I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Mihajlović potvrdila: Uskoro i brze saobraćajnice Novi Sad-Zrenjanin i Zrenjanin-Borča

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, na današnjem sastanku u Pokrajinskoj vladi, između ostalog razgovarali su i o saobraćajnicama važnim za grad Zrenjanin.

Tako je ministarka Mihajlović istakla da će prvi koraci biti preduzeti već za nekoliko dana. Ona je precizirala da će protokol koji se odnosi na zajedničke aktivnosti u vezi sa realizacijom projekta brzih saobraćajnica Novi Sad-Zrenjanin i Zrenjanin-Borča, Beograd biti potpisan u narednih desetak dana. Naglasila je i da izrada projektno-tehničke dokumentacije nije jeftina i da iznosi oko 3,5 miliona evra, te da je Pokrajinska vlada spremna da učestvuje u njenom finansiranju, kao i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Pored razgovora o drumskom saobraćaju, jedan deo sastanka posvećen je i funkcionisanju železničkog saobraćaja.

I Taxi Zrenjanin

– Najveći procenat putnika koje prevozi „Srbija Voz“ – 85 odsto – je na teritoriji Vojvodine i to je saobraćaj kome pridajemo posebnu važnost. Hoćemo maksimalno da pomognemo i zbog toga je većina novih vozova i lokomotiva na teritoriji Vojvodine, zaključila je Zorana Mihajlović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh