I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Meštani Mužlje dobili apoteku

Gradonačelnik Čedomir Janjić, njegov zamenik Saša Santovac, direktor Apotekarske ustanove Zrenjanin Srđan Nikolić svečano su otvorili novoizgrađenu apoteku u ulici Reves Antala u naseljenom mestu Mužlja.

Pored predstavnika lokalne samouprave puštanju u rad apoteke prisustvovali su zamenik predsednika Skupštine Janoš Puškaš, član gradskog veća Stojko Jozef, gradonačelnik mađarskog prijateljskog grada Mindsenta Karolj Zater, ali i čelni ljudi javnog i privrednog života Mužlje i Rimokatoličke crkve.

otvaranje-apoteke-muzlja

Vrednost ove investicije je oko tri milona dinara, a prema rečima Nikolića, politika Apotekarske ustanove je da svako naseljeno mesto ima svoju apoteku što će u naredom periodu biti prioritet.

I Taxi Zrenjanin

– Nismo zaboravili na obećanje koje smo dali građanima Mužlje pre godinu dana, ovom prilikom bih vam poželeo srećan dan naselja i početak rada ove ustanove, rekao je Janjić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Naseljeno mesto Mužlja ima 9000 stanovnika, a mesna ambulanta 7000 zdravstvenih kartona pa je shodno tome, pored dečije ambulante i Doma zdravlja, investicija ove vrste bila neophodna. U Apotekarskoj ustanovi ističu da su zadovoljni tokom realizacije ovog projekta.

– Zahvaljujem se svim službenicima zaduženim u oblasti javnih nabavki na ažurnosti koju su pokazali kako bi ovaj objekat bio završen u kratkom roku, kaže Nikolić.

Apoteka Zrenjanin na području grada ima 14 objekata, a u prigradskim mestima još 19.Jedino naseljeno mesto koje nema apoteku je Taraš čija se izgradnja planira u narednom periodu, ukoliko to dozvole ekonomski uslovi.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh