I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Mladi Lukićevčani napravili teretanu na otvorenom

U nameri da mlađim generacijama u selu odvuku pažnju od sve veće preokupacije kompjuterima i internetom, članovi “Udruženja mladih” iz Lukićeva od potpuno neuređenog prostora napravili su otvorenu teretanu u kojoj će moći da vežba veliki broj meštana.

lukicani-teretana

Cilj projekta je obezbeđivanje mesta dostupnog svim generacijama, ali i istovremeno promovisanje pravilan i zdrav način života. Teretana se nalazi u okviru seoskog sportskog centra i nadovezuje se na postojeće terenima.

Planiranje i realizaciju ovog projekta, pored Mesne zajednice “Lukićevo” potpomogli su članovi udruženja, ali i lokalni preduzetnici koji su donirali materijal i finansijska sredstva kako bi park u najkraćem roku postao centralno mesto za okupljanje Lukićana.

I Taxi Zrenjanin

– Iako su nam finansijske mogućnosti bile veoma skromne, potrudili smo se da izvučemo maksimum iz onoga što imamo i da za početak postavimo nekoliko osnovnih sprava za vežbanje. Članovi udruženja su aktivno učestvovali u pripremanju terena za street workout park, planiranju, izradi, ali i postavljanju elemenata. Glavni deo posla je završen, preostalo nam je dodatno uređenje okoline, a za narednu godinu je planirano proširenje novoizgrađenog parka sa dodatnim spravama, kao i realizacija projekata izgradnje kružne staze za trčanje – ističe jedan od predstavnika udruženja Vuk Vukotić i dodaje da ih u narednom periodu očekuje izgradnja staze za šetnju i postavljanje klupa.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

teretana-lukicevo

U udruženju ističu da su im pored uloženih 44 hiljada dinara, potrebna dodatna sredstva kako bi ceo projekat bio što pre gotov, a meštani dobili prijatan prostor za odmor i rekreaciju.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh