I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

OVAN – Dragi Ovnovi, mesec oktobar za vas u prvim danima može početi sa neporazumima, pojačanom nervozom, konfliktima i nezadovoljstvom saradnicima. Vaš vladar Mars biće u sazvežđu Lava do 15.oktobra, što vam daje prevelika očekivanja, nestrpljivost, i dramatizovanje u komunikaciji sa kolegama na poslu. Merkur je na početku meseca ušao u sazvežđe Škorpije, i tokom prve dve nedelje oktobra praviće pomalo nezgodne aspekte sa Marsom. Nećete baš imati takt u ophođenju sa ljudima. Kada Mars pređe u sazvežđe Device, konačno ćete uspeti da konstruktivno sagledate situaciju i da dosta toga što se zamislili, konačno i uradite. Ovnovi koji traže posao, u tom periodu ga mogu dobiti. Moguće je da se početkom meseca 4., 8. i 10. sukobite sa autoritetom koji ne podržava neke vaše stavove. Imaćete potrebu da kažete i „šta treba, i šta ne treba“. Venera koja će ući 8. oktobra u sazvežđe Strelca, ublažiće pritisak donoseći vesti o novim mogućnostima za saradnju sa inostrantvom. Moguć je i dobitak nekog novca. Od 20. oktobra vi koji radite u kolektivu u kom su pretežno žene – budite oprezni i čuvajte se spletki, laži, podmetanja i pogrešnog citiranja vaših reči. U ljubavi ćete biti spremni, naročito posle 8.oktobra, da uđete u ozbiljnije veze i to sa nekim ko je poslom vezan za vas ili romansa počinje na nekom poslovnom putu. Zauzeti Ovnovi mogli su imati prilično neprijatan i buran emotivni period zadnjih nedelja, situacija će se sada polako smirivati i naročito od 18.oktobra, moći ćete da se opustite u krugu svoje porodice.

BIK  – Dragi Bikovi, konačno ste došli do meseca u kojem će biti razrešeni neki vaši problemi i strahovi vezani za posao koji se mesecima provlače. Veoma vam odgovara položaj Merkura u Škorpiji početkom oktobra, jer će vam pomoći da raščistite neke pravne nesporazume. Sam početak oktobra, 3., 4. a zatim 8 .i 10., biće obeleženi pravnim aspektima i razgovorima sa pravnim licima. Biće vam potreban savet advokata. Polako će se raščišćavati poslovna zbrka koja vas dugo prati. Mlad mesec 5.oktobra pokrenuće neka veoma važna poslovna rešenja koja dugo čekate, a vaš vladar Venera koja 8.oktobra menja znak i odlazi u Strelca, konačno će podići vaše raspoloženje. Osecate duže vreme pad energije, stari strahovi se polako vraćaju, imate osećaj da tonete. Posle 18. oktobra stvari se polako sređuju i vi ipak dobijate ono što želite. Morate biti strpljivi početkom meseca i truditi se da ne pokažete drugima koliko ste u stvari nesigurni i usamljeni. Osećaj je subjektivan jer će problemi biti rešeni krajem oktobra. Ponekad je najteže prebroditi trenutak i ne činiti ništa. U vašem slučaju, to je sada najbolji savet. Kada je ljubav u pitanju, ukoliko ste zauzeti Bik, izgleda da vas je tranzit Venere kroz znak Škorpije i njen aspekt sa Saturnom pomalo udaljio od partnera – odnosi su zahladneli. Venerin tranzit prve nedelje oktobra u opoziciji sa Algolom može vam doneti različite situacije, počev od depresije, strahova, sumnje u partnera, do tajne veze, flerta sa zauzetom osobom i uplitanja u ljubavni trougao iz kojeg će biti teško da se izvučete bez posledica. Možda je uzrok to što ste se predhodno razočarali u partnera, te ćete sada imati potrebu da se osvetite. Ipak, ne činite to, neće se isplatiti. Vi ćete biti najviše povređeni. Slobodni Bikovi mogu očekivati krajem meseca nova poznanstva.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, moram vas upozoriti da je oktobar veoma napet za vas. Vi kao da ste između dve vatre ili između dve zaraćene strane, i prosto kao da morate da se odlučite na koju ćete stranu. Od početka oktobra kada je vaš vladar Merkur ušao u Škorpiju i počeo da se aspektuje sa Marsom, vodite računa a naročito 4.oktobra, zatim 8. i 10., na pritiske koje doživljavate. Pojačana nervoza, sklonost konfliktima, propusti poslovnih saradnika koji vas iritiraju, dovešće vas u situaciju da se otvoreno izjašnjavate, kritikujete i ulazite u sukob sa saradnicima jer nećete više moći da ćutite. Tokom druge nedelje oktobra očekuju vas važni poslovni razgovori i odluke, čini se da ćete morati da se opredelite između dve potpuno različite struje u poslu. Ući ćete u konflikt svakako, šta god budete odlučili. Posle 8.oktobra situacija se smiruje i vi naizgled imate osećaj da kontrolišete stvari, medjutim od 18.oktobra kada Mars ulazi u Devicu, pritisak na vas se pojačava, doživljavate kritike, ispitivanje vaše stručnosti, analiziranje vašeg posla, detaljisanje oko nečega što ste ranije uradili, i zbog svega toga postajete veoma nesigurni. Situacija će se stabilizovati krajem meseca. U ljubavi, ulazak Venere u Strelca otvoriće nove emotivne mogućnosti, prilika će biti ali vi baš niste najsjajnije raspoloženi za ljubav u ovom periodu. Od druge polovine oktobra, u dva navrata – 13., 14. ali i 20., mogući su kraći putevi vezani za emotivna dešavanja. Prihvatite pozive, uživaćete i izgladiti nesporazume.

 vencanje

I Taxi Zrenjanin

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

RAK – Dragi Rakovi, oktobar je izgleda tradicionalno loš mesec za vas kada je posao u pitanju. Verovatno je to zbog boravka Sunca u sazvežđu Vage koje vama uopšte neće prijati. Neki vaši planovi vezani za posao moraće iz korena da se menjaju, upravo zbog okolnosti na koje nećete moći da utičete. Moguće je da vam se otvori nova prilika za posao, međutim sve što započnete tokom ovog meseca je mač sa dve oštrice. Moraćete da platite veliku cenu za novi početak, političkom opcijom koju ćete biti primorani da birate ili prevelikom odgovornošću za slabo plaćeni posao. Situacija će se ipak srediti posle 28. oktobra, a do tada se od vas se očekuju strpljenje i velika tolerancija. Ceo oktobar je problematičan po pitanju novca, jer „kako dođe, tako i ode“. Jednostavno nestaje, rashodi su veći nego prihodi, trošite na račune i zato ovo nije mesec za neke veće kupovine. U ljubavi je situacija mnogo bolja. Tranzit Venere preko Škorpije može doneti vrlo zanimljiva poznanstva koja mogu da prerastu u ozbiljnu ljubav. Rakovi u dužoj vezi planiraju porodicu i na pragu su bračne odluke. Posle 8. oktobra više ćete se prilagođavati partnerovim potrebama. To će vam se isplatiti, jer je osoba koju budete izabrali, dobra za vas, što će se pokazati u narednom periodu. Posvetite se emotivnom životu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

LAV – Dragi Lavovi, generalni savet je da budete disciplinovani tokom oktobra na poslovnom planu. Kao prvo, Mars u vašem znaku može vas učiniti preterano samouverenim, pomalo bahatim i agresivnim u ophođenju sa ljudima. Mogu vam se ukazati vrlo dobre šanse za novi posao, i to u velikim sistemima, međutim vaš nastup, loša procena i prvi utisak mogu se ispostaviti kasnije kao problem. Pokušajte da budete skromni ovaj put i manje pričajte o vašim potrebama. Prvi put vam se otvaraju vam se nove šanse za ozbiljne poslove, ali izgleda da vi nešto pogrešno radite od samog starta. Od 18.septembra pripazite na novac koji će samo kliziti iz vašeg novčanika. Zaboravite na trošenje jer će ionako sve otići na račune. Pazite se gubitka, krađe ili manje štete, naročito oko 19. oktobra. Kada je ljubav u pitanju, od 8. do 19.oktobra moguće je poznanstvo preko posla ili romansa sa osobom sa kojom radite. Zauzeti Lavovi ili oni u ozbiljnoj vezi – moguća je prinova.

DEVICA – Drage Device, pred vama je mesec čija će vam prva polovina biti vrlo naporna u poslovnom smislu – stres, pritisak i drama, konflikti i spletke ostaviće na vas mučan utisak i vi nećete baš znati šta da mislite. Od 19.oktobra kada Mars bude ušao u vaš znak, postaćete mnogo sistematičniji i situacija će se izgladiti i smiriti. Ponovo ćete biti svoj na svome, uredni, precizni i pedantni. Sam početak meseca kreće gomilom razočaranja u vezi posla. Dakle, ništa nije kao što je prvobitno dogovoreno, mnogo je nesporazuma i odlaganja, a kraj meseca dočekujete mnogo mirniji jer ćete uspeti ipak da rešite dosta svari za koje ste mislili da su zauvek upropaštene. U ljubavi je situacija nešto bolja, tranzit Venere preko Škorpije učiniće vas mnogo sigurnijim u onome što želite i očekujete od partnera. Bićete mnogo direktniji, a od 8.oktobra moguć je kontakt sa nekim ko živi daleko ili ko dolazi iz inostranstva, a sa kim ste se samo dopisivali. Romansa je na pomolu.

srce

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, početak oktobra biće povezan sa manjim problemima na polju posla, bićete nezadovoljni činjenicom koliko ste plaćeni u odnosu na druge, i vašim statusom na poslu. Imaćete osećaj da ste uskraćeni i u lošijem položaju, i zbog toga ćete protestovati. Kada Venera 8.oktobra bude ušla u Strelca, situacija će postati mnogo opuštenija, kao da će se smanjiti napetost i vi ćete izgubiti neprijatni osećaj tenzije. Imaćete vrlo lepih mogućnosti, naročito posle 19.oktobra, da kontaktirate sa važnim ljudima od kojih zavisi vaša karijera. Krajem meseca možete biti upleteni u izvesne poslovne spletke od strane nekih ženskih osoba. Pazite na papire i dokumentaciju da ne biste upali u pravni problem, naročito ako radite sa inostranstvom. Na emotivnom planu, zabavljaćete se kroz izlaske sa prijateljima sve do 19.oktobra. Više će vas privlačiti druženje, sport, zabava, nego sama veza. Posle tog perioda, stvari dobijaju drugačiji obrt – može vam se udvarati neko koga ste sreli na poslu, takođe neko ko dolazi iz inostranstva.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, najgori period je iza vas, naročito kada 20. oktobra vaš vladar Mars izađe iz Lava i smiri se u sazvežđu Device. Možete biti mirni sve do proleća i retrogradnog kretanja Saturna kroz vaš znak. Sada malo odahnite. Početkom meseca Merkur je ušao u vaš znak i tera vas da otvoreno iskazujete svoj stav na poslu, nezadovoljstvo, teme o novcu, način na koji ste tretirani. Situacija se ipak polako smiruje od druge polovine oktobra i vi dobijate satisfakciju. Jedino će vas brinuti novac i rashodi koji su sve veći, a vi niste uspeli da rešite neka pitanja vezana za nekretninu. U ljubavi, ova Venera kroz vaš znak morala je doneti važne odluke kod zauzetih Škorpija, planiranje braka, potomstvo, zajednicki život. Pojačana ljubomora prati vas izvesno vreme ali i nezadovoljstvo partnerom. Iako će partner posle 8. oktobra pokušavati da vam dokaže svoju privrženost, vi ćete se osećati loše i nedovoljno voljeno. Zaboravite na stare ljubavi i na stare nesporazume. Kraj oktobra donosi smirenje.

JARAC – Dragi Jarčevi, oktobar je prilično naporan mesec kada je posao u pitanju, naročito ako imate velike planove o promenama. Kao prvo, obratite pažnju na svoj odnos prema poslovnim saradnicima, jer izgleda da nećete moći bez njih i njihove podrške. Međutim, vi uporno radite baš sve da ih oterate od sebe i destimulišete za saradnju. Pokušajte da budete manje principijalni i napravite kompromis sa ljudima sa kojima radite. S druge strane, moguće je da ste od ljudi napravili neprijatelje i da mnogi vaši poslovni saradnici ćute, a ustvari su duboko protiv vašeg uticaja na poslu. Budite oprezni prve dve nedelje oktobra jer su moguće ozbiljne nesuglasice, spletke, svađe i razočaranje. Posle 20. oktobra, situacija se ipak smiruje. Na ljubavnom planu, ulazak Venere u sazvežđe Strelca, vaše astrološko polje tajnih veza, može vam aktivirati upravo takvu, tajnu situaciju. Niste dovoljno iskreni prema partneru, a posle 20.oktobra možete biti uvučeni u spletku od strane neiskrenih ženskih prijatelja, što vas može koštati stabilne veze. Smirite se i držite se proverenih stvari, izgleda da u ovom periodu ne možete baš verovati ljudima.

horoskop1

ASTRO SAVETNIK PORTALA I LOVE ZRENJANIN – 063/171.46.55

STRELAC – Dragi Strelčevi, pred vama je pomalo kontradiktorni poslovni mesec. Početak oktobra i mladi Mesec 5.oktobra obećavaju obnavaljanje nekog ugovora, vraćanje starih poslovnih sradanika, dobitak novca i obećani posao. Iz tog razloga, u naredne dve nedelje krenite da tražite posao ukoliko ste nezaposleni Strelac. Kada Mars 19.oktobra bude ušao u Devicu, počeće vrlo komplikovan poslovni period koji ne obećava mnogo. Pazite šta potpisujete, kakav posao tražite. Mogućnost da budete prevareni krajem meseca u oblasti posla, gotovo je sigurna. Lažna obećanja, neisplaćena zarada, gubitak novca, papira ali i pravni problemi, mogući su upravo krajem meseca. Zato oprez, i budite disciplinovani. Kada je situacija na emotivnom planu u pitanju, tu su stvari mnogo bolje. Venera će 8. oktobra ući u vaš znak i doneti vam ljubav sa osobom koja živi daleko od vas, ili sa osobom čiji posao zahteva dosta putovanja. Velika ljubav jeste na pomolu, a jedini problem će biti kako da uskladite svoje obaveze sa potrebama partnera. Moguć je put u inostranstvo.

VODOLIJA – Drage Vodolije, startujete oktobar sa rashodima i troškovima. Stižu vas računi koje niste platili  i potpuno neplanirani troškovi oko kvarova nekih aparata u kući. Počinjete ozbiljno da brinete kako ćete izaći na kraj, ali nemate razloga jer ćete već u vreme mesečevih mena 5. i 12.oktobra imati prilive novca kada se najmanje budete nadali. Do 10. oktobra možete dobiti novac koji vam duguju i koji ste na neki nacin već otpisali, a posle 19. možete očekivati drugi priliv. Ipak, sve što zaradite otići će na kuću. Dobićete mogućnost da nešto dodatno radite – prihvatite to jer će se ispostaviti da donosi sigurnu zaradu. Nerviraju vas porodična i emotivna situacija. Predstoje svađe oko novca i troškova u porodici koje opet vi morate da finansirate. Oko 19.oktobra moguće su svađe sa partnerom koji se oseća zapostavljenim. Slobodne Vodolije mogu očekivati nova poznanstva oko 8.oktobra. Postoji mogućnost kraćeg puta sa novom osobom ili osoba živi u drugom gradu.

RIBE – Drage Ribe, kada je posao u pitanju izgleda da ste umorni od svega. Obaveze su vas pritisle na sve strane, uspešni ste u poslu i uspeli ste darešite početne nesuglasice, ali ste sada polako umorni od svega. Početkom oktobra, ulaskom Merkura u Škorpiju osećaćete nervozu i potrebu da nekim ljudima sa kojima radite kažete da ste nezadovoljni, ulazite u koflikt i raščišćavate stvari. Mada nije najbolji trenutak, vi ipak nećete moći da se suzdržite. Dobre okolnosti vas i pored svega prate na poslu, kao  i na polju nekretnina, kuće ili stana. Novac stiže i to vas na neki način umiruje. Kada je ljubav u pitanju, vi polako klizite u tajnu ljubavnu vezu i to sa osbom koja je najverovatnije zauzeta, a baš tokom ovog oktobra izgubićete kontrolu nad svojim emocijama i nešto što ste smatrali da je samo flert – postaće vaša opsesija. Kada Neptun u vašem znaku 19. oktobra počne da se aspektuje sa Marsom i Venerom, doneće zanos, romansu na moru, brodu, ljubav prema nekome ko nosi uniformu, ali isto tako i laž, neiskrenost, tajnu vezu, spletke. Ne trošite vreme na pogrešne osobe. Okrenite se ipak poslu, isplatiće se.

Foto : Jessica Smith photography

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh