“, napominjući da pije kratku, a njegov kolege dugu kafu.

I Taxi Zrenjanin

„OMcafe“ i kompanija Gomex napravile su pravi potez angažovanjem trojice najpoznatijih „arhivatora“ u Srbiji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

gomex4

– Kompanija Gomex uvek pravi velike promocije sa svojim dobavljačima, međutim ovo je prva promocija ovakve vrste i radujem se što su izabrani Zrenjanin i Gomex.  Mehanizam promocije je da potrošač kupovinom 400g bilo koje „Omcafe“ – bilo RIO ili PREMIUM, na poklon dobija šoljicu za kafu. Akteri „Državnog posla“ su zvanični promoteri ovog brenda čiji se proizvodi mogu kupiti u celom lancu Gomexovih prodavnica. U naredne dve nedelje, 100g OMcafe prodavaće se po ceni od 79.99 dinara i ta cena važi za naše potrošače koji imaju lojalti kartice „Kartica kasica“, rekla je Bojana Nićetin ispred kompanije Gomex.

Arhivatori su naveli da je Zrenjanin za njih poseban grad „jer ih je među prvima prepoznao“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh