I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

„Mini Gitarijada“ u Zrenjaninu

Od 4. do 9. avgusta u 6 gradova Srbije, biće održane kvalifikacione „Mini-Gitarijade“, na kojima će nastupiti demo bendovi koji su se prijavili za učešće u takmičarskom delu 50. Zaječarske Gitarijade.

Najbolji bendovi na „Mini Gitarijadama“ obezbediće plasman u takmičarski deo programa najstarijeg rok festivala, koji će po 50. put biti održan od 11. do 13. avgusta na Gradskom stadionu u Zaječaru.

MINI GITARIJADA I U ZRENJANINU

gitarijada zrenjanin

Fordomanija

„Mini-Gitarijade“ biće održane u sledećim gradovima: 4. avgusta u Užicu, 5. avgusta u Sremskoj Mitrovici, 6. avgusta u Kosovskoj Mitrovici, 7. avgusta u Čačku, 8. avgusta u Valjevu i 9. avgusta u Zrenjaninu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pobednici ovih „Mini-Gitarijada“, nastupiće na 50. „Gitarijadi“ u Zaječaru od 11. do 13. avgusta, zajedno sa demo bendovima iz zemalja regiona, koji su se plasirali na 50. „Gitarijadu“ učešćem (pobedom) na partnerskim festivalima u zemlji iz koje dolaze i sa bendovima, koje će dodatno odabrati žiri od pristiglih prijava na sajtu gitarijada.org.
Pravo učešća na Konkursu koji je završen 31. jula imali su demo-bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje.

“Mini gitarijada“ u gradu Zrenjaninu održaće se 9. avgusta u centru grada kod Vodotornja sa početkom u 21h.
Od 9 bendova koji će nastupiti na “Mini gitarijadi u Zrenjaninu“, 4 benda su iz Zrenjanina, 2 su iz Novog Sada, 1 je iz Vršca, 1 iz Inđije i 1 iz Varaždina (Hrvatska).

Pobednik na Mini gitarijadi u Zrenjaninu plasiraće se u takmičarski deo na 50. Zaječarskoj gitarijadi.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh