I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Meštani Belog Blata u zajedničkoj akciji krečenja stabala

Beloblatski nezavisni omladinski klub (BENOK) organizovao  je danas ekološku akciju u kojoj su okrečena stabla Sibirskog bresta, zaštitnog znaka ovog sela.

Pored članova te organizacije,  u akciju su se uključili i penzioneri i invalidi rada Belog Blata, a najmlađi učesnici došli su iz ekološke sekcije tamošnje osnovne škole, “ Zeleni čuvari“.

krecenje-drvoreda

Pored stvaranja estetsko-vizuelnog ugođaja, krečenjem je izvršena i dezinfekcija stabla, čime se i produžava život svake biljke.

PerSu marketi

Ovakve društveno odgovorne aktivnosti u Belom Blatu koordinira mesna zajednica koja je i za današnji događaj obezbedila potreban materijal  za rad i užinu za svakog učesnika.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

krecenje-drvoreda1

– Svi učesnici su bili revnosni, tako da će drvored svojom belinom i zelenim granama, poput  špalira dobrodošlice, nanovo dočekivati sve posetioce ovog neobičnog sela. Kao zanimljivost, ili možda već uobičajena slika u svim neobičnostima beloblatskim,  akciji je prisustvovao i naš dobri pas Ringo, stalni pratilac i zaštitnik dece, posebno one najmlađe.Valjda je hteo samo da se uveri, da je sve u redu i da su svi na broju,  bezbedni, kaže za portal I love Zrenjanin direktor osnovne škole u tom selu, Milan Nedeljkov.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh