I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Mesni odbori počeli da napuštaju GO DSS

Šest mesnih odbora istupilo je iz glavnog odbora Demokratske stranke Srbije u Zrenjaninu, revoltirani načinom na koji je pre nekoliko dana iz stranke isključen predsednik Čedomir Janjić.

Podsećamo, Janjić je odluku Izvršnog odbora stranke saznao iz medija, a u obrazloženju je navedeno da je „odbor nezadovoljan njegovim radom na širenju stranačke organizacije i sprovođenju politike stranke“.Koordinator Mesnih odbora DSS-a u Zrenjaninu, Branislav Dobrijević potvrdio je danas portalu I love Zrenjanin da su mesni odbori počeli da napuštaju tu stranku.

DSS su napustili mesni odbori Nikola Tesla, Žarko Zrenjanin, Veljko Vlahović, Dositej Obradović, Jankov most, Sonja Marinković, a u narednim danima isto će učiniti još nekoliko odbora koji slede ideju i politiku Čedomira Janjića. To znači da su istupili i predsednici mesnih odbora i članovi, kolektivno. Revoltirani smo činjenicom da je Janjić posle 14 godina zalaganja izbačen iz stranke, a naročito razlogom koji je naveden kao opravdanje tog čina. Takođe, ne slažemo se ni sa odlukom da stranku ubuduće vode Zoran Sandić i bivši radikal Lazar Marjanski.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Dobrijević kaže da će Mesni odbori nastaviti i saradnju sa koalicionim partnerima – Srpskom naprednom strankom i Socijalističkom partijom Srbije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh