I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Meštani Melenaca obnavljaju krov kuće porodice Novakov

Petočlanu porodicu Novakov iz Melenaca zadesile su tokom praznika  dve  nesreće.

U  istom danu u požaru im je izgorela kuća i uništen deo imovine,  a zatim im je preminuo  i jedan član porodice.

Nakon apela za pomoć preko društvenih mreža porodici su u pomoć prvi priskočili radnici „Drex-Meyera“ gde jedan od članova porodice radi.  Firma koja nije želela da objavljujemo ime donirala je deo građevinskog materijala potrebnog za obnovu krova, a nekoliko meštana i prijatelja zatekli smo u popravci krova.

PerSu marketi

U porodičnoj kući žive dva brata, baka, majka i jedna četvorogodišnja devojčica. Požar je uništio gotovo celokupnu imovinu i svaka pomoć im je dobrodošla kažu braća Novakov Željko i Zoran.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji su nam priskočili i pomogli u najtežim trenucima, a zahvalnost dugujemo i našim kolegama iz „Drex-Meyera“ – kažu Novakovi.

Melenčani u pauzi obnove krova porodične kuće Novakovih

Vremenske prilike trenutno idu na ruku majstorima i meštanima koji su pritekli u pomoć. Danas smo postavljali noseće grede, sutra ćemo završiti „rogove“, a nadam se u najskorije vreme i ceo krov – kažu Ljubiša Bibin i Nebojša Kiselica meštani Melenaca.

 

MZ Melenci oglasila se apelom da svi  koji su u mogućnosti  pomognu građevinskim materijalom, hranom, odećom, ogrevom, novčanim sredstvima i posebno odećom za četvorogodišnju devojčicu.

Kontakt telefon je 064 70 55 844

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh