I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Modna revija studenata Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“

U Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin u sredu, 29. oktobra u 20 časova, studenti smera Odevno inženjerstvo sa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin” pripremiće modnu reviju.

Njihovi modeli su inspirisani arhitekturom, a akcenat je stavljen na istraživanje formi u modnom odevanju, zbog čega su odabrane boje ahromatske i stavljene u drugi plan.

 proslogodisnja-revijaDetalj sa prošlogodišnje revije

Revija će biti organizovana u okviru šeste Međunarodne naučno-stručne konferencije „Tekstilna nauka i privreda” koju zrenjaninski Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin” organizuje od 28. do 30. oktobra sa partnerom iz Slovenije, Mašinskim fakultetom Univerziteta u Mariboru.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Osnovna tema ove konferencije je razvijanje modela oživljavanja tekstilne privrede, koji se zasniva na promovisanju ovog sektora kod mladih.

proslogodisnja-revija1

Poseban značaj ove konferencije prepoznali su i profesori sa prestižnog Univerziteta Donghua iz Šangaja, koji će na konferenciji održati predavanja, kao i profesori iz Turske, sa Univerziteta Pamukale.

Pozivu se odazvao i veliki broj naučnika i privrednika iz regiona i zemalja među kojima su Hrvatska, Makedonija, Mađarska, Rumunija, Ukrajina, BiH, Portugal, Nemačka, Švedska, Italija.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh