I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Mesečni horoskop za septembar 2013.

OVAN – Dragi Ovnovi, septembar je na poslovnom planu za vas uspešan tek posle 18. septembra, dakle u drugoj polovini. Početak meseca povezan je sa izvesnom vrstom stresa, pritisaka i razapetosti između nekih poslovnih ponuda i situacija. Uran u vašem znaku biće u opoziciji sa Venerom iz Vage, te ćete ozbiljno preispitivati poslovno partnerstvo, a njihov kvadrat sa Jupiterom iz Raka i Plutonom iz Jarca, doneće vam obećano unapređenje koje nažalost neće biti propraćeno adekvatnim finansijskim prilivom. Ovnovi koji nisu zaposleni, sada mogu dobiti posao i zato se moraju pokrenuti. Mlad Mesec koji se dešava 5.septembra, može doneti novi posao koji vam u početku neće izgledati baš najbolje, ali kako vreme bude prolazilo, pokazace se da odatle možete da napredujete. Tek posle 15. septembra očekujte uspeh i dobre rezultate. Muče vas problemi sa nekretninama i poslovnim prostorom – to sada nećete moći da rešite, strpite se. U ljubavi vas čeka buran period, naročito ako ste mladi pripadnik ovog znaka. Vaš vladar Mars nalazi se u Lavu i u odličnom je aspektu sa Venerom koja će skoro ceo septembar biti u Vagi, što vama odgovara. Možete imati uspeha u sportu i sada biste trebali početi da trenirate i držite dijete. Upravo na sportskom terenu možete upoznati zanimljive osobe i ostvariti fatalna poznanstva. Stare ljubavi se vraćaju krajem septembra. Stariji Ovnovi biće u malo nepovoljnijem položaju kada je ljubav u pitanju, možda zato što je posao glavna tema ovog meseca.

BIK – Dragi Bikovi, u poslovnom smislu septembar mesec je izuzetno povoljan za vas. Budite sigurni da će Pun Mesec 18. septembra doneti novac u vašu kuću. Takođe, tokom tranzita Sunca i Merkura kroz razumno i prakticno sazvežđe Device, uspostavićete vrlo dobre kontakte sa svojim pretpostavljenima koji će vam pomoći da ostvarite projekat za koji je potrebna finansijska podrška sa strane. Možda vam jedino nedostaje podrška u samom kolektivu, i to vas nervira. Početak septembra, prve dve nedelje biće povezane sa ispravljanjem grešaka iz prethodnog perioda i sa obavljanjem poslova koje ste uporno odlagali. Čekaju vas neki pomalo neprijatni razgovori, ali ih sada nemojte više odlagati. Novac u samom startu meseca hronično nedostaje, stižu vas neplaćeni računi, ali kako sam napomenula, od 18.septembra izvući će vas neki veći priliv. Jako je važno sada da se skoncentrišete na posao i pokušate da ispravite neke negativne situacije koje su vas pratile zadnja dva meseca.Ako govorimo o ljubavi i porodičnoj situaciji, tu nije sve idealno. Smetaće vam Mars u Lavu ako budete želeli da prodate kuću, stan ili zemljište i za to nije sada trenutak – možda čak ni za neke majstore u kući. Napetost i svađa u kući čeka zauzete Bikove kao i one u dugim vezama jer i sam partner može imati problema finansijske i pravne prirode. Slobodnim Bikovima situacija je znatno bolja, mnoštvo poznanstava čini vas sigurnim u sebe, dosta prijatnih kontakata preko posla. Proverite vid, oči, sinuse.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, septembar otvara nove mogućnosti u vašem poslovnom životu. Ulazak Marsa u sazvežđe Lava, i mlad Mesec od 5. septembra probudiće u vama potrebu da mnogo direktnije i otvorenije komunicirate na poslu, da preuzimate vođstvo, da se nametnete i otvoreno stavite do znanja kuda i šta želite. Ovaj mesec će vam otvoriti i nove poslovne predloge koji možda dolaze od nekih osoba sa kojima ste ranije radili. Novi posao mogao bi biti povezan sa dosta putovanja, rada u automobilskoj industriji, marketingu, prodaji. Vrlo je važno da sada otvoreno kažete šta želite i da definišete svoj stav. Nailazićete na prepreke od strane pretpostavljenih koji će želeti na neki način da vas stopiraju. Takođe, posle 10. septembra obratite pažnju na osobe sa kojima radite i mogućnost podmetanja, spletke i ogovaranja. Ipak, sve u svemu, ovo je veoma uspešan mesec u kojem ćete morati da se odlučite kojim pravcem će vaša karijera nastaviti da se kreće. Kada je ljubav u pitanju, položaj Marsa u Lavu i njegov trigon ka Uranu iz Ovna, može vam sredinom meseca doneti zanimljiv susret i ljubav sa osobom koju srećete na nekom putu ili u inostranstvu. Morate dobro proveriti da li je ta osoba završila sa svojom prošlošću, odnosno da li je zauzeta. Zauzeti Blizanci i oni koji imaju potomstvo, doživeće dosta dobrih vesti od svoje dece koja su ih, moguće malo namučila zadnjih meseci. 

par

I Taxi Zrenjanin

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, moram da vas upozorim da i pored Jupitera koji prolazi vašim znakom, septembar nije baš najsjajniji za vas kada je posao u pitanju. Sam početak meseca može biti povezan sa vrlo velikim problemima, i vi se već duže vreme nosite mišlju da promenite posao, izađete iz starog posla, a to se sada može i desiti. Do 10. septembra možete sami dati otkaz i promeniti firmu, a takođe možete biti izloženi velikim spletkama na poslu zbog kojih nećete moći da napredujete, ni bilo šta uradite. Komunikacija sa poslovnim partnerima je nula, i možda bi bilo bolje da sačekate kraj septembra da se ti aspekti malo smire. Svu nervozu oko posla usmerićete na kuću i porodicu, a ukoliko razmišljate o nekretninama – ovo nije baš najbolji trenutak da se očekuje prodaja kuće ili kupovina stambenog prostora. Budite smireni u prvoj polovini ovog meseca i pokušajte da izgladite nesporazume sa poslovnim partnerima od kojih zavisite. U ljubavi izgleda kao da polako klizite u komplikacije i problem, ulazite u neku tajnu vezu ili ljubavni trougao koji vam uopšte nije potreban u ovom trenutku. Slobodni Rakovi nisu još završili sa prošlošću, vraćaju se nazad bez uspeha, kvareći sebi šanse za budućnost. Stare veze sada su na ispitu, i ako nema ljubavi da makar malo ublaži konflikte, bojim se da je zauvek kraj veze. Budite oprezni ali i odlučni da raščistite svoju emotivnu situaciju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

LAV – Dragi Lavovi, ulazak Marsa u vaš znak 28. avgusta otvorio je vrlo aktivan period na poslu koji će trajati ceo septembar. Na početku meseca, naročito 5. septembra kada bude Mladi Mesec, dobićete ponudu u vezi posla, ali to neće biti ono što ste očekivali. Postajete prilično nervozni, skloni konfliktima, čak agresivni, i čini se da ćete odbaciti svaku situaciju u kojoj postoji mogućnost da vas iskoriste. Moguće su situacije u kojima ponovo ulazite u sukob sa nekim kolegama, naročito 8. i 9. septembra. Međutim, ovo je ipak i mesec u kojem će se mnoge stvari srediti posle 10.septembra, i Lavovi koji nisu zaposleni mogu očekivati rešenje problema posle dosta muke, stresa i svađa. Problem će vam biti novac i hronični troškovi oko porodice i kuće koji se uvećavaju. Izuzetan aspekt Urana i Marsa u vašem znaku doneće pozitivne preokrete krajem meseca. U ljubavi bi slobodni Lavovi trebali da budu oprezni jer će baš sredinom meseca shvatiti da su  flertovi ili osobe koje im se dopadaju, u stvari promašaj. Zauzeti Lavovi imaće više sreće ovog meseca, partner će sredinom septembra obaviti sa vama ozbiljan razgovor na temu zajedničkog života i braka – smirite se i nemojte praviti ljubomorne scene.

DEVICA – Drage Device, za vas je ovo sjajan poslovni mesec koji započinjete mladim Mesecom u vašem znaku 5. septembra, a završavate punim Mesecom 18. septembra, što vam posle dužeg vremena može doneti zaista dobru poslovnu saradnju i konačno priznanje od strane autoriteta i poslovnih saradnika. Delovali ste drugima pomalo usporeno i zbunjeno, sporo ste donosili odluke, upadali ste u nesporazume sa saradnicima zbog toga, međutim, sada krećete polako u akciju. Pazite da početkom meseca ne potrošite više novca odd planiranig jer će vam tokom septembra finansije biti najveći problem. Može vas prve ndelje septembra uhvatiti potreba da obavite neplaniranu kupovinu garderobe ili ukrasnog predmeta koji vam u ovom času i nisu potrebni. Čuvajte novac. Kada je ljubav u pitanju, Device koje su u ozbiljnoj vezi mogu odlučiti da uđu u brak tokom ovog meseca, ili mogu konačno početi planiranje zajedničkog života, priču o nekretninama i promeni mesta boravka. Slobodne Device mogu ostvariti zanimljivo poznanstvo od 10. septembra sa nekim koga sreću preko posla, nekim ko je udaljen i ima veze sa inostranstvom. Nažalost, izgleda da vam u ovom trenutku prilaze zauzete osobe ili osobe koje nisu raščistile sa svojom prošlošću – nemojte praviti ljubomorne scene, dignite ruke od toga u startu.

horo

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, pred vama je mesec od kojeg mnogo očekujete u poslovnom smislu. Vage koje žele da idu u inostranstvo ili potraže posao vezan za inostranstvo, mogu očekivati prve vesti oko 15. septembra. Vrlo aktivan mesec je pred vama s obzirom da je Mars u sazvežđu Lava – njegov trigon sa Uranom iz Ovna daće dobre rezultate za sve Vage koje se bave kreativnim poslom, medijima, novim tehnologijama komunikacije i kreativnog izražavanja. Uspećete da se nametnete poslovnom okruženju nečim što je potpuno novo i što do sada niko nije radio. Tokom narednog perioda od šest meseci, posao jeste neizvestan i nesiguran, pa čak i ako ga dobijete – izvesno je da to neće biti za stalno. Čini se kao da je potreban period dokazivanja. Osećate se dobro, optimizam vas prati i u pravu ste, dobro vreme tek dolazi. Na polju ljubavi, upravo se nalazite u sred Venerinog tranzita kroz vaš znak – osećate se lepo, optimizam vas prati, otvoreni ste, komunikativni i raspoloženi. Posle 10. septembra Venera ulazi u Škorpiju gde će se sredinom meseca sresti sa Saturnom, što vam u život može doneti zauzetu ili osobu koju srećete preko posla. Takođe, mnoge Vage rešavaće pitanje duge veze.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, u poslovnom smislu septembar je mesec zatišja, i tu ste možda u pravu što ste oprezni i što oklevate da donesete bilo kakvu odluku, preduzmete neki krupan korak. Vaš vladar Mars trenutno se kreće kroz vaše polje posla, a 8. i 9. septembra naći će se u pomalo neprijatnom aspektu sa Saturnom iz vašeg znaka,što bi moglo izazvati konflikte i problem na poslu sa autoritetima, čak je moguće i njihovu smenu. U pravu ste ako osećate opasnost i imate potrebu da trenutno ćutite, ne upuštate se u polemiku i raspravu. Ukoliko ste Škorpija koja sada traži posao, imaćete značajne rezultate posle 10. septembra. Kada je ljubavna situacija u pitanju, stvari se komplikuju posle 10.septembra kada Venera ulazi u vaš znak i polako vas uvlači u neke ljubavne trouglove i nejasne situacije iz prošlosti. Mnogo Škorpija primetiće da se vraćaju ljubavi iz prošlosti i osobe koje dugo niste videli, a to vam u ovom trenutku nije potrebno.

STRELAC – Dragi Strelčevi, kada je posao u pitanju, tokom septembra postajete svesni da vas trenutni posao ograničava, ne zadovoljava, i da želite da ga promenite. Moguće je da trenutno nemate trajno poslovno rešenje, da ste primljeni na određeno vreme ili vas neka druga situacija iritira. Takođe, početkom meseca postajete svesni da vas kolege baš i ne vole – može se desiti da otkrijete nečije ogovaranje ili loše mišljenje o vašem radu. Možda su i u pravu – smanjite priču i komentarisanje, više radite i ćutite, jer se krajem meseca, posle 28.septembra, otvara mogućnost da rešite poslovno pitanje, promenite posao ili ostanete za stalno. U ljubavi, mladi Strelčevi koji su u braku upravo sada mogu očekivati prijatne vesti o prinovi i trudnoći. Strelčevi koji su u dužoj vezi koja nije baš idealna, mogu upravo sada doživeti veliki problem, naročito 8. i 9. septembra, možda treba potražiti savet stručnjaka. Slobodni Strelčevi sada ulaze u vreme flertova, osobe mogu sretati na putu ili kroz posao, one koje su zanimljive profesije, sportisiti ili lica koja se bave medijima. Teško da ćete tokom ovog meseca uspeti da sretnete nekog ko bitno može promeniti vaš život, možda zbog toga što ni vi sami niste sigurni šta želite.

devojka

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, pred vama je važan poslovni mesec, doduše prepun prepreka na poslovnom planu u polju komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima, ali ako budete strpljivi kakvi realno jeste, posle 18.septembra možete posle dužeg vremena očekivati ozbiljnije rezultate. Svi Jarčevi koji imaju ambicije da ostvare poslovne kontakte sa inostranstvom, sada treba da usmere svoje aktivnosti na to pitanje, i bez obzira što ćete nailaziti na prepreke prve dve nedelje septembra, ipak na kraju sledi dobar rezultat. Ovaj mesec biće prekretnica za vaš posao, i zato mu posvetite punu pažnju. Činjenica je da niste krivi za postojanje brojnih prepreka i problema, moguće je da ispravljate tuđe stare i nagomilane greške, i da ste pri tom ograničeni. U ljubavi više nego ikad osećate potrebu za emotivnom podrškom, a izgleda da ne nailazite na to. Uzroke trebate tražiti u svom ponašanju poslednjih meseci – povukli ste se u sebe, mnogo ste radili i opterećeni ste brigom o poslu, a moguće je da niste raščistili ni sa prošlošću. Od 10.septembra Venera vas poslednji put vraća na nekog iz prošlosti, i zato je moguće je da će druga polovina septembra biti period za vaše emotivne odnose iz prošlosti. Nemojte baš puno očekivati, radije se okrenite novoj ljubavi.

VODOLIJA – Drage Vodolije, moram vam reĆi da ovaj mesec morate biti vredni i disciplinovani na poslu – držite se rokova, naročito prve dve nedelje, bez obzira što će vam to ići teško. Nemojte nasedati na optužbe i pritiske poslovnog okruženja. Ukoliko i budete kasnili sa rokovima, trudite se da ljubazno objasnite svoje postupke. Novac vam klizi iz ruke – kako dođe, tako i ode. Naročito velike neprijatnosti očekujte 8. i 9. septembra, a od 12. do 15. mogući su neki pravni problemi. Sve vam to može delovati dosta preteće, međutim, to je jedini način da rešite neke probleme. Posle 18.septembra postižete sporazum, ostvarujete priliv novca i poslovni dogovor, čak ćete razmišljati da odete i na neki kraći odmor krajem septembra. U ljubavi će sve biti sjajno do 10. septembra, međutim posle toga, Vodolije koje duže vreme imaju poremećene porodične odnose, u tajnoj su vezi ili lošoj dugoj vezi, ovaj period mogu zapamtiti po neki najgorim situacijama. Rešavajte problem na vreme ili se povlačite, naročito ako niste spremni za raščišćavanje.

RIBE – Drage Ribe, septembar će za vas biti dobar iz nekoliko razloga. Kao prvo, ako ste počeli tokom ovog leta da radite, posle prvog entuzijazma, a zatim i razočarenja, tek ćete tokom ovog meseca realno sagledati svoju poslovnu situaciju koja nije ni tako strašna ni tako super, ali ako budete ćutali i vredno radili narednih godinu dana, otvaraju vam se zaista vrlo velike mogućnosti. Ribe koje ne rade, od druge polovine septembra treba da se pokrenu jer oktobar može doneti novi posao – prihvatajte bilo šta u tom periodu, jer tokom zime neće biti nekih šansi. Sređuje se poslovna situacija i nedavni nesporazumi koji su mogli biti prisutni tokom avgusta, sada polako nestaju. Na polju emocija, tek posle 10.septembra postajte svesniji svojih i partnerovih potreba. Ako ste slobodni, možete postati svesni da se dopadate nekom kolegi/nici sa posla, a to bi mogla biti osoba koja izgleda nije iz vašeg mesta. Zauzete Ribe proći će prilično nemiran period sukoba i ljubomornih scena sa partnerom – uzroke treba tražiti u vama i vašoj nesigurnosti, preokupiranosti poslom i neraščišćenom prošlosti.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh