I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Za lepše naselje – na Bagljašu završen jesenji ciklus sadnje

Aktivisti Mesne zajednice „Veljko Vlahović“ juče su završili jesenji ciklus sadnje, posadivši nekoliko sadnica u neposrednoj blizini pešačke staze.

-Kvalitetne sadnice su stigle iz JKP”Čistoća i zelenilo”, a na proleće planiramo nastavak ozelenjavanja, kažu u mesnoj zajednici.

Ovim će ujedno u ovoj godini biti završeno i velika akcija uređenja centralnog dela naselja Bagljaš u okviru koje je pre nekoliko meseci, zahvaljujući projektu „Participativno budžetiranje“, uređen plato ispred mesnih zajednica „Veljko Vlahović“ i „Sonja Marinković“.

I Taxi Zrenjanin

Tada su postavljene nove klupe i žardinjere, a mimo toga renovirane su klupe na Bulevaru Veljka Vlahovića, fontana u Tržnom centru Bagljaš je dovedena u funkcionalno stanje. Nedavno je duž Bulevara postavljeno 20 novih kanti za otpatke, a potrebu za njima ukazivali su sami građani godinama unazad.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– U toku 2017. godine planira se postavljanje još klupa i žardinjera. U planu je i podizanje novog zelenog parka na putu za Aviv park, i postavljanje klupa i kanti duž tog puta. Stavićemo akcenat i na uređenje prostora oko škola i vrtića, rekli su portalu I love Zrenjanin u MZ „Veljko Vlahović“.

Ovde nagoveštavaju i da bi u sledećoj godini konačno mogao biti uređen Tržni centar „Bagljaš“ koji je u većini u privatnom vlasništvu, a poslednjih godina, zbog neodržavanja, deluje izuzetno neugledno.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh