I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Na Brass festivalu u Zrenjaninu zasijali mladi talenti (VIDEO)

11. Vojvođanski festival limenih duvačkih instrumenata (Brass) po tradiciji je okupio učenike svih muzičkih škola sa teritorije Vojvodine u kojima se izučavaju ovi instrumenti.

Publici su se na različitim instrumentima ove vrste predstavili učenici i učenice iz Novog Sada, Pančeva, Zemuna, Sente, Sremske Mitrovice, Novog Kneževca i domaćina iz Muzičke škole „Josif Marinković“ iz Zrenjanina.

– Učenici su pokazali da su zaista predano radili i vežbali u prethodnom periodu, a budući da iz godine u godinu imamo sve veći broj gostiju to nešto govori i o nama kao domaćinima. Brass festival je festival revijalnog karaktera i učenici u jednoj opuštenoj atmosferi mogu da dođu do punog izražaja – kaže Branislav Gagić  direktor WASBE za Srbiju i predsednik UO Gradskog duvačkog orkestra.

I Taxi Zrenjanin

Zrenjanin je u junu ove godine domaćin 6. Begej Festa, međunarodnog takmičenja duvačkih orkestara. Očekuje se rekordan broj učesnika kao i održavanje WASBE konferencije sa svim regionalnim direktorima ove asocijacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U video prilogu smo zabeležili deo programa 11. Brass festivala Vojvodine.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh